• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Bende de çikolata kistivardı.eşimin sperm sayısı 5 mil ve çoğu hareketaçsiz ya da baş kuyruk anomalisi filan vardı.ikimiz beraber kürler yaptık.iki çocuk var çok şükür ikisine de tüp bebek denmişti.
Soğan kürünü saraçoğlunun tarifine göre 2 kez yaptım baya yıl oldu tarifi tam hatırlamıyorum.netten bulursunuz
Umarım her şey gönlünüzce olur.ben o kadar ümitsizdim ki 2 çocuğumda da adetim 1 hafta geçtiği halde test bile yapmamıştım.yaptığım anda çift çizgi görmüştüm o derece.Rabbim o güzel duyguları size de yaşatır inşallah

Merhabalar biz de 2 ay once esim8n varikosel oldugunu ogrendik sperm 1.3 milyon ileri hareketsiz %95 sekil bozuklugumiz vardi ben de pco luyum. Bize asla dogal yolla olmaz dediler kabus gibi gunler yasadik. Ve gecen hafta 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Esimin kullandiklari proxeed plus sabah aksam ac karnina 2 kutu, larginin 2 kutu sabah aksam 1 adet tok karnina, keciboynuzu soguk sıkım olacak, propolis, keci boynuzu kuru son olarak da caksir suyu. Siz de sogan kuru uygulayin mutlaka fayda goreceksiniz.

Canım bizde de sayı azdı varikosel çıktı ameliyat oldu eşim sayı daha da düştü. Doktor proxeed plus verdi yükselsin diye kullandik hareketlilik %75 ama sayı 20 milyondu yine geçen hafta. Sayı için keçi boynuzu süper onu denediğimiz ay 40 milyon çıkmştı. Ama hareketlilik ve morfoloji için kesinlikle proxeed. Tabi varikosel yoksa önce ona baktrmak lazım

Kızlar bu şey soracam saçma gelebilir ben bu ay regl iki gün oldum diğer günler yok denecek kadar üç gün geçilmeli oldum regl olduğumda test yaptım negatif çıktı ramazan başlangıcında yıkandım dün test yaptım biraz geç baktım iki çizgi oldu acaba bu daha test yapsam mı

Kızlar bu şey soracam saçma gelebilir ben bu ay regl iki gün oldum diğer günler yok denecek kadar üç gün geçilmeli oldum regl olduğumda test yaptım negatif çıktı ramazan başlangıcında yıkandım dün test yaptım biraz geç baktım iki çizgi oldu acaba bu daha test yapsam mı
Niye sacma olsun canim belki yerlesme kanamasidir sen adet sanmissindir. Bazilari normal adet gibi oluyormus. Tekrarla testi bence. İnsaallah vardir

baya bı zaman sonra baktım, geçen ay regl zamanı soğan kürü yapmıştım ,eşime de saraçoglunun macununu yaptım normal Dr e 6 gün regl olurum ama bu ay 5 . gü
Niye sacma olsun canim belki yerlesme kanamasidir sen adet sanmissindir. Bazilari normal adet gibi oluyormus. Tekrarla testi bence. İnsaallah vardir
Ama hiç bir belirti yok sadece regl az sürdü bu de geç geldi üçüncü günün akşamı kahverengi geldi sonra iki gün normal diğer günler yok denecek kadar geldi erken bitti

baya bı zaman sonra baktım, geçen ay regl zamanı soğan kürü yapmıştım ,eşime de saraçoglunun macununu yaptım normal Dr e 6 gün regl olurum ama bu ay 5 . gü

Ama hiç bir belirti yok sadece regl az sürdü bu de geç geldi üçüncü günün akşamı kahverengi geldi sonra iki gün normal diğer günler yok denecek kadar geldi erken bitti
2.cizgi ciktiysa sen yinede ihmal etme kanda baktir mutlaka

Benim eşimde %4 hareket vardı.sperm sayısı da az dı.Doktorum direk tüp bebek dedi.Ama 1 ay kullanması için ilaç verdi.Ben de bu arada eşime her akşam taze havuç suyu içirdim,sabah akşam keçi boynuzu pekmezi,bol bol ceviz ve yine keçi boynuzu kurusı yedirdim.Bol c vitamini ve çinko da aldı.Sonucunda sayısı 6 kat arttı ve benim de suan adetim gecikti.Hamileyim büyük ihtimalle
Hamile misin şuanda canım ? Haberler iyi mi ?

Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.

