• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eşinde sorun olup aşılama yaptıranlar, yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin insallah hepimize nasip etsin. Evet ben cok etkilenmedim negatif oldugu icin dedigin gibi gec olsun guc olmasin hayirlisiyla olsunda zaman farketmez evet ilkinde tutma ihtimali cok dusukmus. 14. Gunde doktora tekrar kontrole gittigimde kan verdim demisti ne zaman dedi 12.gununde demistim o zaman belli olmaz ki simdi bir daha ver demisti. Yani 12.gun cok erken olurmus gormek icin aklinda bulunsun insallah tutmustur seninkisi 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️
Ya işte 14. Gün pazara denk geliyor. Okuduğum bi kaç yerde 12. Günde de gösterdiğini yazıyordu yapcam bende yapmak istiyorum ya yoksa da beklemiyim hemen başka bi çare arıyayım kendime beklemek zor geliyor belli bi süreden sonra 😒

Ben dayanamadim yaptim son ana kadar umitlenip son anda olmadi diye duymak beni daha cok uzerdi o yuzden yaptim ama doktorum bana 12.gun cok erken goremezsinki dedi

Ben dayanamadim yaptim son ana kadar umitlenip son anda olmadi diye duymak beni daha cok uzerdi o yuzden yaptim ama doktorum bana 12.gun cok erken goremezsinki dedi
Seni çok iyi anlıyorum tam da dediğin gibi Bende dayanamıyorum işte yarın sabah erkenden gidip bakıcam ama sonuçlar ne zaman çıkar belli olur bilmiyorum ya olacak ya olmayacak olmasa da başka çare arıyayım kendime

Olmasa hic uzme kendini nasip kismet isi bu ay olmazsa oteki ay olucaktir belkide denemekten vazgecme ve bu surecin seni yipratmasina izin verme. Benimde adetim daha gelmedi gelsinde bir an once baslamak istiyorum 😫😫😫😫

Olmasa hic uzme kendini nasip kismet isi bu ay olmazsa oteki ay olucaktir belkide denemekten vazgecme ve bu surecin seni yipratmasina izin verme. Benimde adetim daha gelmedi gelsinde bir an once baslamak istiyorum 😫😫😫😫
Neden olmadn ki günün geçiyor mu ? Şahsen bu bebek konusu hiç aklımdan çıkmıyor ister istemez yıpranıyosnda
Kan verdim bekliyorm bakalım hayırlısı

Neden olmadn ki günün geçiyor mu ? Şahsen bu bebek konusu hiç aklımdan çıkmıyor ister istemez yıpranıyosnda
Kan verdim bekliyorm bakalım hayırlısı
Bugun tesrif etti adetim 🤭🤭🤭 doktordan randevu aldim ptesi 2.asilama icin basliyorum. Insallah olumlu haberini alirsin kan tahlilu sonucunda ❤❤

Bugun tesrif etti adetim 🤭🤭🤭 doktordan randevu aldim ptesi 2.asilama icin basliyorum. Insallah olumlu haberini alirsin kan tahlilu sonucunda ❤❤
Yok alamadm olmadı malesef 😒 Başla başla olana kadr buradayız inşallah 🙏

İnşallah canm inşallah 🙏🙏
Evet fiyatlar haddinden fazla ama mecbur..
Bizde bekliyoruz inşallah nasip olur olmasa önümüzdeki 2 ay içinde İstanbul'a gidip tüp Bebek yapcaz ki umarım hiç gerek kalmaz ☺
aşılama için bile yeterli çıkmadı tüp bebek dedıler. Ankarada tup bebek merkezlerınden hangısı en iyisi ki :(

Hiç bilmiyorum ki canm araştırmak gidip konuşmak gerekir bir kaç doktorla sonra en iyisi ile tüp bebek için başlanmalı. Allah büyük nasibimizde vardır inşallah

Mrb hangı hastanede yaptırdınız aşılama toplam bin tl yrmı yaptrdnz yanı

Back
X