Eşinden ayrı hamilelik geçiren tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Benim eşimde 13 martta yurtdışına gitti iş için. Hamile olduğumu 19 martta öğrendim ve tel.de söyledim. Yurtdışında olduğu için telefonlada fazla görüşemiyoruz sadece msn de konuşuyoruz hergün. Hamileliğim sorunlu oldu. Kanamalar, sancılar vs. bu arada hormonlarında dengesi değiştiğinden normalde aramayacağımız zamanlarda bile ihtiyaç duyuyoruz eşlerimize. Çok çok çok zorlandım. Neyse geçen perşembe geldi ama dr. izinli olduğundan daha ultrasonda bile göremedi bebişimizi. İnşallah cuma günü dr. araya sıkıştırırsa ultrasonda göreceğiz ve cinsiyetide kesinleşecek. Haftaya pazartesi yine gidiyor, allah bilir ne zaman gelir. Ben çok mutsuzum. İnanın burda olduğuna sevinemiyorum bile, gidecek ya burda olduğu zamanlar bile gitmiş olduğu zamanları düşünüp üzülüyorum. Yaptığı en küçük şeye bile saatlerce ağlıyorum.
Bazen ben bile kendime katlanamıyorum, ''beni sevmiyorsun, bebek senin umrunda değil'' falan diyorum ama biliyorum ki o da benim yanımda olmayı tercih ederdi ama işi için bunlara katlanmak zorundayız. aylardır bu iş için çabalıyorduk, görüşmeler, sözleşmeler, prosedürler, sorunlar....... En sonunda oldu ama ben bu arada hamile kaldım. Bu bizim geleceğimiz, benim kaprislerim için işi gücü bırakcak hali yok. Böyle birşeyide istemem. Hamile olmasaydım bende gidecektim ama hamilelikten dolayı uçak yolculuğu riskli(6 saat)
Sağlık olsun, allaha şükür ailem ve eşimin ailesi burada ve hepsi bana çok yardımcı oluyor. Bu günler geçecek ve biz de gülümseyeceğiz hatırladıkça.
Tüm yalnız arkadaşlara Allah kolaylık versin, bitecek bu dertler inşallah...