Canim baba konusunda ayni kaderi paylasiyoruz benimde erken evlenememe sebep babamdiBen annemin babamin bosanmasini cok isterdim istedimde.
Babam yuzunden evlendim
Babam yuzunden univ. Hayallerime son verdim daha baslamadan
Babam yuzunden korkarak buyuduk
Babam yuzunden mutlu veya mutsuz olim evliligimde bosanma gibi bisi dusunmem babamla ayni evde tekrar yasanak korkunc bisi
Babam yuzunden cocuklugumu cocukca yasayamadim
Babam yuzunden evlilik hep bana kurtulus gibi gelmisti.
Cocuklarinizi boyle ortamda buyutmeyin
Babasiz napcak, babasini sorarsa,olsun babasi basinda olsun yeter demeyin
Olmuyo,yetmiyo
Benim annemde sindi boyle boyle
Ve huzursuz buyuyen 2kardesiz
Ben evlendim carcabuk sallantili sallantili yuvarlaniyorum
Kardesim(erkek) eve yatmadan yatmaya geliyo babamin yuzunu gormemek icin
Evlenmekden bile korkuyo artik.
Hep huzursuz evliliklerin eseriyiz.
Bende ayninseyleri yasadim erken evlenmeme sebep babamdi ama sunu bilirim arkadasim baban sahip cikmiyorsa elin oğlu hiç sahip cikmiyorBen annemin babamin bosanmasini cok isterdim istedimde.
Babam yuzunden evlendim
Babam yuzunden univ. Hayallerime son verdim daha baslamadan
Babam yuzunden korkarak buyuduk
Babam yuzunden mutlu veya mutsuz olim evliligimde bosanma gibi bisi dusunmem babamla ayni evde tekrar yasanak korkunc bisi
Babam yuzunden cocuklugumu cocukca yasayamadim
Babam yuzunden evlilik hep bana kurtulus gibi gelmisti.
Cocuklarinizi boyle ortamda buyutmeyin
Babasiz napcak, babasini sorarsa,olsun babasi basinda olsun yeter demeyin
Olmuyo,yetmiyo
Benim annemde sindi boyle boyle
Ve huzursuz buyuyen 2kardesiz
Ben evlendim carcabuk sallantili sallantili yuvarlaniyorum
Kardesim(erkek) eve yatmadan yatmaya geliyo babamin yuzunu gormemek icin
Evlenmekden bile korkuyo artik.
Hep huzursuz evliliklerin eseriyiz.
İnsanın babası kizinin arkasinda olmazsa kime guvensinCanim baba konusunda ayni kaderi paylasiyoruz benimde erken evlenememe sebep babamdi
Bende ayninseyleri yasadim erken evlenmeme sebep babamdi ama sunu bilirim arkadasim baban sahip cikmiyorsa elin oğlu hiç sahip cikmiyor
Canim bende ayni seyleri yasadim ilk söz yapilacaginda iptal edildi sebebide babam icip icip geldi evde rezalet cikardi biz karakoldaydik sozumun olucagi saatlerde neyse sozlendim gitmis esim olacak serefzise buda anasida o... yapiyor dedi daha anlatsam neler nelerİnsanın babası kizinin arkasinda olmazsa kime guvensin
Bir kız icin baba ne demek herkes bilir ama ben bilmiyorum
Baba diyince aklima gelen
Aldatan,icen,söven,sabah eve gelen,bagiran,bencil,gaddar,duygusuz,yalancı,haram yiyen,Allaha inanmayan, kendinden baska hickimseyi dusunmeyen,cocuklari sevmeyen bir insan profili geliyo gozumun onune
Bendeki baba bu!
Keske babam hic olmasaydi dedim cogu zaman
Hala diyorum
Halada ayni
Evlendim cocugum oldu hala ayni
Yani insanin fitratinda varsa bunlar ölmeden temizlenmiyo.
Ben babamla konusmuyorumCanim bende ayni seyleri yasadim ilk söz yapilacaginda iptal edildi sebebide babam icip icip geldi evde rezalet cikardi biz karakoldaydik sozumun olucagi saatlerde neyse sozlendim gitmis esim olacak serefzise buda anasida o... yapiyor dedi daha anlatsam neler neler
Ben es konusunda senin kadar şansli degildim malesef anlamadi beni ama hayirlisi olsunBen babamla konusmuyorum
Beni evden kovdu esime beni sikayet etti :).dusun
Babam yapiyo bunlari öz babam.
