Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kalitesizliği olanların çözüm önerileri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji ne oluyordu ?
Morfoloji spermin kendisinin yapısı varya baş gövde kuyruk onun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Alt Sınır %5 olması lazım bizim %2. Ben de hamile kaldım ama dölleyen sperm iyi kalitede olmadığı için düşükle sonuçlandı. Değerlerin 2 günde bir 2 ye katlıyor mu onu ihmal etme takip ettir

Arkadaşlar inşallah size bir yardımım dokunur bende morfoloji düşüklüğünden dolayı kimyasal gebelik yaşamıştım fakat spermler 3-6 ay arasında tamamen yenilendiğinden ötürü acele etmeyin en önemlisi strest benim eşimin sperm sayısı hızı hiç çok düşük olmadı ama 4 ay içerisinde inanılmaz yükseldi morfoloji dahil bize çok işe yaradı yaptıklarımız sizlerde yazmak istedim ;
Keçi boynuzu pekmezi her gün bir kaşık yedi
Meyve kuru yemişi içinde ceviz fındık kuru üzüm olandan ..
Ve en önemlisi onunda inandığı soğan kürü kesinlikle onu kullandığımız ay gebe kaldım ve tamamen düzeltmeden bir daha denemedim fakat bence en etkilisi oydu inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Soğan küfrünü siz mi kullandınız? Kocanız mı kullandı.? Neye etki ediyor?

Soğan küfrünü siz mi kullandınız? Kocanız mı kullandı.? Neye etki ediyor?
Her ikimizde kullandık efeksiyon biliyorsunuz ki yumurtayı ve spermi olumsuz etkiliyor ve idrar yoluyla atıldığı İÇİN idrar yolunu aynı zamanda sperm yolunuza temizlemiş oluyor ve sperm üzerinde oldukça iyi etkileri mevcut biz ikimizde kullandık

Eşinizin morfoloji kaçtı acaba benim eşimin %2 çok düşük. Dr vitamin verdi onu kullanıyor 3 aydır 15 gün sonra kontrolü var. Kullanmaya başladığı hafta hamile kaldım kimyasal gebelik oldu aralıkta düşük yaptım. Üstünden 3 ay geçecek nerdeyse. Ama hala gebelik yok.bende vitamin keçiboynuzu kürü ve incir kürü uyguluyorum eşime. İnşallah bende güzel sonuç alırım. Dr hazirana kadar olmazsan hamile gel dedi. Ben de bu ay stres yapmadım yumurtlama günlerini değerlendirdim. Adetime 8-9 gün var inşallah adet olmam da hamile kalmışımdır yaaa. Çok istiyorum bende. Ama hiç belirti yaşamıyorum

İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir bebeğin olur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…