• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canim inşallah cumlemizle beraber. Denemedik canım hemen tüp bebek yoluna gittik. Sende durumlar nasil bir onerin varmi canım ?
Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.[/QUOTE]
Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]
Doktr sornlu dio bu snclara ble cnm ya esimn recetesnde ble erkek infertilitesi yazıo hep öralm bozldu ya[/QUOTE

Hic moralin bozulmasın canım. Bizim sperm sayimiz 30 milyon ileri ve yerinde hareket %0 düşün o halde umutluyuz d.r mizde bu durumda bile çok umutlandirdi bizi ki senin için doğal yolla hamile kalma yuksek ihtimal ikmali ki bu bzim için hayal..

Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.
Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]
Doktr sornlu dio bu snclara ble cnm ya esimn recetesnde ble erkek infertilitesi yazıo hep öralm bozldu ya[/QUOTE

Hic moralin bozulmasın canım. Bizim sperm sayimiz 30 milyon ileri ve yerinde hareket %0 düşün o halde umutluyuz d.r mizde bu durumda bile çok umutlandirdi bizi ki senin için doğal yolla hamile kalma yuksek ihtimal ikmali ki bu bzim için hayal..[/QUOTE]
Ztn ilk bebegm oldu ama trafk kazasnda öldü 7aylkkn 1sene oldu o zmndn beride olmuo

Himm :(:( basin sağolsun canım inşallah ozaman tez zamanda yeniden olur üzüldüm simdi bebeğine E="umutbitmz, post: 38895188, member: 646917"]Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]

Hic moralin bozulmasın canım. Bizim sperm sayimiz 30 milyon ileri ve yerinde hareket %0 düşün o halde umutluyuz d.r mizde bu durumda bile çok umutlandirdi bizi ki senin için doğal yolla hamile kalma yuksek ihtimal ikmali ki bu bzim için hayal..[/QUOTE]
Ztn ilk bebegm oldu ama trafk kazasnda öldü 7aylkkn 1sene oldu o zmndn beride olmuo[/QUOTE]
Himmm

bizim değerlerde kötü sanrım arkadaşlar moralim çok bozuldu :KK43:
RENK : gri
PH : 8.4
HACİM : 2.8 CC
LİKOFAKSİYON : 15DK
VİSKOZİTE : KIVAMLI
LÖKOSİT : 1-2 ADET
ERİTROSİT : YOK
AGLÜTİNASYON : YOK
SAYI : 37.800.000
TOTAL SAYI : 105.840.000
HAREKET : 5
HIZLI İLERİ HAREKET % : 3
YAVAŞ HAREKET % : 2
YERİNDE HAREKET % : YOK
HAREKETSİZ % : 95
NORMAL % : 76
ANORMAL % : 24
anlayan varsa beni aydınlatabilirmi arkadaşlar?

bizim değerlerde kötü sanrım arkadaşlar moralim çok bozuldu :KK43:
RENK : gri
PH : 8.4
HACİM : 2.8 CC
LİKOFAKSİYON : 15DK
VİSKOZİTE : KIVAMLI
LÖKOSİT : 1-2 ADET
ERİTROSİT : YOK
AGLÜTİNASYON : YOK
SAYI : 37.800.000
TOTAL SAYI : 105.840.000
HAREKET : 5
HIZLI İLERİ HAREKET % : 3
YAVAŞ HAREKET % : 2
YERİNDE HAREKET % : YOK
HAREKETSİZ % : 95
NORMAL % : 76
ANORMAL % : 24
anlayan varsa beni aydınlatabilirmi arkadaşlar?
Cnm moralini hç bozma ne zamn yotrdnz testi

ne yapmalıyız biz bu sonuçla aşılamanın tutması için bile hareketlilik yetersizmi acaba kadın doğum uzmanımızla daha görüşmedik ürolog ilaç vermiş eşime 6 ay kullan işe yaramazsa aşılama yaparız demiş

ne yapmalıyız biz bu sonuçla aşılamanın tutması için bile hareketlilik yetersizmi acaba kadın doğum uzmanımızla daha görüşmedik ürolog ilaç vermiş eşime 6 ay kullan işe yaramazsa aşılama yaparız demiş
Smdi cnm bk bzde tedavi asamasndayz brbirimze destk olalm ki bildiklerimizi söyleyelm işimize yarasın. Ne hapı verdi doktr e vitaminimi

Mrblar benim eşiminde sperm ileri hareketlilik %10 ne yapabilirim 8 aydr proxeed plus kullanıyor ama yararını goremedkk

2 kez başta %7 oldu daha sonran%10 aşılama da 1 kez yapıldı sonuç negatf

Bu ayda rahm filmi cekldi tupler ilaçla birlkte tamamen açıldı hafif yapışma olmuş ama halen umudm yok eşimn sperm ileri hareketlılık %10 oldğndan

Doktor proxeed plus vermişti onu kullanıyor ceviz taze fındık kuru uzum tuketiyor

doktor sperm Sayısı gayet ıyı dedi ileri harektlilik duşuk %10 tam olarak sayısı aklımda kalmadı günde bir tane muz tuketıyor canm bal ceviz fındık uzum herşey yıyor ama bebiş yok

Back
X