Eşinde problem olup ilk tüp bebek denemesinde tutan varmı ??

gs0303

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
283
409
53
Merhaba kızlar, biz önümüzdeki ay tüp bebek için ilk adımı atıyoruz inşallah, benim eşimde sperm eksikliği çıktı. Bende sorun yokmuş hatta doktor yumurta rezervimin çok iyi olduğunu 5-6 embriyo çıkabileceğini söyledi. Yaşım çok ileri olmadığı için tutma ihtimalinin de yüksek olduğunu söyledi. Eşinde problem olup da ilk denemede tutan varmı?

Merhaba, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız Benim de eşimin değerleri düşük maalesef, rahim filmi sonrasında bikaç aya ben de tüp bebek tedavisine geçmeyi düşünüyorum. Sizin değerleriniz nasıldı acaba sayı, hız, morfoloji hepsinde mi sorun vardı?

Benim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttu 14 haftalık olduk sizede umut olması için yazıyorum inşallah dizinde öyle olur

Benim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttu 14 haftalık olduk sizede umut olması için yazıyorum inşallah dizinde öyle olur
Çok teşekkür ederim inşallah, benimde tutar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bize doktorun söylediği normalde 10-15 milyon olması gereken sperm eşimde 1 milyonmuş. Cuma günü eşim ürolojiye muayene olup detaylı öğrenicek o zamanda bilgi veririm size.

Bize doktorun söylediği normalde 10-15 milyon olması gereken sperm eşimde 1 milyonmuş. Cuma günü eşim ürolojiye muayene olup detaylı öğrenicek o zamanda bilgi veririm size.
Tamamdır çok teşekkür ederim

hayırlı olsun canım nerde yaptırdın

Merhaba acaba embriyonuzun kalitesi neydi :) hayırlı olsun bu arada

Günaydın canım şükürler olsun bendede sorun yok esimdede varikosel vardı sperm az ileri hızı hareketlilik vs sıkıntıydı 4 yıl önce ameliyat oldu normal yolla olmadı Nisan'da tüp bebek yaptirdik şükürler olsun tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…