Aşılama Eşinde sorun olup aşılama yaptıranlar, yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Fyprk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
963
429
103
Kızlar merhaba. Benim eşimde sayı ve hız iyi ama morfoloji 0 bize aşılama önerdiler. Bu ay hsg çektirip temmuz ayında aşılama yaptıracağız. Bizim gibi olup aşılamada olumlu sonuç elde eden var mı?

Canim benim esimdede hersey iyi %2 morfoloji cikti herseyimizi yaptik sabah 7de asilama yaptiriyoruz.

Canim benim esimdede hersey iyi %2 morfoloji cikti herseyimizi yaptik sabah 7de asilama yaptiriyoruz.
2 çok kötü değil aslında inşallah tutar. Benim eşimin morfolojisi 0 bu ay rahim filmi çektirecegim inşallah

Dr sayisi ve hizi onemli dedi. Esim bana takviye hap vericekmisiniz dediginde hic bir hap vermiyorum keci boynuzu özü ye sadece dedi. Ama benden rahim filmi istemedi

Dr sayisi ve hizi onemli dedi. Esim bana takviye hap vericekmisiniz dediginde hic bir hap vermiyorum keci boynuzu özü ye sadece dedi. Ama benden rahim filmi istemedi
Ben istemese bile yaptırırdım. Bazen rahim filminden sonra hamile kalıyorlar belki öyle olur diye ümitleniyorum bende

Ben istemese bile yaptırırdım. Bazen rahim filminden sonra hamile kalıyorlar belki öyle olur diye ümitleniyorum bende
Doktorum rahim filminden hic bahsetmedi bile hatta asilama yaparken rahim agzin kapaliymis dedi ve o an kesti hemen asilamayi yapti. Insallah kalirsin canim

Doktorum rahim filminden hic bahsetmedi bile hatta asilama yaparken rahim agzin kapaliymis dedi ve o an kesti hemen asilamayi yapti. Insallah kalirsin canim
İnşallah canım dua edelim birbirimize başka yapacak bir şeyimiz yok şuan

Merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 🖐️benimde aşılamanın 2. Günü bugün 🙏 2 yıllık evliyim hiç korunmadk sürekli muaneye gidiyordum doktorlar her seferinde sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi bu ay eşimde spermiogram testi yaptı ve sperm sayısı az çıktı bana normal yoldan gebe kalamazsn aşılamada şansn biraz düşük ama tüp bebek kesin tutar dedi bende ilkkez klomen kullandım ve aşılama ile başlamak istedim inşallah tutar 😻😻 hepimize nasip olur

Merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 🖐benimde aşılamanın 2. Günü bugün 🙏 2 yıllık evliyim hiç korunmadk sürekli muaneye gidiyordum doktorlar her seferinde sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi bu ay eşimde spermiogram testi yaptı ve sperm sayısı az çıktı bana normal yoldan gebe kalamazsn aşılamada şansn biraz düşük ama tüp bebek kesin tutar dedi bende ilkkez klomen kullandım ve aşılama ile başlamak istedim inşallah tutar 😻😻 hepimize nasip olur
İnşallah tutar canım. Sonucunu bizimle de paylaş

Bende 9 milyonla yaptıracam yeni uyeyim iğnem bitti yarın kontrol aşılamadı tutan varmi

Insallah tutar . bizede 1 yıl önce aşılama zor demişlerdi. Tüp bebek önerdiler maddi durumdan yapmadık. Bu hafta yine sperm testi yaptıracağız . Aşılama olur inşallah bu sefer . Amin hepimize nasip olur inşallah

Merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 🖐benimde aşılamanın 2. Günü bugün 🙏 2 yıllık evliyim hiç korunmadk sürekli muaneye gidiyordum doktorlar her seferinde sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi bu ay eşimde spermiogram testi yaptı ve sperm sayısı az çıktı bana normal yoldan gebe kalamazsn aşılamada şansn biraz düşük ama tüp bebek kesin tutar dedi bende ilkkez klomen kullandım ve aşılama ile başlamak istedim inşallah tutar 😻😻 hepimize nasip olur

Insallah tutar . bizede 1 yıl önce aşılama zor demişlerdi. Tüp bebek önerdiler maddi durumdan yapmadık. Bu hafta yine sperm testi yaptıracağız . Aşılama olur inşallah bu sefer . Amin hepimize nasip olur inşallah
İnşallah canm inşallah 🙏🙏
Evet fiyatlar haddinden fazla ama mecbur..
Bizde bekliyoruz inşallah nasip olur olmasa önümüzdeki 2 ay içinde İstanbul'a gidip tüp Bebek yapcaz ki umarım hiç gerek kalmaz ☺️

İnşallah canm inşallah 🙏🙏
Evet fiyatlar haddinden fazla ama mecbur..
Bizde bekliyoruz inşallah nasip olur olmasa önümüzdeki 2 ay içinde İstanbul'a gidip tüp Bebek yapcaz ki umarım hiç gerek kalmaz ☺
Sizin sperm değerleri nasıldı?

Düşüktü ya 5 milyondu. Doktor tek bi testle kesin değerlendirmek yanlış olur dedi. İşte bizde İstanbul'a gidersek eşim orda bi daha yaptıracak
Bu şekilde aşılama yapıldı mı?

Merhaba kızlarrr bende bugün doktora gittim ne eşimde ne bende hiçbir problem yok eşimin hızı biraz düşük ama oda sperm sayısına göre gayet iyi dedi doktor ama 1 senedir deniyoruz deyince hemen aşılama yapalım dedi ben istemedim sadece %10 luk bi şans dedi birde 1500 tl gibi bir fiyat verdi bende ekime kadar falan yine normal yolla deneyip öyle giderim dedim çünkü 3 kere aşılama yaptırsam nerden baksan tüp bebek fiyatının yarısı kadar inşallah sizinkiler tutar :) 🙏

Bende takip edeyim belki bana da umut olursunuz bende giderim böylece :) ben belki klomen falan verir dedim ama hayır dedi direk aşılama özel olduğu için acaba müşteri gibi para kazanmak için mi net aşılama dedi diye biraz huzursuzlandım. Çünkü burda öncesinde vitamin klomen falan deneyip sonra genelde aşılamaya geçenler var

Back
X