eşinden dolayı hayal kırıklığı yaşayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi shape
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daha önce bir ayrılık yaşadık 4 ay kadar ..Babamların yanına gitmiştim 10 günlüğüne son iki gün o da geldi beraber dönecektik o sabah gene tartıştık ve akşamı alkol alarak eve akşam 10 da geldi sabah gideceğimiz günün sabahı tartıştık' alkol almanı istemiyorum bana bunları yaşatacaksan beni oraya götürüme diye' gelmiypormusun diyerek sabah kimsyle vedalaşmadan benide babamlarda bırakarak çekip gitti... ve 4 ay pişman olacak gelecek ve herşey bitecek diye bekledim kayınvalidem beni ve ailemi suçladı neden gelmedin ailen neden seni göndermedi diye..bu olayın üzerinden 5 ay geçti ve ben gene eşimin memleketinde ailemden çevremden uzak duruyorum sırf o böyle istiyor ailemiz dağılmasın diye ..çok bunaldım bu tavrından burada çalacak bir kapım yok sadece eşim ve ailesii....

Durumunuz zor gerçekten burdan konuşmak kolay biliyorum ama siz de farkındasınız ki bu ilişkiyi ayakta tutmak için sadece siz çabalıyorsunuz, anlattıklarınıza göre eşinizin umrunda değil gibi. 4 ay geçmiş ve yaptıklarından pişman olup geri dönmemiş, peki siz neden döndünüz üstelik sizi orda kendi bırakıp gitmiş, yuva kolay kurulmuyor ama çabalar tek taraflı olduğu sürece ve eşiniz bu hatalarını tekrarladığı sürece hep siz yıpranırsınız. Biraz da kendinizi düşünün bence çünkü eşiniz sadece kendini düşünüyor gibi.

Gorumcemde 10 yil katlandi o câlisti adam icti eve gelmedi en son ayrilacagi zaman hamile kaldi cocugu oldu adam gene degismedi
Simdi ailesinin yanina geri dondu 5 yil oldu adam hala ayni daha cocugunu bile hic gormeye gelmedi
yani Bİ İNSAN YEDİSİNDE NEYSE YETMİSİNDE ODUR
cok gec olmadan farkina varirsin insallah allah yardimcin olsun

merhaba yalışta olabilir fakat dışarıdan gördüklerimi söyleyeyim..
kayınvalide kendi cocugunu çekip konuşacakkken suçu size ve ailenize yıkıp niye gelmedin falan demiş ae iç güdüsüyle oglunu korumuş ...
aslında özünde erkez dogruyu yalışı iyi biliyorda işte istedigi yerde oluyor dogrunun yanında degil..
sizin ailenizde huzursuz olmayın diye geride duruyor sanırım sırf siz iyi olun diye ama damatlarıyla güzzelce bir konuşmaları sizin sahipsiz olmadıgınızı göstermeleri gerekiyor..
arkanızda ailesi oldugunu gerekirse bir güzel koparıp alına bilecegini bilmesi lazım...
kayınvalideylede evlatlarını hızaya sokmaları gerektigi...
kimse gurursuz degil o iki şişe dikle agada beim paşada cekip giderim yok ya...
bir günde ben içerim bakarım aga kim paşakimm azcık cazgır olacan kardeşim...
ya tam iyi olacak ya kopacak herşeyi göze alacan başka türlü yola gelmiyolar....

Aslında söyleyeceklerim konuya çözüm olmayacak ama söylemeden de edemeyeceğim. Çünkü bu tarz sorunların en başında bu nedenler geliyor.
1.) Düzgün bir işinin olmaması: hani Oxford falan bitirmesin ama en azından sabah çıkıp akşam geldiği istikrarlı bir işi olsun. Kazanç ve etiketten bahsetmiyorum. Düzenli bir iş düzenli bir hayat getirir.
2.) Alkol: zaten bütün kötülüklerin anası.denecek bir şey yok.
3.) Gece hayatı: bu ne ya. Evli barklı insanın gece hayatı mı olur? Elbet olur ama belli çerçevede ve eşiyle. Hala bekar hayatı sürer şekilde olacaksa el kızının neden başını yakar böyle tipler anlamıyorum.

