eşinde ve kendinde hiçbir sorun olmamasına rağmen aylardır hamile kalamayan var mı?

VAR CNM BIZ IKI SENEDIR OLMUYO COCUK HICBIR PROBLEMIMIZDE YOK AKSINE BUTUN TETKIKLER MUKEMM EL CIKIYO... BIRTEK BENIM HSG KALDI ONUDA C.TESI CEKILICEM

VAR CNM BIZ IKI SENEDIR OLMUYO COCUK HICBIR PROBLEMIMIZDE YOK AKSINE BUTUN TETKIKLER MUKEMM EL CIKIYO... BIRTEK BENIM HSG KALDI ONUDA C.TESI CEKILICEM[/QUOTE l
VAR CNM BIZ IKI SENEDIR OLMUYO COCUK HICBIR PROBLEMIMIZDE YOK AKSINE BUTUN TETKIKLER MUKEMM EL CIKIYO... BIRTEK BENIM HSG KALDI ONUDA C.TESI CEKILICEM
çatlatma iğnesi yaptırdınız mı? benim doktorum önce iğne yapalım eğer hamile kalamazsan rahim filmi çekilir dedi.

bizimde 2 senemiz doldu ama maalesef gelen giden yok :mad::mad:

eşimde de bende de çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hsg hormon sperm testi yumurta takibi herşey yapıldı ama olmayınca olmuyo :KK51:

çatlatma iğnesi yaptırdınız mı? benim doktorum önce iğne yapalım eğer hamile kalamazsan rahim filmi çekilir dedi.
VALLA BENIMKI DIREK RAHIM FILMI DEDI ONA GORE TEDAVI UYGULARIZ DEDI MANTIKLI GELDI BOSBOSUNA HORMONLARLA YORMAM VUCUDUMU

Canım benim Allah nasip etsin inşallah....bu arada hsg çekilince yine yaz buraya ne kadara çekildin nasıl falan
amın nerede varsa kım ıstıyorsa herkese hayırlısını nasıp etsın... ben ızmırde ozel cankaya tıp merkezınde cekılıcem cnm anestezılı 450 tl

Allah nasip etsin en kısa zamanda canım

aminn canım hayırlısıyla olsun ama çok da uzamasın işte ne bilim :oops:
rahim filmini bende 1 senemiz dolunca çektirmiştim korka korka ama şükürler olsun tüplerim açık olduğundan ağrı olmadı hiç :KK28:

aaa cnm ne guzel.. nekadardır denemıstınızde sonra doktora gıtmıstınız
2 yıl hiç doktora gitmedim. sonrasında eşim de ben de doktora gittik. bi sorun yok dedi. bi ay beni takibe aldı. sonraki ay çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilk iğnede hamile kaldım. doktorum rahim filmi çok ağrılı bir kere iğne deneyelim dedi. olur dedim film çektirmeme gerek kalmadı.

aminn canım hayırlısıyla olsun ama çok da uzamasın işte ne bilim :oops:
rahim filmini bende 1 senemiz dolunca çektirmiştim korka korka ama şükürler olsun tüplerim açık olduğundan ağrı olmadı hiç :KK28:
eee sonra gebelık olusmadımı hıc yumurta takıbı vs yapıldımı

2 yıl hiç doktora gitmedim. sonrasında eşim de ben de doktora gittik. bi sorun yok dedi. bi ay beni takibe aldı. sonraki ay çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilk iğnede hamile kaldım. doktorum rahim filmi çok ağrılı bir kere iğne deneyelim dedi. olur dedim film çektirmeme gerek kalmadı.
aaaaynı bızımkı gıbı.. du bakalım ya fımden zarar gelmez:KK53: tam tersıne yumurtalıkları temızlııyormus.. sonra bızde baslıcaz galıba ıgnelere

ben hamile kalmadan 2 ay önceden folik aside başladım eğer hamile kalmana bi engel yoksa folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye okumuştum doktora da sordum kullanabilirsin dedi. doktorunuza danışıp folik aside veya folik asit içeren gıdalara başlayın özellikle bulgur da yüksek oranda folik asit var. yumurtanın kalitesini arttırıyo ve düşük riskini azaltıyo. hamilelikte de bol bol tüketin.

Bugün eşim gideceğim dedi bi sıkıntı olmaz da gider inşallah canım ya çok zor bu işler bugün hasta oldum yine moralim çok bozuk...
Bi sorun yoktur umarım rahim filminden çok korkuyorum ya inşallah gerek kalmaz....sen ozelde mi çektirdin fiyat olarak ne kadar a çekiyorlar..bide şöyle bişi var aileden kimse bilmiyor herkes korunduğumuzu sanıyor rahim filmi çekilmek için yanımda biri olmasına gerek var mı
Canım eğer şimde bir sebep yoksa ve zaman kaybetmek de istemiyorum diyorsan rahim filmini çektir. Korkulacak bir şey değil. Ben özelde çektirdim anestezili 240 anestezisiz 90 liraydı. Acıya dayanamayan biri Olduğum için anestezili çekindim ve hiç zorlanmadım çünkü hatırlamıyorum 15 dk lık bayılttılar. Adet olduğuna da üzülme. Allah Hayırlısını versin. Geç olsun da güç Olmasın.

Canım eğer şimde bir sebep yoksa ve zaman kaybetmek de istemiyorum diyorsan rahim filmini çektir. Korkulacak bir şey değil. Ben özelde çektirdim anestezili 240 anestezisiz 90 liraydı. Acıya dayanamayan biri Olduğum için anestezili çekindim ve hiç zorlanmadım çünkü hatırlamıyorum 15 dk lık bayılttılar. Adet olduğuna da üzülme. Allah Hayırlısını versin. Geç olsun da güç Olmasın.
nerde cektırdın o fıyata cnm nekadar usre onceydı bırde

Bana doktorum 450 dedi ben de bu hastaneyi duydum gittim hem fiyatı uygun hem de hemen sonucu aldık doktor yorumladı

Back
X