eşinden ayrı hamilelik geçiren var mı?

mavixsxxsxxsxxsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
822
0
96
41
Bursa
arkadaşlar benim eşim işi gereği devamlı şehir dışında tek başıma bir hamilelik geçiriyorum ve bu beni çok fazla etkiliyoo.aranızda benim gibi olan var mı.sadece tlf ve msn görüşebiliyoruzz..daha ultrason resimlerini bile görmedi bebeğim 12 hafta lık oldu...çok zor bi durum.2-3 haftada bir görüşebiliyoruzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ayyy Allah yardımcın olsun çok zor gerçi yanındayken de sıkıntıdan aşermelerden çok fazla istenmiyor sıkıntıya sokuyo seni ama yinede yanında olması en büyük zenginlik,,

bu arada 2-3 haftada görüşme ile iyi bebek yapabildin oturttur dizinin dibine kocanı

Ay canim cok uzuldum gercekten cok gicik ve zor bir durum.Benim esim iste oldugu zaman bile ben hemen etkileniyorum aramasini sormasini istemiyorum eve gelene kadar kaldiki sen 2 haftada bir goruyormussun esini.Allah sabir versin canim boyle guzel bir donemde yaninda olmamasi cok kotu.Ne desemki simcik kaldim boyle kafamçokkarıştı

malesef benim eşimde hep şehir dışında.her aşamasını görmek istiyor bebeğin ama malesef henüz kalp atışını bile duyamadı.ne yapalım alışıcaz heralde.

ben aksama kadar zor beklıyorum yarım saat gecıkınce sınırlerım cıkıyor hemen elımde degıl onada kızıyorum..ama ne yapayım dayanamam heralde helekı hamıleyken hamılelıgı bırak gozumun onunde dızımın dıbınde olsun ısterım yoksa kafayı yerım kımbılır nerde ne yapıyor dıye.. vallahı Allah yardımcın olsun canım..herkes farklı tabı aynı olmuyor.. sıkma canını umarım hersey dıledıgın gıbı olur sevgıler..

biz bu zamana kadar hep beraberdik hatta ilk bebeğimde hep yanımdaydı sadece son ayımda yok...eşim asker tunceli ye tayinimiz çıktı eğer terör bölgesi olursa yalnız gidecek bizi götüremeyecek o zaman da hamilaliğimin 5. ayından itibaren yalnız kalacağım sanırım...yani beşinci ayımdan itibaren olan kısımları göremeyecek böyle bir ihtimalimiz şimdilik var...hayırlısı olsun bakalım...

Merhaba,
bende aynı durumdayım.Eşimi en son 11 mayısta gördüm ve şu an 5 haftalık hamileyim. Sadece tlf görüşmesi canımı sıkıyor. Daha doktora bile gitmedim.Geçen gebeliğimde yalnız gitmiştim ve ordaki bayanlar eşleriyle gelince psikolojim bozulmuştu.Bu kez bekliyorum.En erken 12 haziranda en geç 15 haziranda yanımda olur diye umuyorum.

bizde 6. aydan sonrasını sanırım ayrı geciricez..bizim tayinde istanbula cıktı..şimdilik planımız evi doğumdan yani ekimden sonra tasımak..eşim temmuz bası göreve baslıycak..sanırım eylül sonuna kadar bekar arkadasların evinde kalıcak.ççdoğumdan sonrada allh kısmet ederse evi tasıycaz??nasıl olucak bilmiyorum..bende gitsem iki haftada bir doktor yola izin verirmi??evide tasıyamayız doktorumu bırakamam..9 ay boyunca kontrol altında gecmesi gereken bir hamileliğim var..lütfen aklına fikir gelen yazsın bizde cok cıkmaktayız(((

