Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kalitesizliği olanların çözüm önerileri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bazen kendime şey diyorum ben onu çok bekliyorum eğer o beni seviyorsa yani bebişim o bana gelmek istesin diye olmayan çocuğa trip atıyorum ve bu beni rahatlatıyor sen de öyle yap
Kuzum promeni ben doktor vermeden almıştım zaten doktor bize artmed ve klomen verdi onları kullanıyor suan eşim 3 ay içinde olur gebelik dedi ama nasip tabi belki daha da azaldı sayı bilmiyorum daha gidip test vermedi :) hahaha güzel yöntemmiş ben de öyle yapayım

E süper bir şey bu dr gebelik olur demiş.. Vallahi ne güzel ay hadi inşallah olur anne bebişi buluşur. Ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyorsun

E süper bir şey bu dr gebelik olur demiş.. Vallahi ne güzel ay hadi inşallah olur anne bebişi buluşur. Ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyorsun
1 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz kuzum doktor diyor da doktorlar her şeyi diyor yani ben çok güvenmiyorum çünkü sayı çok az yani baya bi artması lazım

1 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz kuzum doktor diyor da doktorlar her şeyi diyor yani ben çok güvenmiyorum çünkü sayı çok az yani baya bi artması lazım
Başka dr a da bi gidin istersen için rahat etmiyorsa. İyi yine çok zaman kaybın yok ben de 1.5 yıllık evliyim 8 aydır deniyorum

Başka dr a da bi gidin istersen için rahat etmiyorsa. İyi yine çok zaman kaybın yok ben de 1.5 yıllık evliyim 8 aydır deniyorum
Birçok doktorla konuştum hepsi farklı konuşuyor canım biri varikosel olabilir diyor biri FSH yüksek diyor biri FSH değişkendir önemli değil değerler değişebilir diyor kafamız allak bullak

Bizim değerlerimiz de sizinkiyle hemen hemen aynı ben de hiç hamilelelik olmadı ama bu değerler daha düzelmiş hali başta daha kötüydü

Hadi yaa bunu bilmiyordum nette hep kırmızı et yazıyor. Bir de avokado ve kabak çekirdeği uyguluyorum. Adam dev gibi oldu enerji basmaktan
Kırmızı et iyidir tabi ama dediğim gibi bildiğiniz bir kesim olsun zincir marketlerde 10-15 liraya satılanlar çok sağlıksız. Valla benimki de öyle oldu çok kilo aldı ama maşallah hiç hasta olmadı bu sene

Bizim değerlerimiz de sizinkiyle hemen hemen aynı ben de hiç hamilelelik olmadı ama bu değerler daha düzelmiş hali başta daha kötüydü
İnşallah daha da düzelir. Stres çok etki ediyor ya ellerin biraz stresten uzak olması lazım. Hemen hemen aynı ise sizin de olur inşallah gebelik..

Böyle hastalığın gözünü seveyim ne kadar güzel şey varsa onu yiyorlar. Benimkinin yanaklar da al al oldu inşallah verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız. İstikrarlı bi şekilde ilerleyelim pes etmeyelim enerjilere devam... Herkes bizim kadar ilgilenmez bile. Ama bence bu emeklerin karşılığını bir gün alıcaz inanıyorum. Çünkü bizim durumlar ameliyatlık vs bir şey değil. Bunlarla gebelik gerçekleşecek inşallah

Birçok doktorla konuştum hepsi farklı konuşuyor canım biri varikosel olabilir diyor biri FSH yüksek diyor biri FSH değişkendir önemli değil değerler değişebilir diyor kafamız allak bullak
Profesör e gittin mi hiç. Eşim prof a gidiyor. Hangi şehirdesin

Profesör e gittin mi hiç. Eşim prof a gidiyor. Hangi şehirdesin
Ispartadayız biz fanım profa gitmedik henüz bundan sonuç alamazsak Antalya’da iyi bir doktor bulduk ona gidelim diyoruz

Bize faydası olmadı ama size olur inşallah kuzum. Yemediği içmediği şey kalmadı hatta sigarayı tamamen bıraktı sonuç alamadık tabi. K.maraştayim ben

Eşiniz içiçek yanlız yazmayı unutmuşum Evet hamıleyım suan yeni Ovulasyon testı yaparak ve ılk kez
Aynen eşim içiyor zaten süper haber darısı bize artık. Sperm değerleri nasıldı eşinizin ve ne kadar sürede hamile kaldınız

Sen kime gidiyorsun canım
Ben İstanbulda Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde dr. Gürkan arıkana gidiyorum canım instagram sayfası var bakabilirsin. Eşim de aynı hastane de barış nuhoğluna gidiyor onun da YouTube da videoları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…