Eşinden boşanan bayanlar!

benim problemin eşimin babalıkla anneliği karıştırması ve herşeyin içinde olması benim anneliğimi hiçe sayarak herşey kendi istediği gibi olsun baskısı ben o evde kendimi bir kadın bir anne gibi hissedemiyorum. ve sürekli hakaretler beğenmediği birşey olunca sen ne biçim annesin diye hakaret etmesi anlatılacak çok şey var kısacası bıktım.
Evet kimse sevmez işine karışılmasını çok haklısınız belki yardım alsanız düzelirdi ama

merhaba.benim 2ay sonra mahkemem var ve tek celsede biticek.size sormak istediğim ayrıldığınızda yaşadığınız sıkıntılar ve çocuğunuzun yaşadığı sıkıntılar.ailenizin yanınamı gittiniz yada evmi tuttunuz?çocuklar etkilendimi bunları öğrenmek istiyorum.eğer anlatırsanız çok sevinirim.hiç pişmanlıklarınız oldumu?

BEN ARALIKTA BOŞANDIM AİLEME YAKIN EV TUTTUM ÇOCUKLARIMA ANNEMLE ABLAM BAKIYO OĞLUM OKULA GİDİYO ZATEN ALLAH'A SIĞININ SİZE TEK TAVSİYEM O.

ÇOK ZOR DURUMLAR ANNE İÇİN ÇOCUKLAR İÇİN AMA ÇOK ŞÜKÜR ALLAH YARDIM EDİYOR VE İNSANOĞLU HERŞEYE ALIŞIYO ÇOCUKLARDAN YAŞLARINA GÖRE HERŞEYİ DOĞRU SÖYLEMEMİZ GEREKİYO.

BEN OĞLUMA HEP DOĞRULARI SÖYLEDİM PEDAGOGA GÖTÜRDÜM ÇOK GÜZEL İDARE ETMİŞSİNİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DİYEBİLİRİM DEDİ BENİMDE MADDİ İMKANIM SIFIRDI DİYEBİLİRİM HATTA ESKİ EŞİMİN ÜZERİNDEN ALDIĞI KREDİLER VAR ŞUAN AVUKATLIĞIM AMA YAPACAK BİŞEY YOK.

BİTTİ BOŞANDIK SADECE ÇOCUKLARINA BABA OLSUN BİŞEY İSTEMİYORUM İŞE GİRDİM MESLEĞİM VAR ÇOK ŞÜKÜR EVİMİ TUTTUM BORÇ HARÇ ÇEVREMDEN ÇOK İNSAN DESTEK OLDU HAMD OLSUN O VE ONUN AİLESİ HARİÇ TABİ ONLARI ALLAHA HAVALE ETTİM.

merhaba.benim 2ay sonra mahkemem var ve tek celsede biticek.size sormak istediğim ayrıldığınızda yaşadığınız sıkıntılar ve çocuğunuzun yaşadığı sıkıntılar.ailenizin yanınamı gittiniz yada evmi tuttunuz?çocuklar etkilendimi bunları öğrenmek istiyorum.eğer anlatırsanız çok sevinirim.hiç pişmanlıklarınız oldumu?

Çocuğum yok. ben de anlaşmalı tek celsede boşandım ailemin yanına dönmedim. 1.5 senedir yalnız yaşıyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilir miyim korkusu vardı. şükür hiç bir sıkıntı olmadı. :) Pek te güzel oldu çok ta iyi oldu :)

Evet kimse sevmez işine karışılmasını çok haklısınız belki yardım alsanız düzelirdi ama

yardım almıyor tamam bundan sonra değişeceğim doktora gideceğim diyor o an gazımı almak için sonra yine aynı.
ben artık sıkıldım kendimi teselli etmekten evet zaman çok kötü çocuk yetiştirmek zor bunlar elimi ayağımı bağladı
fakat ben mutsuzum cesaretimi toplamaya çalışıyorum açıkcası.

yardım almıyor tamam bundan sonra değişeceğim doktora gideceğim diyor o an gazımı almak için sonra yine aynı.
ben artık sıkıldım kendimi teselli etmekten evet zaman çok kötü çocuk yetiştirmek zor bunlar elimi ayağımı bağladı
fakat ben mutsuzum cesaretimi toplamaya çalışıyorum açıkcası.
Çalışıyormusunuz?

Eğer annenizle kalacaksanız annenize sürekli çocuğun psikoljisi için nasıl davranması gerektiğini anlatmanız gerekecek. Maddi imkanınız varsa ayrı düzen kurmak herkes için iyidir. Ben iki ay ailemle kaldıktan sonra ayrı eve çıktım. Çocuğum önceleri hep beni suçluyordu ama hep konuşarak anlatarak bu düşüncelerini kırdım. Babası halen bana ve aileme düşman olması için uğraşıyor. Ben yine de görüşmelerini engelliyorum ama doğruyu yanlışı göstermeye çalışınca oğlum kendini toparlıyor. Allah şimdiden yardımcınız olsun .

Eğer annenizle kalacaksanız annenize sürekli çocuğun psikoljisi için nasıl davranması gerektiğini anlatmanız gerekecek. Maddi imkanınız varsa ayrı düzen kurmak herkes için iyidir. Ben iki ay ailemle kaldıktan sonra ayrı eve çıktım. Çocuğum önceleri hep beni suçluyordu ama hep konuşarak anlatarak bu düşüncelerini kırdım. Babası halen bana ve aileme düşman olması için uğraşıyor. Ben yine de görüşmelerini engelliyorum ama doğruyu yanlışı göstermeye çalışınca oğlum kendini toparlıyor. Allah şimdiden yardımcınız olsun .
Amin sağolun.annemle kalıcam mecbur tek maaşla geçinmem mümkün değil

Amin sağolun.annemle kalıcam mecbur tek maaşla geçinmem mümkün değil
Ben mesajda yanlışlıkla görüşmelerini engelliyorum yazmışım düzeltemedim. Çocuğun dengesini korumak adına ne zaman istese görüştürüyorum. Siz de mutlaka çocuğunuz için karşı tarafı suçlayıcı konuşmayın annenize de konuşturmayın. Anneniz size anlayış gösterip destek olacaktır. Eğer siz güçlü olursanız mutlu olursanız çocuğunuz daha az etkilenecektir.

Ben mesajda yanlışlıkla görüşmelerini engelliyorum yazmışım düzeltemedim. Çocuğun dengesini korumak adına ne zaman istese görüştürüyorum. Siz de mutlaka çocuğunuz için karşı tarafı suçlayıcı konuşmayın annenize de konuşturmayın. Anneniz size anlayış gösterip destek olacaktır. Eğer siz güçlü olursanız mutlu olursanız çocuğunuz daha az etkilenecektir.
Evet dün uzun uzun konuştuk annemlede asla konuşmam dedi ay bilmiyorum çok zor maddi anlamlada dahada zor sanki

Back
X