Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aşılamamın 8. Günü bel ağrım var ama çok korkuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Sayı kaç sizin
ay hadi 6 gun sonra sonuc cikacak ortaya. ve umarim bebis haberini aliriz. bizim toplam sperm 65 milyondu son testte. onun oncesinde 175 milyondu sayi dustu ama onemli olan hareket heralde

O basta yazdigin ilaç ne doktor mi yazdı ilk defa duydum ben onu ınslalh canm yaaaa inslalh vlla etrafımda herkesin bebisi var bende çok istiyorum 4 yıl olacak evleneli
Bizimde 3. Yılımız canım evalilikte. 15 aydır istiyoruz bebiş. Olur hepimizin tez vakitte inşallah. Doktorumuz ameliyattan 3 ay sonra promotil m forte diye bi toz tavsiye etti. Prooxed ile çok benziyor içeriği

canim paketlenmis herhangi bir urun tuketmemeye calisin. yogurdunu kendin yap. cips kola falan kullanmasin esin. dogal yiyecekler tuketin. bizim eve 2 yila yakin bi zamandir zararli birsey girmiyor. ekmek falanda yemiyoruz artik. kuru meyveler balik et bol yesillik sebze bunlari tuketmeye dikkat edin.
Uzun zamandır bunların hiçbirini tuketmiyoruz canım her şeyin doğasını yemeye çalışıyoruz uzun süredir yogurdumu da kendim yapıyorum Rabbim zamanını bekletiyor bize diyorum artık:(

Uzun zamandır bunların hiçbirini tuketmiyoruz canım her şeyin doğasını yemeye çalışıyoruz uzun süredir yogurdumu da kendim yapıyorum Rabbim zamanını bekletiyor bize diyorum artık:KK43:
ayni fikirdeyim canim bak ne kadar cok istiyoruz tirnagini bile yapamiyoruz cocugumuzun rabbim zamanini biliyor ve onu bekliyoruz. hayirli zamanda hayirli bi evlat insallah

Bizimde 3. Yılımız canım evalilikte. 15 aydır istiyoruz bebiş. Olur hepimizin tez vakitte inşallah. Doktorumuz ameliyattan 3 ay sonra promotil m forte diye bi toz tavsiye etti. Prooxed ile çok benziyor içeriği
benimde evliligim 3 yil oldu kasimda 4 olacak allahin izni ile yaş kaç

ay hadi 6 gun sonra sonuc cikacak ortaya. ve umarim bebis haberini aliriz. bizim toplam sperm 65 milyondu son testte. onun oncesinde 175 milyondu sayi dustu ama onemli olan hareket heralde
Evet canım hareket daha önemli. Bizim ameliyat öncesi a 3 b 20 (a+b 23) tü ameliyattan 3 ay sonra (a+b 42)oldu aşılamama da malesef ileri hareket biraz düşük ama sayı iyi çıktı. Biz de morfoloji sıkıntı canım

Evet canım hareket daha önemli. Bizim ameliyat öncesi a 3 b 20 (a+b 23) tü ameliyattan 3 ay sonra (a+b 42)oldu aşılamama da malesef ileri hareket biraz düşük ama sayı iyi çıktı. Biz de morfoloji sıkıntı canım
morfoloji nasil duzeltiliyor canim o konuyu bilmiyorum. onada at kestanesi diye okumustum sanki biryerlerden bi arastir istersen

Neden hiçbir doktor bunu söylemiyor bize adı üstünde doktor yani:KK43: of artık ben de bıktım yoruldum canım gerçekten
Aynn canm yoruldum bende kaan aydos var ankarada araştır bi o diyo bu dna hasarini sperm testi verdiğimizde çıkmıyor ayrı yaptiriyosunuz bunu yine sperm veriyorsunuz çünkü görünürde bisey olmayıp dna bozuk olabiliyor yaşadınız şehirde araştır yaptırın canm rabbim yardımcınız olsun

morfoloji nasil duzeltiliyor canim o konuyu bilmiyorum. onada at kestanesi diye okumustum sanki biryerlerden bi arastir istersen
Morfoloji zaman alıyor zor düzeliyor yazıyor her yerde ama bakalım canım. Aşılamam yapılırken embriyologla görüştüm sizin morfoloji çok sıkıntı edilecek durum da değil dedi ama niye olmuyo. İnşallah her şey güzel olur

Hm anladim canm fiyatı nasil diğeri pahalı çünkü rabbim şifa versin bebiş versin ınslalh çok istiyoruz

Hm anladim canm fiyatı nasil diğeri pahalı çünkü rabbim şifa versin bebiş versin ınslalh çok istiyoruz
Canım eczaneden eczaneye değişiyor bu ilaçların fiyatı ben 4 aydır alıyorum diye 160 a alıyorum günde 1 tane 30 adet var içinde. İndirim istiyorum eczacıdan

Anladim canm onun etkiside olmuş galiba sonuca bakılırsa baya da varmış fiyatı ınslalh güzel haber alırsın canm emekleriniz boşa çıkmaz..
Canım eczaneden eczaneye değişiyor bu ilaçların fiyatı ben 4 aydır alıyorum diye 160 a alıyorum günde 1 tane 30 adet var içinde. İndirim istiyorum eczacıdan

Back
X