Esinde varikosel olanlar bakabilir mi

Elasu

Minik mucizeme az kaldı insallah
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.289
890
123
33
Kızlar size birşey sormak istiyorum varikosel cinsel hayatını etkiler mı ne kadar sıklıkla ilişkiniz oluyor kusura bakmayın biraz sıkıntımiz varda bilgi almak istiyorum :(

Kızlar size birşey sormak istiyorum varikosel cinsel hayatını etkiler mı ne kadar sıklıkla ilişkiniz oluyor kusura bakmayın biraz sıkıntımiz varda bilgi almak istiyorum :KK43:
Canım eşimdede var varikosel ... varikosel olduğunu öğrenmeden önce belki haftada 3,4 kere ilişki oluyordu ..öğrendikten sonra ayda 1 kere ancak oluyor ... psikolejik bi durum galiba henüz onu öğrenemedik..

Bnde ole düşünüyorum canım o yüzden sormak istedim gebelik içinde 1 gün arayla ilişki gerekiyor ama malesef olmuyor psikolojik mi acaba bu durum canım ya:(

Kızlar size birşey sormak istiyorum varikosel cinsel hayatını etkiler mı ne kadar sıklıkla ilişkiniz oluyor kusura bakmayın biraz sıkıntımiz varda bilgi almak istiyorum :KK43:
tek başına varikosel etki etmez belki gerçekten psikolojiktir. ya hormon testlerini yaptırdınız mı mesele prolaktin hormonu yüksekse isteksizlik yapar benim eşimde öleydi hormonlarını düzene soktuktan sonra düzeldi varikoseli de var hala ..

tek başına varikosel etki etmez belki gerçekten psikolojiktir. ya hormon testlerini yaptırdınız mı mesele prolaktin hormonu yüksekse isteksizlik yapar benim eşimde öleydi hormonlarını düzene soktuktan sonra düzeldi varikoseli de var hala ..
Hormonlarda bi sıkıntı yok canım çocuk düşüncesini çok kafaya takiyom eşim olmuyor diye o yüzden olduğunu düşünüyorum ben benim gibi olan var mı dye sormak istedim teşekkür ederim canım yorumun için

Canım eşimdede var varikosel ... varikosel olduğunu öğrenmeden önce belki haftada 3,4 kere ilişki oluyordu ..öğrendikten sonra ayda 1 kere ancak oluyor ... psikolejik bi durum galiba henüz onu öğrenemedik..
Canım sizin değerler nasıl bide ne zamandan beri uğraşıyorsunuz çocuk icin

Canım sizin değerler nasıl bide ne zamandan beri uğraşıyorsunuz çocuk icin
Bizim değerler berbat ötesi bizim normal yolla imkansız...220 BİN Sperm var sadece...diğer hormanları falan normal..1 yıldır korunmasız oldu hep ama tutmadı .. biz 5,6 ay olmayınca gittik doktora.

Canım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz 5 ay önce ameliyat oldu varikoselden 98 milyon var bizim ama hareketlilik az yüzde 35 o yüzden olmuyor biraz daha beklicez olmazsa aşılama Denicez gibi

Canım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz 5 ay önce ameliyat oldu varikoselden 98 milyon var bizim ama hareketlilik az yüzde 35 o yüzden olmuyor biraz daha beklicez olmazsa aşılama Denicez gibi
Sayı Çok İyi dediğin gibi sadece hareketlilik biraz düşük oyüzden tutmuyordur belki....morfolojiye falan bakıldımı sperm testinde....birde eşine keçiboynuzu özü içir yada zor gelmicekse keçiboynuzu kürü var onu uygula emin ol faydasını göreceksin... ilişki uzun sürelimi olmuyor bizimki gibi :D

Yapıyorum canım hepsini morfoloji 4 hafta 3 bazen 4 kere oluyor ama daha sık yapılmalı dye duymuştum ben o yüzden açtım bu konuyu :)

Yapıyorum canım hepsini morfoloji 4 hafta 3 bazen 4 kere oluyor ama daha sık yapılmalı dye duymuştum ben o yüzden açtım bu konuyu :)
Allah seni ya bende biz gibi olmuyormu acaba diyorum hafta da 3,4 oluorsa bile şükür de biz gibi olsan napcan :D O kadar olması bile yeterli yumurtlama günlerini düzenli takip et yumurtlama gününden 2,3 gün önce başlayın ve yum.gününden 1 haftasına kadar devam edin sağlam garanti olur ... biz ayda 1 kere anca işde oda hani kuaförden gelmişimdir yıllık bakımdan öylelikle :D

Allah seni ya bende biz gibi olmuyormu acaba diyorum hafta da 3,4 oluorsa bile şükür de biz gibi olsan napcan :KK70: O kadar olması bile yeterli yumurtlama günlerini düzenli takip et yumurtlama gününden 2,3 gün önce başlayın ve yum.gününden 1 haftasına kadar devam edin sağlam garanti olur ... biz ayda 1 kere anca işde oda hani kuaförden gelmişimdir yıllık bakımdan öylelikle :KK70:
Kız iyi güldürdün beni ya :)sizinkiler çok canım ya bi çare bulundu bence sende :) yumurtlama günlerini takip ediyorum canım ya ama işte nasip olmuyor bi turlu

Kız iyi güldürdün beni ya :)sizinkiler çok canım ya bi çare bulundu bence sende :) yumurtlama günlerini takip ediyorum canım ya ama işte nasip olmuyor bi turlu
Bi çare var evet bi macun var hem spermlere hemde ilişkiye faydası oluyor ondan kullandığı zaman hemen transa geçiyodu eşim :D Fakat macun biteli 2 ay oldu hala gİdip alamadık :D Ben normal yolla gebelik imkansız demelerine rağmen yumurtlamamı takip ediyorum fakattttt ammma velakin kocayıııı yakalayamıyorum :D :D :D

Esinizin prolaktainimi yuksek

Bi çare var evet bi macun var hem spermlere hemde ilişkiye faydası oluyor ondan kullandığı zaman hemen transa geçiyodu eşim :KK70: Fakat macun biteli 2 ay oldu hala gİdip alamadık :KK70: Ben normal yolla gebelik imkansız demelerine rağmen yumurtlamamı takip ediyorum fakattttt ammma velakin kocayıııı yakalayamıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Alemsin kız ya :)bnce hemen al o macundan günler boşa geçmesin canım ya allah bilir bakarsın olur kendiliğinden 1 tanesi yeter sonuçta canım umudunu kaybetme maçına devam :)

Back
X