- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
hım ıns tez zamanda olur cnm.. maalesef evet tedavıler cok pahalıyapıldı ama olmadı işte tedavilerde pahalı bir süre girişemicez böyle bir şeye maalesef
kendiliğinden olur diye umuyorum hala![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hım ıns tez zamanda olur cnm.. maalesef evet tedavıler cok pahalıyapıldı ama olmadı işte tedavilerde pahalı bir süre girişemicez böyle bir şeye maalesef
hım ıns tez zamanda olur cnm.. maalesef evet tedavıler cok pahalı
cok feci durumda değil galiba neyse inşallah tedavisi mümkündür yarın gitmem lazım doktora sonuçu yazarım yine çok sağolunraporun iki tarafında değerler var bir tarafta eşinin değerleri karşısındaki olması gereken değerler. ordan da karşılaştırabilirsin. Rabbim inşallah en kısa zamanda size de hayırlıyla bir bebiş nasip eder.
bu işin uzmanı değilim ama anladığım kadarıyla kötü değil. % 1 ile bebek sahibi olanları duymuştum. sıkıntı edecek bir durum yok. 50 milyona kadar normal kabul ediliyo diye biliyorum. normal yolla olmasa bile küçük basit işlemle büyük ihtimalle hamile kalabilirsin. herşey Allahın elinde biz elimizden geleni yapalım Rabbim de inş nasip eder. Doktordan hayırlı haberlerinizi bekliyorum.cok feci durumda değil galiba neyse inşallah tedavisi mümkündür yarın gitmem lazım doktora sonuçu yazarım yine çok sağolun
ıns cnm... devlette asılamada ucret olmuyormu ben bıraz cahıl kaldım bu fıyat konusundaaşılama bile 2000 tl yi buluyor ilaçlarla 3.senemizi nisan ayında doldurucaz devlet hast.başvurmak gibi bir düşüncem var ama o zamana fikrim değişir mi bilmem
seninde tüm isteyenlerinde olur inşallah tez zamanda![]()
merhaba forumu okurken sizin yorumlarınıza baktım su an bebek beklıyormussunuz allah kavustursun.sunu sorcam nasıl hamıle kaldınız tedavı mı oldunuz. benım de 1 5 senedir sorunum olmadıgı halde bebegım olmuyoyapıldı ama olmadı işte tedavilerde pahalı bir süre girişemicez böyle bir şeye maalesef
merhaba forumu okurken sizin yorumlarınıza baktım su an bebek beklıyormussunuz allah kavustursun.sunu sorcam nasıl hamıle kaldınız tedavı mı oldunuz. benım de 1 5 senedir sorunum olmadıgı halde bebegım olmuyo
cokkk sevındım adınıza darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah. bız hastaneye bıt cok defa gıttık en son rahım fılmı de cektırdım ama ne eşimde ne de bende allaha sukur bı sıkıntı yok.sadece benım 2cm lik çikolata kistim var. bır bucuk senedır ıstıyoruz doktor ugrasmak ıstemezsek asılama yapalım demıstı en sonçok şükür evet bebeklerim yolda
tüp bebek tedavisi yaptırdık o şekilde hamile kaldım. bu yılın ocak ayında zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptırmak için başvurduk ancak nedense bizim 5 aşılama denemesinden sonra tüp bebek raporu alabileceğimiz sonucu çıktı.
her aşılama işleminin arasına da 1 ay koyulduğunu düşünürsek yaklaşık 1 seneyi bulacaktı tedavimiz bizde kredi çekip özel hastanede tedavi olduk çok şükür tuttu
siz hastaneye gittiniz mi tetkik sonuçlarınız nasıl?![]()
cokkk sevındım adınıza darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah. bız hastaneye bıt cok defa gıttık en son rahım fılmı de cektırdım ama ne eşimde ne de bende allaha sukur bı sıkıntı yok.sadece benım 2cm lik çikolata kistim var. bır bucuk senedır ıstıyoruz doktor ugrasmak ıstemezsek asılama yapalım demıstı en son
Tup bebek tedavisini hangi hastanede oldunuz acaba bende saglam bir hastane ve doktor ariyorumçok şükür evet bebeklerim yolda
tüp bebek tedavisi yaptırdık o şekilde hamile kaldım. bu yılın ocak ayında zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptırmak için başvurduk ancak nedense bizim 5 aşılama denemesinden sonra tüp bebek raporu alabileceğimiz sonucu çıktı.
her aşılama işleminin arasına da 1 ay koyulduğunu düşünürsek yaklaşık 1 seneyi bulacaktı tedavimiz bizde kredi çekip özel hastanede tedavi olduk çok şükür tuttu
Nedense bi gülesim geldi canım mayis tan beri bebek istiyoruz esimdede bende de sorun yok evet sanırım reddediliyoruz bizde zamanı var demekkikonu başlığına göre cevap vereyim..
sende ve eşinde sorun yoksa o zaman daha ortada olmayan çocuğunuzda sorun var...
belki sizi reddediyor..
Canım mayis tan beri istiyoruz bizde artık dedim bi sorunum mu var doktora gittim hamile kalmam için bir sorunun yok dedi konuştum eşimle çünkü benim doktora gitmemi o istedi stres yapmaya başlamıştık tamam gidicem bir problem çıkmazsa seninde gitmen gerekecek dedim muayene oldum bir sorun yok dedi doktor esi nde sperm testi versin dedi o gün bağımsız bi laboratuvarda sperm testi verdi erkekler bu ihtimalle daha zor yuzlesiyor kapı ya kadar nasıl stres içeri bir soralım diye girdik perhiz günü uygunsa şimdi verin dediler orda geri vites atamadı ben uygun dedim yarın gelsek falan dedi ama yer döküyordu resmen neyse verdi sonucu aldık ideolojiden randevu aldık muayene etti değerler normal demiş varikosel de yokmuş usg isteme gereği bile duymadı doktor rahatladık ama gelgorki bebek yok sanırım vakti var canım rabbim ne zamana nasip kildiysa o zaman gelecekmerak ettim acaba eşimde gercekten problem mi var 9 aydır hamile kalamıyorum (bundan önceleri doktora gitmemekde diretiyordu) artık biran önce eşimin doktora gitmesi lazım..bende sıkıntı yokmuş doktoruma göre
Üroloji de muayene oldu eşim orası yanlış yazmisim canimmerak ettim acaba eşimde gercekten problem mi var 9 aydır hamile kalamıyorum (bundan önceleri doktora gitmemekde diretiyordu) artık biran önce eşimin doktora gitmesi lazım..bende sıkıntı yokmuş doktoruma göre
Rahim filmi ve histeroskopi ultrasondan farklı mı canım onda neler degerlendiriliyorVar canım, bende ve eşimde hiç bi sorun yok neler yaptırmadıkki rahim filmi sonra histeroskopi hiç bi sorun yok hatta aşılama yaptırdık o bile tutmadı hayırlısı bakalım vakti zamanını bekliyo sanırım bizede 1,5 yıl oldu ama 1 defa bile hamile kalamadım![]()
Baştan okuyorum yorumları hızlı ileri hareketli yüzdesi ve sperm yüzdesi biraz düşük canım anladığım kadarıylaeşim bugün spermiogram testi yaptırdı ama doktora gösteremedim işden cıkıp yarın gideceğim anlayan varsa söyleyebilir mi bana hareketsizmiş gibi geldi acaba cok kötü mü of çok üzüldümEki Görüntüle 1386099
Ne kadar di canım tüp bebek ucretinçok şükür evet bebeklerim yolda