Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benmde bi arkadaşım hamileyken boşanmıştı yıllarca çocuğuyla gayet mutlu yaşadı şimdide evlendi mutlu mesut yasıyo.yani başa gelen çekiliyo bi süre sonra mutlaka alışıyorsun Canm
Konu acarsaniz çok yorum yapan arkadaşlar olur.sizin yasadiklariniz baya bir konu açmayı gerektiriyor gerçekten.bir derdim var diye yaziyorya orayı tikla.sag üstte yeni konu aç yaziyorya orayı tıkla.oradan başlık atıyorsun altada yaz bu yazdıklarını ins.acilir
Konu acarsaniz çok yorum yapan arkadaşlar olur.sizin yasadiklariniz baya bir konu açmayı gerektiriyor gerçekten.bir derdim var diye yaziyorya orayı tikla.sag üstte yeni konu aç yaziyorya orayı tıkla.oradan başlık atıyorsun altada yaz bu yazdıklarını ins.acilir
Benmde bi arkadaşım hamileyken boşanmıştı yıllarca çocuğuyla gayet mutlu yaşadı şimdide evlendi mutlu mesut yasıyo.yani başa gelen çekiliyo bi süre sonra mutlaka alışıyorsun Canm
Şimdi çok ağır geliyor umutların hayallerim yıkıldı güvenimde bir de en zor zamanimda arkamdan vurdu beni umarım hiç hatirlamam gün gelir çok istiyorum mutlu olmak tabi yapanlarda çeksin