Kızar hiç sıkıntı yapmayın benim eşimde varikoselden ameliyat oldu tam 1 sene sonra hamile kaldim bende çok bekledim siz gibi olmicak gibi geliyor ama inancı vakti anı gelince oluyor şuan 8 aylik hamileyim Allahım sizlerde nasip etsin en yakın zamanda eşleriniz keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu özü yesin çok faydası var

Benim eşim de varikoselden ameliyat oldu hareketliliği azdı.. şükür 1 yıl sonra falan normal şekilde hamile kaldım üstelik bende sorunlar çıkmaya başlamıştı artık

arkadaşlar eşimin sperm sayısı iyi fakat spermler %100 hareketsiz çıktı malesef:(şuan keçiboynuzu kürü zeytinyagda incir evicap promotil men kullanıyo.faydasını görürümüyüz bilmiyorum ama.bu takviyelerle %100 hareketsiz olan spermler hareketlenirmi sizce bu durumu yaşayan varmı.bilgilendirirseniz cok mutlu olurum..

arkadaşlar eşimin sperm sayısı iyi fakat spermler %100 hareketsiz çıktı malesef:KK43:şuan keçiboynuzu kürü zeytinyagda incir evicap promotil men kullanıyo.faydasını görürümüyüz bilmiyorum ama.bu takviyelerle %100 hareketsiz olan spermler hareketlenirmi sizce bu durumu yaşayan varmı.bilgilendirirseniz cok mutlu olurum..
Dur canım hemen panik yapma.spermler bizim yumurtalarımızda olduğu gibi değişkenlik gösterebiliyormuş dr.um demişti.bizim nasıl her ay yumurtlama veya yumurtanın çatlaması değişkenlik gösteriyorsa spermde de böyleymiş.yediğin içtiğiniz gıdalar sitres durumu hava bile etkileyebiliyormuş.kürlere devam esip dr un verdiği ilaçlarla düzelecektir eminim.sıkıntı yapmayın.

Dur canım hemen panik yapma.spermler bizim yumurtalarımızda olduğu gibi değişkenlik gösterebiliyormuş dr.um demişti.bizim nasıl her ay yumurtlama veya yumurtanın çatlaması değişkenlik gösteriyorsa spermde de böyleymiş.yediğin içtiğiniz gıdalar sitres durumu hava bile etkileyebiliyormuş.kürlere devam esip dr un verdiği ilaçlarla düzelecektir eminim.sıkıntı yapmayın.
Ins canim stres yapmmk elde degil esim testi verirken cok sterslli gitti hastaneye etkisi olabilir genetikdir diyede korkuyoruz abisininde tup bebekle olmus

Ins canim stres yapmmk elde degil esim testi verirken cok sterslli gitti hastaneye etkisi olabilir genetikdir diyede korkuyoruz abisininde tup bebekle olmus
Benim iki eltininde tedaviyle canım büyük eltinin hapla ilincisi tüp bebek ve ikinci elti hiç korunmamış tüple ikizleri olmuş bi daha olmamış.eşimde de hareket kız sorunu vat.ama dediğim gibi bu her seferinde değişiyor.sen eşine anlat böyle sıkıntı yapmasın.düzeliyor.

1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı
Canım merhabalar sanırım hamilesin eşinin sperm değerlerini nasıl düzelttiniz anlatabilir misin

Canım merhabalar sanırım hamilesin eşinin sperm değerlerini nasıl düzelttiniz anlatabilir misin
Canım ever şükür eşim spor yaptı kilo verdi değerleri düzeldi hatta hareketimiz % 60 a sayımız 144milyona yükseldi ama yinede nor al yoldan bebek aahibi olamadık 1 defa daha kimyasal gebelik geçirdim şu an tüp bebekle hamile kaldım normal yoldan olmadı malesef eşimin değerleri düzelmesine rağmen

Canım ever şükür eşim spor yaptı kilo verdi değerleri düzeldi hatta hareketimiz % 60 a sayımız 144milyona yükseldi ama yinede nor al yoldan bebek aahibi olamadık 1 defa daha kimyasal gebelik geçirdim şu an tüp bebekle hamile kaldım normal yoldan olmadı malesef eşimin değerleri düzelmesine rağmen
Benim eşiminde 16 milyon canım sayısı %30 da hareketlilik doktor klomen trental ve takviye ilaçlardan verdi bende kürler kullanıyorum 3.ayımız gebelik çalışmalarında ilaçları 1 aydır kullanıyor eşim 1 ay sonra tekrar test vereceğiz inşallah olur☹️

Back
X