Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kalitesizliği olanların çözüm önerileri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Senaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
124
34
18
Merhaba arkadaşlar 1.5 senelik evliyim 8 aydır çocuk istiyoruz 1 kere kimyasal gebelik geçirdim. Eşimin semen analizinde ileri hızlı hareketli sperm sayısı %7 çıktı. Dr düşük dedi promen k adlı Bi vitamin verdi yaklaşık 2 aydır bunu içiyor bunun yanında incir kürü ve keçiboynuzu kürü de uyguluyorum. Bunları uygulayıp sonuç alan var mı

Keçiboynuzu kürü hızı artırir. Bunun yannda bitkisel macunlar verin en güzel etkiyi onlar verio

Benim eşimki ileri hareket sayısı yüzde 11 di hap yazdı ama almadık sadece keçi boynuzu pekmezi yedi çok şükür hamile oldum

Maşallah ne güzel. Ne kadar süre denemede gebe kaldınız. Bir de eşinizde morfoloji % kaçtı?
Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah morfolijiyi bilmiyorum maalesef 2.ay 3. Ay mı öyle bi ayda vesile o muydu bilmiyorum

Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah morfolijiyi bilmiyorum maalesef 2.ay 3. Ay mı öyle bi ayda vesile o muydu bilmiyorum
Morfoloji de aslında çok önemliymiş semen analizinde yazıyor olması llazım bakamaz mısınız bana da umut olsa yaaa.. Eşimin%2 idi sınır alt sınır 5 normalde. Biz de dr un yazdığı vitamini kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ki ben hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi eşim tekrar başladı vitamine 2. Ay denemede de sonuç olmadı

Kağıta baktım sperm sonuçları dışında semen analizi yok burda okumuştum bu morfolejiyi ama bizim kâğıtta öyle bişey yok dr da bişey demedi bunla ilgili Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Amin inşallah. Profesör e gidiyor eşim daha iyi olur diye. Ben de aynı şekilde prof a gidiyorum dr um 6 ay olmazsa aşılama yapalım dedi bakalım inşallah gerek kalmaz

Amin inşallah. Profesör e gidiyor eşim daha iyi olur diye. Ben de aynı şekilde prof a gidiyorum dr um 6 ay olmazsa aşılama yapalım dedi bakalım inşallah gerek kalmaz
İnşallah gerek kalmaz ne kadarlık evlisin sen kontroşden geçtin mi hiç

Bu bitkisel macunları aktardan mı temin edebilirim?
Bulunduğunuz yerde aktar araştırmalsnz. Istanbulda yanıklar baharat var instgrmda da var. Ordan da sipariş vereblsnz. Burda ordan hamile kalan çok var. Sayfayı incelersenz adam baya paylasms hamile kalanları. Ben bulundgm yerden buldum. haftaya baslicaz. Ovulasyon testleri de aldm sana da onerrm yumurtlma gününü kacrmaman için kullanablrsn

Bende geçen ay başladım ovülasyona ama ben geçen ay kırmızıyı tam anlamıyla yakalayamadım geçen ay sanki yumurtlama yeterli olmadı. Kıpkırmızı olmadı benim T çizgisi. Şuan adetin 3.günü bitsin başlıcam tekrar. Ben de İstanbuldayım bakayım o aktara

Geçtim kontrolden benim her şey takır takır çalışıyor eşim pert
Ama yedikleri de bu sayının düşmesine sebeb oluyo eşim cips çok yerdi çocukluğundan beri nolduysa midesi bulandı yemedi bidaha sigara da var tabi ama dr bırak demişti bırakmadı

Ama yedikleri de bu sayının düşmesine sebeb oluyo eşim cips çok yerdi çocukluğundan beri nolduysa midesi bulandı yemedi bidaha sigara da var tabi ama dr bırak demişti bırakmadı
Abur cubur bıraktı sigara alkol de yok kendine iyi bakıyor aslında. Kırmızı ette çok tüketiyor

Abur cubur bıraktı sigara alkol de yok kendine iyi bakıyor aslında. Kırmızı ette çok tüketiyor
Canım kırmızı et şu zamanda çok zararlı aslında yememesi lazım. Benim eşime dana eti ve tavuk etini yasakladı ancak bildiğiniz kesim olursa yeyin dedi. Çünkü bu etlere östrojen basıyolar ve östrojen erkekler için çok zararlı bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…