Aşılama eşinde problem olupta aşılama ile hamile kalan acilll ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
arkadaşlar eşimin ileri hareketli 0 eylül de ilk aşılamam olacak tutar mı tutmaz mı onu merak etmiyorum..

İleri hareketlilik sıfırsa aşılama pek mantıklı gelmedi bana. Benim eşimde de bende de problem yok yine de aşılamalarım tutmadı. Bence tüp bebek düşünseniz?

ya doktor çok ümitli konuşmadı zaten yaşım 25 o yüzden aşılama dedi bende bilmiyorum

arkadaşlar eşimin ileri hareketli 0 eylül de ilk aşılamam olacak tutar mı tutmaz mı onu merak etmiyorum..
Merhaba canim benimde esimin hareketlilik degeri problemli sizinki gibi 3 kere asilama oldum malesef tutmadi doktor normal yolla mumkun degil demis asilamada normal iliski gibi pek fark yok aslinda tabi nasip kismet bu isler rabbim verirse her sekilde olurzamani var demek ki.. ben simdi tup bebek asamasindayim daha dogrusu kasima gun verdiler zaman kaybi+yorucu bi surec rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba canim benimde esimin hareketlilik degeri problemli sizinki gibi 3 kere asilama oldum malesef tutmadi doktor normal yolla mumkun degil demis asilamada normal iliski gibi pek fark yok aslinda tabi nasip kismet bu isler rabbim verirse her sekilde olurzamani var demek ki.. ben simdi tup bebek asamasindayim daha dogrusu kasima gun verdiler zaman kaybi+yorucu bi surec rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
ya doktorlar direk tüp bebek de demiyor ki ben de şimdi aktarcıdan bazı şeyler aldım onları vberiyorum bakalım ya tutar belki :( seninde hayırlı olur inşallah kavuşuruz canım ..

ya doktorlar direk tüp bebek de demiyor ki ben de şimdi aktarcıdan bazı şeyler aldım onları vberiyorum bakalım ya tutar belki :KK43: seninde hayırlı olur inşallah kavuşuruz canım ..
Aynen dedigin gibi ilk asilama diyorlar napalim artik yasayip gorcez canim insallah:dua::anneadayı:

Back
X