Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin de vardır o zaman sorun erkek Kısırlığı daha yaygin artık sperm azlığı azosperm olabilir bloguna zaman kaybı gidince ne yapıyorlar sanki de gitmek istemiyormerak ettim acaba eşimde gercekten problem mi var 9 aydır hamile kalamıyorum (bundan önceleri doktora gitmemekde diretiyordu) artık biran önce eşimin doktora gitmesi lazım..bende sıkıntı yokmuş doktoruma göre
dalga gectiğinizi düşünmek istemiyorum ...umarım ben yanlış anlamışımdır aksi takdirde yaşayarak öğrenmezsiniz umarım çocukmu sizi siz mi çocuğu red ediyorkonu başlığına göre cevap vereyim..
sende ve eşinde sorun yoksa o zaman daha ortada olmayan çocuğunuzda sorun var...
belki sizi reddediyor..
gercekten böle şeyler oluyo mu benim kafamda hep eşimde problem vardır diye bi düşünce vardı ....allah isteyen herkese nasip etsinyıllardır ortada hiç bir sebep yokken çocuğu olmayanlar var.benim 2.5 yıldır olmuyor.
Allah ol derse olur.
allah nasip etsin canım en kısa ve hayırlı zamandaBİZİMDE BİR SORUNUMUZ YOK CANIM AMA 4 AY OLDU KISMET BU İŞLER
önceleri 6-7 aya kadar ha oldu olacak diye bakıyorduk olmayınca ben gittim doktor bi problem yok dedi eşime test yazdı o da biraz utanıyo birazda iş yerinden izin alma problemi falan derken bi kaç kere de gitti görevli laborant yokdu derken 9 ayı buldu bakalım nasip kısmet vardır bunda da bi hayırEşin de vardır o zaman sorun erkek Kısırlığı daha yaygin artık sperm azlığı azosperm olabilir bloguna zaman kaybı gidince ne yapıyorlar sanki de gitmek istemiyor
inşallah en kısa zamanda allah nasip ederde kavuşursun bebeğine canımvar maalesef 19 aydır olmuyor ve hiç bir sorun yok
gercekten böle şeyler oluyo mu benim kafamda hep eşimde problem vardır diye bi düşünce vardı ....allah isteyen herkese nasip etsin
amin canım cümlemize inşallahallah nasip etsin canım en kısa ve hayırlı zamanda
Allah nasip etsin inşallah canım...bende bole düşünmeye çalışıyorum artık napim bakalım yarın eşim test için gidecekmiş inşallah bir aksilik çıkmaz da verir bu sefer tahlil de tedavi ise tedavi dua ise dua ederiz napalımBen hamile kalıyorum ama bebeklerim yaşamıyor. 2 kez kalbi durdu iki kez de kürtaj oldum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptırdık ama en ufak sorun çıkmadı. Çok düşündüm çok sebep Aradım ama şu kanaate vardım. Allah ol demezse olmuyor. Akışına bıraktım artık. Belki kaderimde bebek sahibi olmak da yok bilemiyorum. Belki evlat edineceğim yıllar sonra. Belki belki...
Canım eğer eşinde sorun çıkmazsa bir rahim filmi çektir zaman kaybetmek istemiyorsan. Arkadaşımın bir Yıldır olmuyordu eşinde sorun yoktu ama kendi rahminde perde çıktı ve gebelik oluşumunu engelleyen bir durummuş. Biliyorum şimdi rahim filmini araştıracaksın. Geçen salı çektirdim ben de ve anestezili 15 dk sürdü. Bir bayıldım bir ayıldım bitmişti işlem. Bir problem çıkmadı bende ama çıkabilirdi de. Kafam rahat artık en azından. Korkulacak bir şey değil yani.Allah nasip etsin inşallah canım...bende bole düşünmeye çalışıyorum artık napim bakalım yarın eşim test için gidecekmiş inşallah bir aksilik çıkmaz da verir bu sefer tahlil de tedavi ise tedavi dua ise dua ederiz napalım
Bugün eşim gideceğim dedi bi sıkıntı olmaz da gider inşallah canım ya çok zor bu işler bugün hasta oldum yine moralim çok bozuk...Canım eğer eşinde sorun çıkmazsa bir rahim filmi çektir zaman kaybetmek istemiyorsan. Arkadaşımın bir Yıldır olmuyordu eşinde sorun yoktu ama kendi rahminde perde çıktı ve gebelik oluşumunu engelleyen bir durummuş. Biliyorum şimdi rahim filmini araştıracaksın. Geçen salı çektirdim ben de ve anestezili 15 dk sürdü. Bir bayıldım bir ayıldım bitmişti işlem. Bir problem çıkmadı bende ama çıkabilirdi de. Kafam rahat artık en azından. Korkulacak bir şey değil yani.