• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Benim eşiminde 16 milyon canım sayısı %30 da hareketlilik doktor klomen trental ve takviye ilaçlardan verdi bende kürler kullanıyorum 3.ayımız gebelik çalışmalarında ilaçları 1 aydır kullanıyor eşim 1 ay sonra tekrar test vereceğiz inşallah olur☹️
İnşallah canım bende de pco vardı bizde sorun çift taraflıydı o yğzden süreç çok geç oldu inşallah ilaçlar fayda etmiştir ve sağlıkla gebelik elde edersin canım

Canım ever şükür eşim spor yaptı kilo verdi değerleri düzeldi hatta hareketimiz % 60 a sayımız 144milyona yükseldi ama yinede nor al yoldan bebek aahibi olamadık 1 defa daha kimyasal gebelik geçirdim şu an tüp bebekle hamile kaldım normal yoldan olmadı malesef eşimin değerleri düzelmesine rağmen
Ne güzel maşallah peki hangi kürle yükseldi ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama değelerleri öbir öncekine göre yine düşük nisan ayında kosmetse aşılma olcam ama doktor tutması düşük dedi ama nasip tabi en azından aşılamaya akdar biraz daha değerlerimiz artsa

Ne güzel maşallah peki hangi kürle yükseldi ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama değelerleri öbir öncekine göre yine düşük nisan ayında kosmetse aşılma olcam ama doktor tutması düşük dedi ama nasip tabi en azından aşılamaya akdar biraz daha değerlerimiz artsa
Sizin eşinizin değerleri ne kadar

Burda yazıyor bir önceki daha yüksekti sonra düştü yine ilk yaptılarımız dahada düşüktü bi an yükseldi sonra yine düştü

Eklentiler

• F52BDD57-95A8-470D-821D-7022A11376C9.webp
    F52BDD57-95A8-470D-821D-7022A11376C9.webp
    32 KB · Görüntüleme: 380
Burda yazıyor bir önceki daha yüksekti sonra düştü yine ilk yaptılarımız dahada düşüktü bi an yükseldi sonra yine düştü
Canim benim eşimin de sayısı daha düşüktü hatta ilk önce 4milyondu şok olmuştuk bizde sayısı hareketi herseyi cok düşüktü morfolojisi 0 idi.
Bize de aşılama bile tutmaz direk tüp bebekdediler denedik kimyasal oldu.
Dinlenme sürecinde eşim evicap 400 ve bol sarımsaklı yoğurt yedi. Sarımsağın iyi geldiğini okumuş hoş sarımsak neye iyi gelmez ki.
Bu sure zarfinda hic bos durmadık 1.ay adet oldum.
2.ay sıkı bir çalışma ile devam ettik bi an umudum kesildi nedense tutmadi dondurulmuşlarla tekrar deneyelim dedim eşime, adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim cok şükür.
Inanmaktan dua etmekten ve cabalamaktan vazgecme canim Allah ol derse olmayacak birşey yoktur.

Canim benim eşimin de sayısı daha düşüktü hatta ilk önce 4milyondu şok olmuştuk bizde sayısı hareketi herseyi cok düşüktü morfolojisi 0 idi.
Bize de aşılama bile tutmaz direk tüp bebekdediler denedik kimyasal oldu.
Dinlenme sürecinde eşim evicap 400 ve bol sarımsaklı yoğurt yedi. Sarımsağın iyi geldiğini okumuş hoş sarımsak neye iyi gelmez ki.
Bu sure zarfinda hic bos durmadık 1.ay adet oldum.
2.ay sıkı bir çalışma ile devam ettik bi an umudum kesildi nedense tutmadi dondurulmuşlarla tekrar deneyelim dedim eşime, adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim cok şükür.
Inanmaktan dua etmekten ve cabalamaktan vazgecme canim Allah ol derse olmayacak birşey yoktur.
Başka neler yaptınız canım bu süreçte yumurtlama günlerini takip ettin mi yine

Başka neler yaptınız canım bu süreçte yumurtlama günlerini takip ettin mi yine
Evet canim beslenmemize dikkat ettim ben, eşim de öyle tabii...
Ilaclarimizi da düzenli kullandık..
Ovulasyon testi aldım ve takip ettim o ay ve gunleri cok sıkı takip edip değerlendirdik cok şükür Rabbimin izni ile nasip oldu.