Ohoooo,Maviiiş senden beterleri var be kuzum sen 2-3 ayda bir görüyormuşsun ben 2 ayda bir görüyorum eşimi.benneyaptımkiBenim eşim asker Güneydoğuda görev yapıyor,ve ben 25 haftalık hamileyim malesef bebeğimin kıpırtılarını henüz elini karnıma koyup hissedemedi benimki.:1no2:Eşimin işi çok sıkıntılı ve tehlikeli olduğundan bir de onun için endişeleniyorum yani benim için eşimden ayrı hamilelik geçirmekten çok eşimin sesini en azından haftada 1 kez duymak çok daha önemli.Onun iyi olduğunu bileyim de ben alıştım varsın hamileliğimi de yalnız geçirim anasını satayım...:sm_confused:Benim onun yanına gitmem de imkansız,yoksa kuş olur uçardım yanına ama sabırla bekliyorum inşallah temmuz sonuna doğru kavuşacağız.Sen en azından telefonla konuşuyorsundur biz 2-3 günde bir konuşabilirsek şükür diyoruz.Telefon çekmeyen yerlerde geziyor benim aşkım.Türkiyenin %93 ünde telefon çektiği idda ediliyor sen düşün artık benimki nerelerde geziyor...:çok üzgünüm:

Canım bak benim gibileri düşün hiç moralini de bozma...Allahım başka türlü ayrılık vermesin..
a.s.

akşamı zor edıyorumm cok ozluyorum od ahemen ışten sonra eve gelıyor sagolsun . çık gez dolaş dememe ragmen beensız hayattta bır yere adım atmıyor. bu sene dogru durust kayak bıle yapamadı kı bagımlısıdr yanı..
Allah kolaylık versın sen gıtsen nerde gorev yapıyorsa oraya yerlessen olmaz mı bu hamılelık donemın boyunca hıc olmazsa

Celen eşin asker mi canım??

Bizimde tayinimiz İstanbula çıktı,seninle aynı durumdayız..

evet tatlım asker..oda güneydoğudan yeni geldi..20 gün siirt görevi vardı..yüreğim ağzımda gezdim hep..sadece bizimkileri deil hepsini korusun yaradanım..allaha emanet olsunlar..şimdide efes tatbikatları basladı burda..yani anlıycanız yine yok eşimsenağlama buarada evi tasımayı düşündük ama dediğim gibi doktorumu bırakamam..bu hamileliğimi riske atamam artık..bu 8.ve allaha şükür hersey yolunda..ama tayin işi cıkmaza soktu..2 haftada bir gidip gelsem son aylar doktorcum izin verirmi yolculuğa??hadi orduevi falan idare etsek bi süre:sm_confused:

allah kolaylık versın canım
esımın ıslerının yogunlugu sebebıyle hamılelıgımın baslangıcından bu yana aksamları gec gelmek zorunda kalıyor ve bu bıle benı cok zorluyor
ınsa allah en kısa zamanda bır araya gelebılırsınız a.s.

Eşinden ayrı hamilelik geçiren tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Benim eşimde 13 martta yurtdışına gitti iş için. Hamile olduğumu 19 martta öğrendim ve tel.de söyledim. Yurtdışında olduğu için telefonlada fazla görüşemiyoruz sadece msn de konuşuyoruz hergün. Hamileliğim sorunlu oldu. Kanamalar, sancılar vs. bu arada hormonlarında dengesi değiştiğinden normalde aramayacağımız zamanlarda bile ihtiyaç duyuyoruz eşlerimize. Çok çok çok zorlandım. Neyse geçen perşembe geldi ama dr. izinli olduğundan daha ultrasonda bile göremedi bebişimizi. İnşallah cuma günü dr. araya sıkıştırırsa ultrasonda göreceğiz ve cinsiyetide kesinleşecek. Haftaya pazartesi yine gidiyor, allah bilir ne zaman gelir. Ben çok mutsuzum. İnanın burda olduğuna sevinemiyorum bile, gidecek ya burda olduğu zamanlar bile gitmiş olduğu zamanları düşünüp üzülüyorum. Yaptığı en küçük şeye bile saatlerce ağlıyorum.
Bazen ben bile kendime katlanamıyorum, ''beni sevmiyorsun, bebek senin umrunda değil'' falan diyorum ama biliyorum ki o da benim yanımda olmayı tercih ederdi ama işi için bunlara katlanmak zorundayız. aylardır bu iş için çabalıyorduk, görüşmeler, sözleşmeler, prosedürler, sorunlar....... En sonunda oldu ama ben bu arada hamile kaldım. Bu bizim geleceğimiz, benim kaprislerim için işi gücü bırakcak hali yok. Böyle birşeyide istemem. Hamile olmasaydım bende gidecektim ama hamilelikten dolayı uçak yolculuğu riskli(6 saat)
Sağlık olsun, allaha şükür ailem ve eşimin ailesi burada ve hepsi bana çok yardımcı oluyor. Bu günler geçecek ve biz de gülümseyeceğiz hatırladıkça.

