Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 çok kötü değil aslında inşallah tutar. Benim eşimin morfolojisi 0 bu ay rahim filmi çektirecegim inşallahCanim benim esimdede hersey iyi %2 morfoloji cikti herseyimizi yaptik sabah 7de asilama yaptiriyoruz.
Ben istemese bile yaptırırdım. Bazen rahim filminden sonra hamile kalıyorlar belki öyle olur diye ümitleniyorum bendeDr sayisi ve hizi onemli dedi. Esim bana takviye hap vericekmisiniz dediginde hic bir hap vermiyorum keci boynuzu özü ye sadece dedi. Ama benden rahim filmi istemedi
Doktorum rahim filminden hic bahsetmedi bile hatta asilama yaparken rahim agzin kapaliymis dedi ve o an kesti hemen asilamayi yapti. Insallah kalirsin canimBen istemese bile yaptırırdım. Bazen rahim filminden sonra hamile kalıyorlar belki öyle olur diye ümitleniyorum bende
İnşallah canım dua edelim birbirimize başka yapacak bir şeyimiz yok şuanDoktorum rahim filminden hic bahsetmedi bile hatta asilama yaparken rahim agzin kapaliymis dedi ve o an kesti hemen asilamayi yapti. Insallah kalirsin canim
Insallah canim umidimizi kesmeyelim bunda olmazda digerinde olucak bu yola ciktik nasilsa birinde tutucak nasilsaİnşallah canım dua edelim birbirimize başka yapacak bir şeyimiz yok şuan
İnşallah tutar canım. Sonucunu bizimle de paylaşMerhabalar kızlar bende yeni üye oldum 🖐benimde aşılamanın 2. Günü bugün2 yıllık evliyim hiç korunmadk sürekli muaneye gidiyordum doktorlar her seferinde sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi bu ay eşimde spermiogram testi yaptı ve sperm sayısı az çıktı bana normal yoldan gebe kalamazsn aşılamada şansn biraz düşük ama tüp bebek kesin tutar dedi bende ilkkez klomen kullandım ve aşılama ile başlamak istedim inşallah tutar
hepimize nasip olur
Merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 🖐benimde aşılamanın 2. Günü bugün2 yıllık evliyim hiç korunmadk sürekli muaneye gidiyordum doktorlar her seferinde sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi bu ay eşimde spermiogram testi yaptı ve sperm sayısı az çıktı bana normal yoldan gebe kalamazsn aşılamada şansn biraz düşük ama tüp bebek kesin tutar dedi bende ilkkez klomen kullandım ve aşılama ile başlamak istedim inşallah tutar
hepimize nasip olur
İnşallah canm inşallahInsallah tutar . bizede 1 yıl önce aşılama zor demişlerdi. Tüp bebek önerdiler maddi durumdan yapmadık. Bu hafta yine sperm testi yaptıracağız . Aşılama olur inşallah bu sefer . Amin hepimize nasip olur inşallah
Sizin sperm değerleri nasıldı?İnşallah canm inşallah
Evet fiyatlar haddinden fazla ama mecbur..
Bizde bekliyoruz inşallah nasip olur olmasa önümüzdeki 2 ay içinde İstanbul'a gidip tüp Bebek yapcaz ki umarım hiç gerek kalmaz ☺
Düşüktü ya 5 milyondu. Doktor tek bi testle kesin değerlendirmek yanlış olur dedi. İşte bizde İstanbul'a gidersek eşim orda bi daha yaptıracakSizin sperm değerleri nasıldı?
Bu şekilde aşılama yapıldı mı?Düşüktü ya 5 milyondu. Doktor tek bi testle kesin değerlendirmek yanlış olur dedi. İşte bizde İstanbul'a gidersek eşim orda bi daha yaptıracak
Evet yapıldı ama şansınız düşük dedi tabiBu şekilde aşılama yapıldı mı?
Sizde sperm sayısı ne kadardı?Bu şekilde aşılama yapıldı mı?