Evet canim beslenmemize dikkat ettim ben, eşim de öyle tabii...
Ilaclarimizi da düzenli kullandık..
Ovulasyon testi aldım ve takip ettim o ay ve gunleri cok sıkı takip edip değerlendirdik cok şükür Rabbimin izni ile nasip oldu.
MAşallah bir n güzel allah banada nasipmetsin birazda ümitlenmeyelim diye dedi galiba doktor öyle allahım nasipmetsin mucizem gelsin inşallah

MAşallah bir n güzel allah banada nasipmetsin birazda ümitlenmeyelim diye dedi galiba doktor öyle allahım nasipmetsin mucizem gelsin inşallah

Ben Rabbime sığındım canım doktorlar ne derse desin son söz Rabbimindi biliyordum o da cok şükür ol emrini verdi nasip oldu.
Ki şu da var doktorlar da haklı bu konuda umut verip olmayınca insan kötü oluyor güvensizlik oluşuyor doktora karşı.
Sen sabırla dua ile çabalamaya devam et inşallah vakti zamanı gelince hic anlamadan Rabbim miniğini nasip edecek insallah.

Ben Rabbime sığındım canım doktorlar ne derse desin son söz Rabbimindi biliyordum o da cok şükür ol emrini verdi nasip oldu.
Ki şu da var doktorlar da haklı bu konuda umut verip olmayınca insan kötü oluyor güvensizlik oluşuyor doktora karşı.
Sen sabırla dua ile çabalamaya devam et inşallah vakti zamanı gelince hic anlamadan Rabbim miniğini nasip edecek insallah.
Amin canıminşallah biraz korkyorum aşılama esnasında acıma olurmu diye bişeyle açtırılıyormuş sanırım inş hafifi geçerde

Amin canıminşallah biraz korkyorum aşılama esnasında acıma olurmu diye bişeyle açtırılıyormuş sanırım inş hafifi geçerde
Yok canım hiç korkma acımıyor. Kendini kasmaman gerekiyor sadece.
Bir de smear testi yaptırdın mı hiç?

Canım bitkisel kür yapmadı proxees plus kullanmıştı o baya yükseltti inşallah sağlıkla kucağına bir evlat veriri rabbim🤲🏻

selam arkadaslar yazılanları okudum ne güzel çoğu normal yolla hamile kalmış Allah sağlık sihhat uzun ömür versin hepinizin bebişlerine.benim eşimde testis torsiyonu(dönmesi) ameliyatı geçirdi sayı 6 milyon hareketlilik 0.proxeed plusa keçiboynuzu kürüne ve çakşır suyuna martın 9 unda başladık.20sinde de aktardan bir karışım aldık onu kullanıyoruz.keçiboynuzu pekmezide içiyordu bıraktı.tatlı olduğu için alkole dönüşüyormus bir süre sonra vücutta öyle öğrendik.tavuğu pirinç pilavını tatlı yemeyi soguk suyu hazır meyve sularını asitli içecekleri bıraktı zararlı oldukları söylendi.her gün dönüşümlü sebze yemeği yiyor artık.yeni test yaptırmadık henüz 1 ay sonra gitmeyi düşünüyor.sizin yazdıklarınız biraz daha umut verdi bana.inşallah eşimin değerleri de artar da normal yolla hamile kalırım bende.değerleri bizim olup hamile kalanlar bilgilerini eksik etmesinler:KK25:

Kızlar benimde eşimin sperm sayısı düşük 1 ay vitamin kullandı adet oldum maalesef tekrar doktora gideceğiz bakalım ne diyecek 1 yıllık evliyiz hiç korunmadım. Yaşta 33 nasip olacak mı acaba diye düşünüyor insan nasipte hayırlısıyla vardır inşallah hayırlısı artık ne yapalım takdir i ilahi 🙏

Arkadaşlar merhaba bu kulübü 2 senedir takip ediyordum. 9 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum. Eşim bundan 7 sene önce varikosel teşhisi ile ameliyat olmuş ama biz evlenince yine test yaptığımızda sperm sayısı 39 milyon civarıydı ve ileri hızlı hareketli hiç yok, yavaş hareketli de %5 oranındaydı. Doktor normal yolla olmaz ameliyatla bile %60 demişti. Aşılama kesin olur diyordu bizde buna inandık. Ama mucize o ki bunu dediği ay hamile kaldım ve 7 haftalık hamileyim kalbini duydum hamdolsun. Buradan söylemek istedim, kimse umudunu kaybetmedin ve çalışmaları bırakmasın. 😉😄😄 sevgilerimle..

Canm benim esimdede sperm 1 bucuk milyon ve hareket azligi falan vardi 3 bucuk sene ustune normal yolla hamile kaldim bir basarisiz tup bebek denemem var. Cok kafana takma bol bol dua et kendi haline birak insallah sanada nasip eder suan 3 aylik hamileyim . Rabbim olmayanlara nasip etsin insallah . Cok zor bir sürec

Benim eşimin ileri hareketliliği %10 doktor kötü değil dedi ama en iyisi %30-40 dedi bir ilaç verdi
Benim içinde klomen başladık haftaya tekrar gideceğim . Bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz .Eşimin ve Benim yaşım 30 üstü o yüzden direk tedaviye başladık doğal yolla hamile kalamadım şimdilik (1 yıldır) hayırlısı ile olur inşallah🙏

Back
X