• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eşinde sorun olup aşılama yaptıranlar, yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 🖐️benimde aşılamanın 2. Günü bugün 🙏 2 yıllık evliyim hiç korunmadk sürekli muaneye gidiyordum doktorlar her seferinde sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi bu ay eşimde spermiogram testi yaptı ve sperm sayısı az çıktı bana normal yoldan gebe kalamazsn aşılamada şansn biraz düşük ama tüp bebek kesin tutar dedi bende ilkkez klomen kullandım ve aşılama ile başlamak istedim inşallah tutar 😻😻 hepimize nasip olur
Merhba cnm benmde öyle pko fln yok bnde sadece sperm sayımz az bnde 16 haziranda aşılama oldm hayrlısı bakalm

Bende takip edeyim belki bana da umut olursunuz bende giderim böylece :) ben belki klomen falan verir dedim ama hayır dedi direk aşılama özel olduğu için acaba müşteri gibi para kazanmak için mi net aşılama dedi diye biraz huzursuzlandım. Çünkü burda öncesinde vitamin klomen falan deneyip sonra genelde aşılamaya geçenler var
Canım rahim filmi çektirdin mi?

Bizim toplam 90 milyondu en son. Ama sayınız düşük keşke direk tüp bebek deneseydiniz. Takviye falan kullandınız mı?
Evet düşük eşimin göründüğü doktor aşılama da şansınz düşük tüp bebk kesin ddi ama kendi doktorum aşılama yapalım diyince bizde bi kere deneyelim dedik işte. Buralarda tüp bebek yapılan yerler yok olmasa zaten rahim filmi burda çekicem sonra da İstanbul'a gidip iyi bi doktorda tüp bebek yapcam artk beklemek istemiyorum

Evet düşük eşimin göründüğü doktor aşılama da şansınz düşük tüp bebk kesin ddi ama kendi doktorum aşılama yapalım diyince bizde bi kere deneyelim dedik işte. Buralarda tüp bebek yapılan yerler yok olmasa zaten rahim filmi burda çekicem sonra da İstanbul'a gidip iyi bi doktorda tüp bebek yapcam artk beklemek istemiyorum
Hangi şehirdesin? Tüp bebekten önce de eşinin takviye kullanmasını öneririm sperm kalitesi artarsa şansınız da artar

Bende takip edeyim belki bana da umut olursunuz bende giderim böylece :) ben belki klomen falan verir dedim ama hayır dedi direk aşılama özel olduğu için acaba müşteri gibi para kazanmak için mi net aşılama dedi diye biraz huzursuzlandım. Çünkü burda öncesinde vitamin klomen falan deneyip sonra genelde aşılamaya geçenler var
Evet önce klomen veriliyor yumurtalar büyüsün diye tahliller faln yapılıyor. Bizde özelde yaptık 500 lira aşılmaya yaklaşık 500 lira da tahlillere ilaçlara gitti

Hangi şehirdesin? Tüp bebekten önce de eşinin takviye kullanmasını öneririm sperm kalitesi artarsa şansınız da artar
Ağrıdayız. Doktor onuda söyledi ilaç verirm ama bi 5 6 ay kullanman gerek sonrada ilacı boşver keçi boynuzu ceviz falan tüket sonrada gidip tüp bebek yapın.

Ağrıdayız. Doktor onuda söyledi ilaç verirm ama bi 5 6 ay kullanman gerek sonrada ilacı boşver keçi boynuzu ceviz falan tüket sonrada gidip tüp bebek yapın.
Keçiboynuzunu FSH değeri yüksekse kullanmaması lazım daha da yükseltiyor. Bir de doktor bize tavuk ve dana etini yasakladı ancak bildiğiniz bir kesim olursa yiyebilirsiniz dedi

Keçiboynuzunu FSH değeri yüksekse kullanmaması lazım daha da yükseltiyor. Bir de doktor bize tavuk ve dana etini yasakladı ancak bildiğiniz bir kesim olursa yiyebilirsiniz dedi
Bilmem ki keçiboynuzu dediyse vardır bi bildiği illa biz yeni yeni bu işlere atıldık ya çok da anlamıyoruz da hiç zaten sperm sayısı az normal yoldan çocuk olmaz diyince eşim baya üzüldü bende hiç sorgulamadm. Neden onları yasakladı ki

Bilmem ki keçiboynuzu dediyse vardır bi bildiği illa biz yeni yeni bu işlere atıldık ya çok da anlamıyoruz da hiç zaten sperm sayısı az normal yoldan çocuk olmaz diyince eşim baya üzüldü bende hiç sorgulamadm. Neden onları yasakladı ki
Hızlı büyümeleri için östrojen hormonu enjekte ediyolar. Östrojen kadınlık hormonu ve spermleri olumsuz etkiliyor

Canm senin son durum ne oldu ☺ hayırlı haberler vardır inşallah
Malesef canim 😔 ilk 10 gun icinde 2 test yaptim pozitif cikti ignenin etkisiyleymis sonra 2 defa kan verdim negatif cikti tutmadi yani ilk asilamamda.normade 2 gun once adetimin gelmeai gerekiyodu ama oda gelmedi o geldigi an tekrar gidicegim 2. Asilamaya baslayacagiz ne zaman gelir bilmiyorum. Sende durum ne?

Malesef canim 😔 ilk 10 gun icinde 2 test yaptim pozitif cikti ignenin etkisiyleymis sonra 2 defa kan verdim negatif cikti tutmadi yani ilk asilamamda.normade 2 gun once adetimin gelmeai gerekiyodu ama oda gelmedi o geldigi an tekrar gidicegim 2. Asilamaya baslayacagiz ne zaman gelir bilmiyorum. Sende durum ne?
Ay kıyamam Rabbim büyük inşallah bu sefer olur hayırlı sağlıklı olsun 🙂🙏 eşim hep der geç olması onun için uğraşmak güzeldir nasip olduğu zaman daha bi çok severiz daha bi kıyamayız faln bende sana söylim zaten ilk aşılama tutmazmış hemen benimde çok bi umudum yok ama bekliyom işte bakalım bugün 11. Günüm dayanamicam zaten 12. Gün olsn gidip kan vercem

Amin insallah hepimize nasip etsin. Evet ben cok etkilenmedim negatif oldugu icin dedigin gibi gec olsun guc olmasin hayirlisiyla olsunda zaman farketmez evet ilkinde tutma ihtimali cok dusukmus. 14. Gunde doktora tekrar kontrole gittigimde kan verdim demisti ne zaman dedi 12.gununde demistim o zaman belli olmaz ki simdi bir daha ver demisti. Yani 12.gun cok erken olurmus gormek icin aklinda bulunsun insallah tutmustur seninkisi 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

Back
X