• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Arkadaşlar merhaba bu kulübü 2 senedir takip ediyordum. 9 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum. Eşim bundan 7 sene önce varikosel teşhisi ile ameliyat olmuş ama biz evlenince yine test yaptığımızda sperm sayısı 39 milyon civarıydı ve ileri hızlı hareketli hiç yok, yavaş hareketli de %5 oranındaydı. Doktor normal yolla olmaz ameliyatla bile %60 demişti. Aşılama kesin olur diyordu bizde buna inandık. Ama mucize o ki bunu dediği ay hamile kaldım ve 7 haftalık hamileyim kalbini duydum hamdolsun. Buradan söylemek istedim, kimse umudunu kaybetmedin ve çalışmaları bırakmasın. 😉😄😄 sevgilerimle..
[/QUOT

Merhaba, yaşınız kaç acaba?
Bende aynı sorundan muzdaripim. Yeni evlendim ve yaşım 38, yumurtalarım var,yaklaşık 6 aydır da östrojen-progesteron ilaçları veriyor dr um. Eşimin ileri hareketi %11 sayı 20 milyon. Aşılama düşünüyorum.
Siz ilaç alırken mi hamile kaldınız,yoksa tamamen doğal mı?

Arkadaşlar merhaba bu kulübü 2 senedir takip ediyordum. 9 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum. Eşim bundan 7 sene önce varikosel teşhisi ile ameliyat olmuş ama biz evlenince yine test yaptığımızda sperm sayısı 39 milyon civarıydı ve ileri hızlı hareketli hiç yok, yavaş hareketli de %5 oranındaydı. Doktor normal yolla olmaz ameliyatla bile %60 demişti. Aşılama kesin olur diyordu bizde buna inandık. Ama mucize o ki bunu dediği ay hamile kaldım ve 7 haftalık hamileyim kalbini duydum hamdolsun. Buradan söylemek istedim, kimse umudunu kaybetmedin ve çalışmaları bırakmasın. 😉😄😄 sevgilerimle..
Mrb hayırlı olsun bebeğiniz bende sizle aynı durumdayım en so. Sayı 22 milyondu ileri haraket 0 yavaş haraketli 30 önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacaktık hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık şuan keseyi görmeye cuma günü çağırdı doktor çok korkuyorum sperm kalitesinden olumsuz etkilenir diye 1.5 yıl öncede kalmıştım 6 haftada düşmüştü 1 başarısız tüp bebeğim var sizin kaç haftalık oldu nasıl geçiyor hamileliğiniz

Canm benim esimdede sperm 1 bucuk milyon ve hareket azligi falan vardi 3 bucuk sene ustune normal yolla hamile kaldim bir basarisiz tup bebek denemem var. Cok kafana takma bol bol dua et kendi haline birak insallah sanada nasip eder suan 3 aylik hamileyim . Rabbim olmayanlara nasip etsin insallah . Cok zor bir sürec
Sizin adiniza cok sevindim, benim esimin de sperm sayisi 3 milyon . 3 yildir deniyoruz rabbim bizede nasip eder inşallah.

Kızlar herkese merhaba rica etsem eşimin test sonucuna bakar mısınız hiç anlaşılır değil doktorun ağzından cımbızla laf aldık resmen. Doktorun dediği şey 20 milyon bekliyordum ama 15 milyon kötü değil demiş. Ama diğer forumlarda herkes 15 milyon oldukça düşük diyor napıcam çok mutsuzum sğrekli ağlıyorum kızlarrr allahım yardımcımız olsun :( :’( :mad: :mad: :KK43:

Eklentiler

• 926DFBE3-892E-43FD-B4FA-BA14FE45D3CA.webp
    926DFBE3-892E-43FD-B4FA-BA14FE45D3CA.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 267
Benim eşimde de ileri haraketlilik yoktu oldukları yerde dönüp duruyorlarmis.. 😅
O ay zinco diye bir takviye verildi (çinko).
Doktor aşılama olmadan olmaz ama Allah'ın takdiri. Yine de önümüzde ki ay aşılama yapalım dedi.
Şansıma aşılama yapılmadan hamile kaldigimi öğrendim.

1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı
Merhabalar . Ileri hiziniz yukseldimi acaba ayni sorun bizdede var . Asi yada tup denedinizmi yol gosterirmisiniz .

Back
X