Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eskisehir

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
510
244
323
Eşimde sayı 40 milyon ama hareketlilik a+b :15:-(( inşallah doğal yolla Allah bir bebek nasip eder . Sizlerde değerlerinizi yazın ve kullandığınız ilaçların faydasını gördünüz mü paylaşalım. formda bir umut dünden beri yazıyorum benim gibi olan var mı diye :-((( insan bu durumu kimse ile paylaşamıyor . Dertleşmek istiyor

ya ben sana özel mesajda atamıyorum sen bana yazsan ben cevaplasam oluyomu öyle.

Son düzenleme:
benim eşimde hareketlilik sorunu vardı bitkisel kürlerle bunu 2 ayda yendi. Spermi varsa hiiiiççç dert etmeyin :)

benim eşimde hareketlilik sorunu vardı bitkisel kürlerle bunu 2 ayda yendi. Spermi varsa hiiiiççç dert etmeyin :)

hangi kürleri kullandığını söyleyebilirmisin.birde önceki ve sonraki tahlil sonuçlarını. birde bu kürleri kullandık değerler düzeldi diyelim sonra kürlere devam etmek gerekiyormu yoksa bırakınca hemen değerler düşüyor mu.

Son düzenleme:
Arkadaslar konuyla ilgili olarak vereceğim linkteki kürü deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsel Perhiz Süresi 3
hacim 3.6
ph 7.9
lokosit:1
sperm konstrasyonu:5.2
toplam hareketlilik:46
ileri hareketli :25
yerinede hareketli:21
hareketsiz :54
arkadaşlar lütfen bu sonuçlar nedemek doktor neden bi açıklama yapmadı kötümü sonuçlarrr lütfen bilgi verin lütfennnn

kızlar benim 8 aydır olmuyor.test sonuclarında ml 16 milyon sperm ileri hareketli %20 cıktı sizce cok mu kötü

Bizimknde de var %7 ileri hareketlilik dusuk yani biz bisi yapmadik ama bi sitede bi forumdan bi ilac isimleri aldik bidahali ay onu denicez esimin amcasi havuc suuu ic dedi kisin icti ama yazin olmiuo haliyle pek
bakalm keciboynizu pkmesizde alcam
ims bizlerrde verir bebislerimizi rabbm

Cokta takmiyoriz sorun yokmus gibi davraniyoruz unuttuk gibi bisi sorunumuzi
ama ilaclari denice

Toplamda 76 milyon,, ml 35 milyon,, ileri hızlı hareket %0 ,, ileri yavaş %42 yani a+b %42 oluyor bu normal mi doktorgayet iyi demişti ama anlamadım bu işi ben

Bizimde hareketlilik yoktu kızlar esim muhteşem 5 li yi kullandi ve Rabbimin izniyle hamileyim l-carnitin pharmaton zinco evicap keçiboynuzu ozu

Canim bunlari kullanmak icin test faln yaptirmak gerekiyor mu yan etkileri faln var mi
Valla yan etkisi varmi bilmiyorum ama l.carnitin Zayıflamak icin kullaniliyormus zaten esim çok terliyordu sadece bunlar vitamin zaten ilaç değil bu erkeklerin kullandığı ilaçların bazılarının içinde etken madde olarak kullanılıyor zaten

Back
X