benimde eşimin sperm hareketliliği düşük%25 . ilaç kllanıyor 3 ay kullancakmış hayırlısı bakalım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:
Benim doktorum esime pregnyl igne verdi haftada iki kez keciboynuzu cinko falan ole seylere inanmayin dedi en etkili yontem budur dedi gerci igne oldugu icin esim 2 haftada ancak 3 kez yaptirdi ama eger bir faydasini gorursek mutlaka yazarim
arkadaşlar bizim sorunumuzda spermler
sayı 4milyon
hareketlilik %40
bize direk tüp bebek dediler mikroenjeksiyon yöntemiyle
sayı ilerde dahaa düşebilir dediler onun için zaman kaybetmeyin dediler
bunu henüz yeni öğrendik 16 aylık evliyiz ve hiç korunmadık ben 24 yaşındayım eşim 30
dediğiniz gibi 1 sperm testi daha yaptırmayı düşünüyoruz
yazılarınızdan çok faydalandım keçi boynuzuna hemen bu akşam başlıycam teşekkür ederim
eşime 3 kere sperm testi yaptırdık 1.de sperm hareketi %0 2,de%7 3.de ise%6 çıktı normal yollarla gebelik mümkün deil denildi tüp bebek yani ama ben daha önce 3kez hamile kaldım düşükle sonuclandı bizim durumumuzda olan var mı moralimiz alt üst oldu
sayınız kaçtı normal den hamile kaldığınıza göre sayı yüksekti herhalde bizimde sayı ve morfoloji düşük 6 yıldır ne normal nede tüp bebekten hamile kalamdım
eşimde kromozom anomolisi buldu doktorlar ve oyüzden sperm sayıaı artmaz dediler hamile kalsan da bebeğede geçerse babanın kromozom fazlalığı düşer dediler belki sizinde sorun böyle bişey olabilr genetik test yaptırın derim bide sen de kanda pıhtılaşma bozukluğu varmı diye baktır bbence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?