Merhaba, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar, biz önümüzdeki ay tüp bebek için ilk adımı atıyoruz inşallah, benim eşimde sperm eksikliği çıktı. Bende sorun yokmuş hatta doktor yumurta rezervimin çok iyi olduğunu 5-6 embriyo çıkabileceğini söyledi. Yaşım çok ileri olmadığı için tutma ihtimalinin de yüksek olduğunu söyledi. Eşinde problem olup da ilk denemede tutan varmı?
Benim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttuMerhaba kızlar, biz önümüzdeki ay tüp bebek için ilk adımı atıyoruz inşallah, benim eşimde sperm eksikliği çıktı. Bende sorun yokmuş hatta doktor yumurta rezervimin çok iyi olduğunu 5-6 embriyo çıkabileceğini söyledi. Yaşım çok ileri olmadığı için tutma ihtimalinin de yüksek olduğunu söyledi. Eşinde problem olup da ilk denemede tutan varmı?
Benim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttu14 haftalık olduk sizede umut olması için yazıyorum inşallah dizinde öyle olur
Çok teşekkür ederim inşallah, benimde tutarBenim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttu14 haftalık olduk sizede umut olması için yazıyorum inşallah dizinde öyle olur
Amin teşekkür ederimÇok teşekkür ederim inşallah, benimde tutarallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim de eşimin değerleri düşük maalesef, rahim filmi sonrasında bikaç aya ben de tüp bebek tedavisine geçmeyi düşünüyorum. Sizin değerleriniz nasıldı acaba sayı, hız, morfoloji hepsinde mi sorun vardı?
Tamamdır çok teşekkür ederimBize doktorun söylediği normalde 10-15 milyon olması gereken sperm eşimde 1 milyonmuş. Cuma günü eşim ürolojiye muayene olup detaylı öğrenicek o zamanda bilgi veririm size.
hayırlı olsun canım nerde yaptırdınBenim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttu14 haftalık olduk sizede umut olması için yazıyorum inşallah dizinde öyle olur
Merhaba acaba embriyonuzun kalitesi neydi :) hayırlı olsun bu aradaBenim eşimde morfoloji 0 sperm sayısı az hareketlilik yüzde 0 di bende de yumurta rezervi düşüktü ilk deneme de tuttu14 haftalık olduk sizede umut olması için yazıyorum inşallah dizinde öyle olur
Sağolun Bahçeci Umut tüp bebek merkezi ebru Öztürk doktorumhayırlı olsun canım nerde yaptırdın
4Aa idi blast demişti doktorumMerhaba acaba embriyonuzun kalitesi neydi :) hayırlı olsun bu arada
Sağlıkla kucağına al canım ben de oraya gidiyorumSağolun Bahçeci Umut tüp bebek merkezi ebru Öztürk doktorum
Günaydın canım şükürler olsun bendede sorun yok esimdede varikosel vardı sperm az ileri hızı hareketlilik vs sıkıntıydı 4 yıl önce ameliyat oldu normal yolla olmadı Nisan'da tüp bebek yaptirdik şükürler olsun tuttuMerhaba kızlar, biz önümüzdeki ay tüp bebek için ilk adımı atıyoruz inşallah, benim eşimde sperm eksikliği çıktı. Bende sorun yokmuş hatta doktor yumurta rezervimin çok iyi olduğunu 5-6 embriyo çıkabileceğini söyledi. Yaşım çok ileri olmadığı için tutma ihtimalinin de yüksek olduğunu söyledi. Eşinde problem olup da ilk denemede tutan varmı?
Hadi inşallah sizde güzel haberler alırsınız teşekkür ederim Allah size de nasip etsinSağlıkla kucağına al canım ben de oraya gidiyorum
inşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı tek nefeste doğurmayı nasip etsin sana da canım :)Hadi inşallah sizde güzel haberler alırsınız teşekkür ederim Allah size de nasip etsin
canım tüp bebek toplam ücreti nedir ve memnunmusun bilgilendirirmisin rica etsemSağolun Bahçeci Umut tüp bebek merkezi ebru Öztürk doktorum
Amin canım saoluninşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı tek nefeste doğurmayı nasip etsin sana da canım :)
15 bin +ilaçlar diye çıktık ama 25 bini buldu bizimcanım tüp bebek toplam ücreti nedir ve memnunmusun bilgilendirirmisin rica etsem
Çok fazla ya bende baya baktım genel olarak herkes ali osman koyuncuoğlundanda çok memnun15 bin +ilaçlar diye çıktık ama 25 bini buldu bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?