Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eşimdede var varikosel ... varikosel olduğunu öğrenmeden önce belki haftada 3,4 kere ilişki oluyordu ..öğrendikten sonra ayda 1 kere ancak oluyor ... psikolejik bi durum galiba henüz onu öğrenemedik..Kızlar size birşey sormak istiyorum varikosel cinsel hayatını etkiler mı ne kadar sıklıkla ilişkiniz oluyor kusura bakmayın biraz sıkıntımiz varda bilgi almak istiyorum![]()
tek başına varikosel etki etmez belki gerçekten psikolojiktir. ya hormon testlerini yaptırdınız mı mesele prolaktin hormonu yüksekse isteksizlik yapar benim eşimde öleydi hormonlarını düzene soktuktan sonra düzeldi varikoseli de var hala ..Kızlar size birşey sormak istiyorum varikosel cinsel hayatını etkiler mı ne kadar sıklıkla ilişkiniz oluyor kusura bakmayın biraz sıkıntımiz varda bilgi almak istiyorum![]()
Hormonlarda bi sıkıntı yok canım çocuk düşüncesini çok kafaya takiyom eşim olmuyor diye o yüzden olduğunu düşünüyorum ben benim gibi olan var mı dye sormak istedim teşekkür ederim canım yorumun içintek başına varikosel etki etmez belki gerçekten psikolojiktir. ya hormon testlerini yaptırdınız mı mesele prolaktin hormonu yüksekse isteksizlik yapar benim eşimde öleydi hormonlarını düzene soktuktan sonra düzeldi varikoseli de var hala ..
Canım sizin değerler nasıl bide ne zamandan beri uğraşıyorsunuz çocuk icinCanım eşimdede var varikosel ... varikosel olduğunu öğrenmeden önce belki haftada 3,4 kere ilişki oluyordu ..öğrendikten sonra ayda 1 kere ancak oluyor ... psikolejik bi durum galiba henüz onu öğrenemedik..
Bizim değerler berbat ötesi bizim normal yolla imkansız...220 BİN Sperm var sadece...diğer hormanları falan normal..1 yıldır korunmasız oldu hep ama tutmadı .. biz 5,6 ay olmayınca gittik doktora.Canım sizin değerler nasıl bide ne zamandan beri uğraşıyorsunuz çocuk icin
sizin değerler nasıl peki nezmndır uğrasıyorsunuz ??Bnde ole düşünüyorum canım o yüzden sormak istedim gebelik içinde 1 gün arayla ilişki gerekiyor ama malesef olmuyor psikolojik mi acaba bu durum canım ya![]()
Sayı Çok İyi dediğin gibi sadece hareketlilik biraz düşük oyüzden tutmuyordur belki....morfolojiye falan bakıldımı sperm testinde....birde eşine keçiboynuzu özü içir yada zor gelmicekse keçiboynuzu kürü var onu uygula emin ol faydasını göreceksin... ilişki uzun sürelimi olmuyor bizimki gibiCanım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz 5 ay önce ameliyat oldu varikoselden 98 milyon var bizim ama hareketlilik az yüzde 35 o yüzden olmuyor biraz daha beklicez olmazsa aşılama Denicez gibi
Allah seni ya bende biz gibi olmuyormu acaba diyorum hafta da 3,4 oluorsa bile şükür de biz gibi olsan napcanYapıyorum canım hepsini morfoloji 4 hafta 3 bazen 4 kere oluyor ama daha sık yapılmalı dye duymuştum ben o yüzden açtım bu konuyu :)
Kız iyi güldürdün beni ya :)sizinkiler çok canım ya bi çare bulundu bence sende :) yumurtlama günlerini takip ediyorum canım ya ama işte nasip olmuyor bi turluAllah seni ya bende biz gibi olmuyormu acaba diyorum hafta da 3,4 oluorsa bile şükür de biz gibi olsan napcanO kadar olması bile yeterli yumurtlama günlerini düzenli takip et yumurtlama gününden 2,3 gün önce başlayın ve yum.gününden 1 haftasına kadar devam edin sağlam garanti olur ... biz ayda 1 kere anca işde oda hani kuaförden gelmişimdir yıllık bakımdan öylelikle
![]()
Bi çare var evet bi macun var hem spermlere hemde ilişkiye faydası oluyor ondan kullandığı zaman hemen transa geçiyodu eşimKız iyi güldürdün beni ya :)sizinkiler çok canım ya bi çare bulundu bence sende :) yumurtlama günlerini takip ediyorum canım ya ama işte nasip olmuyor bi turlu
testislerdeki kanı boşaltan toplardamarların varisleşmesidir.Kizlar varikosel ne demek oluyo. Erkek tahrik olmuyo demek mi
Esinizin prolaktainimi yuksektek başına varikosel etki etmez belki gerçekten psikolojiktir. ya hormon testlerini yaptırdınız mı mesele prolaktin hormonu yüksekse isteksizlik yapar benim eşimde öleydi hormonlarını düzene soktuktan sonra düzeldi varikoseli de var hala ..
Alemsin kız ya :)bnce hemen al o macundan günler boşa geçmesin canım ya allah bilir bakarsın olur kendiliğinden 1 tanesi yeter sonuçta canım umudunu kaybetme maçına devam :)Bi çare var evet bi macun var hem spermlere hemde ilişkiye faydası oluyor ondan kullandığı zaman hemen transa geçiyodu eşimFakat macun biteli 2 ay oldu hala gİdip alamadık
Ben normal yolla gebelik imkansız demelerine rağmen yumurtlamamı takip ediyorum fakattttt ammma velakin kocayıııı yakalayamıyorum
![]()
![]()
![]()
Yok canım damarların genişlemesi oluyo ve sperm sayısını ve hareketliligi düşürüyorKizlar varikosel ne demek oluyo. Erkek tahrik olmuyo demek mi
Yok canım onlarda bi sıkıntı yokEsinizin prolaktainimi yuksek