Tüm yalnız arkadaşlara Allah kolaylık versin, bitecek bu dertler inşallah...

Cicim ben de 6aylık hamileyken eşim askere gitti ama ALLAH'tan 1 aydan kısa bir süreydi..Dövizli..Yurtdışında olduğumuz için ben de sevgilimi annemlerde bekledm saolsunlar çok destek oldularrr hattaaaa moral olsun diyeeee araba kullanmayı hiç de sevmeyen ve işi dolayısyl aşırı yoğun olan babam kalktıı 14 saat süren yolculuklaa Burdura gittii) Sürpriz yaptık eşimeee o anı unutamammmm hüngür hüngürrr sarıldk ağladık çocuklar giibii:_) hemen elini göbişime koyduu ve kızımmm özledin miii babacığıııınııııı bakiiim az kaldıııı dedi)) çıkıncaaaa bunun hesabını sorarsın babişineee diye ekledi) ayrı kalmak zordu hakkaten amaaaa kavuşması da daha b tatlı oluyorrr ve herşey 3-4 misli kıymetleniyor sevdiğine 1 kez dahaaaşık oluyorrr iyice bağlanıyorsun...ki biz ayrı kalmamak için herşeyi yaptık öncesinde..Beraber olmak için elimizin tersiyle ittik biçok şeyi..Şimdi elh çok mtluyuz..ALLAH Teala böyle uygun görmüşşşş de kendine..sen de olumlu düşünmeye bak canım:) şimdi 7 aylık tatlı m tatlı bi bebeğimizzz var ve çok da yaramaz babasına hesabını fazlasıylaaa soruyor aşıklar birbirlerine) .....
Bak biz burdayız hepberaber tatlıcaaa.....Eşinin yerini tutamasak da elinden tutmak isterim..

Kızlar ne olursa olsun doğum anında inşaallah eşiniz yanınızda olsun..Biz çok uzun araştırmalar sonucu tr de acıbadem ıst da dogum yapmam için karar almıştık 8.ayıma grmiştim ben tr de kaldım eşim evimize gitti yudşına çünkü işi ordaydı..Amaaa 10gün geçmdiiiii beni almaya geldiii:_)) türk doktorlar türkiye olsun istedk ama nasip AŞkımız bunun önüne geçti dua ettim iiyiii düşündüm hepp valla çok da kolay geçti doğumum elh..

benim eşimde çok sık giderdi şehir dışına iş için 5 aya kadar yanımdaydı
5 aydan sonra ben annemin yanına gittim annem rahatsızdı.zaten doğumuda annemin yanında yapacaktım,ve orada kaldım doğuma kadar.eşimde ayda 1 gelirdi yanıma :çok üzgünüm:
eşim içinde benim içinde çok zor olmuştu.ama doğumuma 10 gün kala gelmişti yanımdaydı:asigim: canım benim amelliyata girerken elimi tutup beni öpüşü hiç çıkmıyor aklımdan.aaay noluyo bana beee.:asigim:seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir durum heleki hamilelik insanı çok duygusallaştırır.senağlamaüzülmemeye çalış bebeğin için bir süre sonra ben alışmıştım artık.çünkü yapacak bişi yoktu öğle olması gerekiyordu.:sm_confused:şimdi oğlum 1,5 yaşında oldu bile.allah sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin bebeğiinia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…