Erkek İnfertilitesi Eşinde Meninin İdrar Kesesine Kaçması Nedeniyle Gebe Kalamayanlar Var Mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hatunsultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.241
2
116
Diğer
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, öncelikle tüm isteyenlere allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin, herkesle birlikte bana da versin diye dua ediyorum, ben ikinci melek için uğraşıyorum, gebe kalamamanızın nedeni eşinizin meni azlığı ya da internetten araştırdığım kadarıyla meninin idrar kesesine kaçması yani içe boşalma rahatsızlığı nedeniyle olan arkadaşlar var mı, sanıyorum benim eşimin problemi bu, ama doktora gitmek istemiyor, eğer aramızda bu rahatsızlığı olan arkadaşlar var ise bu konuda bilgi paylaşımı yapabilir miyiz, gerektiğinde özele de yazabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum,

Son düzenleme:
ilk bebeğin tedaviylemi oldu?
önceden bu sotun yokmuydu?

canım teşekkürler yazdığın için, kimse benimle ilgilenmedi diye düşünmeye başlamıştım, hayır ilk ve diğer iki gebeliğimde problem yoktu, hatta ilk iki gebeliğim istediğimde gerçekleşti, üçüncü gebeliğim de kazayla oldu, maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım, ilk gebeliğim 4 aylıkken düşükle sonuçlanmıştı, ama şimdi 3 aydır deniyoruz yumurtlama günlerini de takip ediyorum ama olmadı, aslında biliyorum 3 ay çok erken zaten ama, benim aklımı eşimin geçirdiği beyin ameliyatı karıştırdı ve bu ameliyattan sonra menisinde bariz bir azalma var, internette de araştırdığımda vücuttan tümör çıkarıldığında böyle bir problemle karşılaşılabiliyormuş diye gördüm, bu nedenle korkmaya başladım canım ve böyle bir durumda olan arkadaş var mı diye buraya yazdım, ama çok şükür ki benden başka kimsenin eşinde böyle bir problem yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…