Canim benim. Rabbim sizi hic bunaltmasin inşallahAnnem ve babam boşandıgı gun annem, ben ve kardeslerım gulmeyı ogrendik.. Mutlu olmayı ogrendık.. Yediğimiz iki lokma yemek oyle tatlı geliyodu ki bize... Boşanmak iyidir bazen.. Yok yuva dagılmasın, parcalanmasın diye bişey yok.. Bir aile huzurlu ise o ev yuva olur..
Bende su an 9 aydir esimden ayriyim. Bende kesin bosanicam ama almanyada yasadigim icin 1 senenin gecmesini bekliyorum.
Bosandigim gün herhalde en mutlu günüm olucak.
Tabiki bu kadar kolay degildi ayrilmak ama bi gün benimde canima tak etti, yeter artik dedim, herkes mutluyken ben niye mutsuz olayim, kendime bunu niye yapiyorum dedim ve cekip gittim. Esime önceden defalarca söyledim böyle devam ederse ayrilacam diye ama hic umursamadi. Gittigim gün de sasirdi, esyalarimi almaya gittigimde daha da sasirdi otur konusalim falan dedi, yok ben seni almaya gelecektim, herseye yeniden baslayacaktik falan de...ben bu laflari kac sefer duydum. Hic takmadim. Bu zamana kadar yaptigim en büyük hata olarak görüyorum evliligimi, bosanmak ise en dogru karar simdiye kadar.
Kim ne derse dedin, senin icin olan en dogru karari sen verebilirsin.
Allah sabir versin bacim, hepimizin yardimcisi olsun insallah
Ben çekişmeli boşandım, 3 yıldır sürüyordu davam geçtiğimiz temmuzda sonuçlandı (temyizde şuan ama olsun:)). Oğlumla gayet keyifli bir hayat yaşıyorum:)Eşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?