Merhaba;
Buraya neden yazdığımı bilmiyorum belki bir paylaşım belkide gerçeklerle yüzleşmek istiyorum.
Ben eşimle severek evlendım2 yılı aşkın bir süredir evliyim onun içinde çok büyük fedakarlıklarda bulundum işimden istifa ettim,ailemden ve yaşadığım Evlendığımın ilk gününden beri herşey düzelir daha yeni evliyiz düzenimiz zaman la oturur diyerek bu günlere geldim.Eşim özünde iyi bir insan fakat alkol alması ve gece hayatının olması beni bezdirdi bunun yanında düzenli bir işi de yok çok sıkıldım çok defa evime geri döneyim dedim ama bir türlü buna cesaret edemedim biraz grurum el vermedi birazda ben gidersem eşim ne yapar duygusu...Ben bunları düşünürken eşimşn anlayışsızlığı,sorumsuzluğu bende bişeyleride bereberinde götürdü.çok ama çok sıkıldım..bu tür problemler yaşayan arkadaşların tecrubelerini benimle paylaşmalarını bekliyorum.
Merhaba;
Buraya neden yazdığımı bilmiyorum belki bir paylaşım belkide gerçeklerle yüzleşmek istiyorum.
Ben eşimle severek evlendım2 yılı aşkın bir süredir evliyim onun içinde çok büyük fedakarlıklarda bulundum işimden istifa ettim,ailemden ve yaşadığım Evlendığımın ilk gününden beri herşey düzelir daha yeni evliyiz düzenimiz zaman la oturur diyerek bu günlere geldim.Eşim özünde iyi bir insan fakat alkol alması ve gece hayatının olması beni bezdirdi bunun yanında düzenli bir işi de yok çok sıkıldım çok defa evime geri döneyim dedim ama bir türlü buna cesaret edemedim biraz grurum el vermedi birazda ben gidersem eşim ne yapar duygusu...Ben bunları düşünürken eşimşn anlayışsızlığı,sorumsuzluğu bende bişeyleride bereberinde götürdü.çok ama çok sıkıldım..bu tür problemler yaşayan arkadaşların tecrubelerini benimle paylaşmalarını bekliyorum.
erkeklere fedakarlık yapılmaz ancak taviz verilir
ben bunu bilir bunu söylerim
çok tuhaf çok düz yaratıklar öyle ince mevzulardan anlamazlar
Eğer bu bir taviz ise taviz verdim fakat anlayamadığım sevdiğim adam peşin gittiğim güvendiğim değer verdiğim adam bu kadar mı vicdansız anlayışsız ve sorumsuz olabilir.ben ona evliliğimden once 10 yılımı verdim bana bunları yaşatacaktı madem neden beni peşinden sürükledi neden bana bunları yaşattı,hayallerimi çaldı..
allah yardım etsin bilirim alkollü insanla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu...
alkollüyken etrafına zarar veriyormu yada sana...
kiminle dışarı çıkıyor...
kaçta geliyor eve...
Alkol aldığında farklı biri oluyor çok cesur vurdumduymaz ona bişey söylesen daha fazlasını yapar daha üzerine gelir hatta vurur kapıyı çıkar gider ve yaptığının yanlış olduğunu kabul etmiyor.. evlendiğimizden beri 3 kere üzerime yürüdü ama dövmedi sonradan pişmanda oldu özürde diledi ama değişmiyor..dün akşam gene içerek geldi 9 cıvarı (ben yemek hazırladım masa kurmuştum akşam 7 de geleceğini söylemişti) geldiğinde neden geç geldim dediğimde ise ben gece saat 3 de gelmedim diyerek kapıyı vurup gitti ..belli olmuyor kaçta geldiği bazen sabaha karşı bazen gece 1 de 2 de 3 te ...Bu durumu artık taşıyamadıığım için ailesiylede paylaştım ama anlayamadığım şekilde düzelir sen anlayışlı ol deyip geçiştiriyorlar..
Eğer bu bir taviz ise taviz verdim fakat anlayamadığım sevdiğim adam peşin gittiğim güvendiğim değer verdiğim adam bu kadar mı vicdansız anlayışsız ve sorumsuz olabilir.ben ona evliliğimden once 10 yılımı verdim bana bunları yaşatacaktı madem neden beni peşinden sürükledi neden bana bunları yaşattı,hayallerimi çaldı..
evet hayal kırıklığı yaşadım 10 yıldan sonra öyle bir kazık yedim ki eşimden acısını ömür boyu unutamam hafızamdan silinmez
canım sana da tavsiyem çocuğun yokken yol yakınken ayrıl bu adamdan
kendine yazık etmeerkekler hiçbir fedekarlığı haketmiyorlar sen şimdiye kadar çok taviz vermişsin artık verme rest çek düzeldi düzeldi baktın olmuyor yolun açık olsun de bırak canım böyle bir ömür geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?