Ben suan ailemin binasindayim
Ben sokakta kalcakmisim esim oturcakmis esimle problemi yokmus :)
Gulermisin aglarmisin
Esimden ilk basta cok utaniyodum babam yuzunden adama hic anlatmamistim bilmiyodu sasirdi ama alisti
Napcaksin baban diyo
He de gec diyo
Ama ben konusmuyorum
Ayni binadayiz ama yuzunu gordugum yok
Boyle iyi
Boşanmak zor bir süreç benim öyle geçti insanlar daha kolay elde dilecekmissiniz gibi bakıyor herkese det oluyor benim is yerimde başıma katkılar şimdi evliyim komşular kaynanam a dul o demiş tüm insanlara dert hani evlendim o sözler bitti ama eşini ailesi cahil gorumce başıma kalktı çok kötü oldum boşanmış ne dersek kabullenmek havasında tekrar Yuvam in bozulmasin dan çok korkuyorum
Boşanmak zor bir süreç benim öyle geçti insanlar daha kolay elde dilecekmissiniz gibi bakıyor herkese det oluyor benim is yerimde başıma katkılar şimdi evliyim komşular kaynanam a dul o demiş tüm insanlara dert hani evlendim o sözler bitti ama eşini ailesi cahil gorumce başıma kalktı çok kötü oldum boşanmış ne dersek kabullenmek havasında tekrar Yuvam in bozulmasin dan çok korkuyorum
ayrilma nedeni, evlilikteki davranislarin, sevgi durumu onemli..Eşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz
Nedense erkeklerde bir rahatlik var boşanirim deyince inanmiyorlar cok tuhaf....Bende su an 9 aydir esimden ayriyim. Bende kesin bosanicam ama almanyada yasadigim icin 1 senenin gecmesini bekliyorum.
Bosandigim gün herhalde en mutlu günüm olucak.
Nedense.erkeklerde bir rahatlik var nasilsa
Tabiki bu kadar kolay degildi ayrilmak ama bi gün benimde canima tak etti, yeter artik dedim, herkes mutluyken ben niye mutsuz olayim, kendime bunu niye yapiyorum dedim ve cekip gittim. Esime önceden defalarca söyledim böyle devam ederse ayrilacam diye ama hic umursamadi. Gittigim gün de sasirdi, esyalarimi almaya gittigimde daha da sasirdi otur konusalim falan dedi, yok ben seni almaya gelecektim, herseye yeniden baslayacaktik falan de...ben bu laflari kac sefer duydum. Hic takmadim. Bu zamana kadar yaptigim en büyük hata olarak görüyorum evliligimi, bosanmak ise en dogru karar simdiye kadar.
Kim ne derse dedin, senin icin olan en dogru karari sen verebilirsin.
Allah sabir versin bacim, hepimizin yardimcisi olsun insallah
Ben de bosananlar kervanindanim. Hiç unutmam boşandığı m günü. Bir de üniversiteden beri Sevgilim sonsuz aşkımdi. Sanal alemde ihaneti ni öğrendiğim gün evi terketmistim. Şükür ki sevgim de ihanetleriyle bitmişti. Ayrıca sayesinde tanıştığım avukatla evlendim ve bir kızım var simdi☺ Hersey cok daha güzel olacak emin ol tatlim☺
Canım ihanet ayrılık sebebimdi. Sanal aleminin kraliymis esim:) işyerinde başkası üzerine kayıtlı hatları falan varmış. Sanal Sohbetleri ve görüşmeleri vs vs.. en acısı hiç şüphe bile etmemistim hamileydim o dönem pek mutluydum bir gün bigisayirnda tesadüfen gördüm. Bebeğimi kaybettim o günlerde stresten. O dönem tanıştığım avukatla önce arkadaş dost olduk sonra da eş. Cok destek olmuştu bana can oldu arkadaş oldu hersey oldu. Şimdi de sirinemin babası oldu:) Allahım herkese böyle mutluluk nasip etsin. Sevgiler tatlim☺cok hossun nur. ne guldum ne hosuma gitti avukatla evlenmen. esinden niye ayrildin
keşke bundan 10 yıl önce boşansaydım diye düşüneceksin.ben öyle düşünüyorum.çok mutluyumEşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz
aynen boşandıktan sonra gülmeyi öğrendimAnnem ve babam boşandıgı gun annem, ben ve kardeslerım gulmeyı ogrendik.. Mutlu olmayı ogrendık.. Yediğimiz iki lokma yemek oyle tatlı geliyodu ki bize... Boşanmak iyidir bazen.. Yok yuva dagılmasın, parcalanmasın diye bişey yok.. Bir aile huzurlu ise o ev yuva olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?