üzülerek yazıyorum ama bence gitmelisin canım
burda birçok arkadaş kendi hayatından kesitlerde yazmış ne yaşadıklarını anlatmışlar
iyi düşün doğru karar ver

Bugün cumartesi ve gene ben evde yanlızım eşimin nerede olduğunu ve ne yaptığını bilemiyorum.. Aradığımda ise benim işim var bir iki yere uğramam gerekiyor akşam buluşuruz dedi ama inanın içimden bir ses seni kandırıyor dedi..ne kadar acı bi şey.. dün kayınvalidem,görümcem ve kayınpederim bizdeydi yedik ,içtik ,oturduk hiç bişey yokmuş gibi.. geçen gece olanları kayınvalideme anlattığımda ise sen ona sinirli söylemiştir ondan öyle davranmıştır dedi..Hala eşimi koruma altına almışlar yaptıklarını onalarcasına konuşuyorlarben anlayamıyorum..heralde konuşsalar bile eşim onaları dinlemediği için bana baskı kurararak kabullendirmeye çalışıyorlar..yanıldıkları nokta ise kimse aptal değil nereye kadar bunu yapmaya devam edecekler albet bir gün dananın kuyruğu kopacak...

eğer çok büyük saçmalıkları yoksa benim gibi yap görmezden gel takma canım yoksa hayat geçmiyor

Allah yar ve yardımcın olsun canım okuduğum kadarıyla çocuğun yok.. benzer şeyleri yaşayan insanlar tanıdım ve çocuk yapayım belki düzelir diye çocuk yaptılar ve herşey daha kötü oldu olan çocuklara oldu.. senin yaşadıklarını senn kadar anlamam zor tabi ama nacizhane fikrim çocuk yapmaktan uzak dur uzunca bi süre ve artık kendini yıpratma bi çözüm bulmalısın yoksa düzelceği yok gibi çevremden biliyorum ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞİM

Aynı sorunu ben de yaşıyorum 6 yıldır.8 yıldır evliyiz.Deliler gibi aşık olarak evlendik ve hala birbirimize aşığız.5 yaşında bir kızımız var ve eşim alkolik oldu her gece içiyor.Önceleri çok takıyordum konuştum olmadı,ağladım olmadı ve evde kızımla beraber yalnızlığa alıştım.Artık takmıyorum anlayacağın.Yoruldum içki şişesi toplamaktan,gece yarısı onu aramaktan.Kendine yapıyor.Böyle giderse birkaç senede ölür.Kaç kere doktora götürdüm nafile.Artık hiç karışmıyorum ne yaparsa yapsın.Ömrüm ona nasihat vermekle geçmeyecek.Zaman zaman eskiye dönüyorum ne hayallerim vardı evlilikte.Ben de yaşadığım şehri değiştirip onun yanına tayin istedim.İstediğim hayatı yaşayamıyorum ama boşanmak da mantıklı gelmiyor.Kafam karmakarışık.Babam da böyleydi çocukluğumda.Yaşlanınca düzeldi.Belki benimki de düzelir.

Cnm cocugun yokken ondan kurtul derım ben de ..
Benım babam da alkolıktır ve 3 kardeısz alkol aldıgında ınan gözumde o kadar
küçülür ki hiçbir dedıgını takmam,laflarımı carparım,hıc saygı duymam!!
Çunkı,alkol alınca sacmalar,boş boş konusur..Her cumleyı 10kere söyler..
Ramazanlarda oruc tutuyor dıye alkol almaz,bır gun sahurda kalksa
3 gun sonrakı ıftarda oruc acar dusun( Ve''bana karısmayın baska ne sorunum
ne kötulugum var..O benım dostum,içerım sıze ne?''der..Annem hep bırak der
bos yere..Zaten bırakmıyor ıztemıor da bırakmak..
Ya esın kendısı ısteyecek,aılesı ıkna edecek tedavı ıcın,
ya da sız kendınızı kurtaracaksınız;esınızın (babam gıbı )
cocuklarının gözunde bır HİÇ olmasını ıstemıyorsanız,bence karar verın..

Merhaba;

Anladığım kadarı ile sen çalışıyorsun benim kafamı dağıtacak bir işim bile yok ..yaşadığımız yerde özel sektör diye bişey yok devlet memuru olmam lazım oda KPSS şart oda olmadı çok sıkıldım..Bu şehri sevmiyorum tanıdığım bir tane derdimi anlatabileceğim vakit geçirebileceğim insan yok ..Eşiminde düzenli bir işi de yok sanıyorum aile desteği alıyor ..bu şekilde yaşamak istemiyorum..Önceden iyi kötü bir işim vardı faturalarımı ödeyebiliyor ,istediğim şeyi alabiliyordum ..şimdi bekleki eşin sana para versin fatura öde ...Geçenlerde biriktirdiğim 1-2 tane altın vardı bana hiç danışmadan ben ailemin yanındayken onlarıda bozdurdu ..Sorduğumda neden hiç bişey söylemeden aldın onları dedğimde ise ' bunu bana nasıl soruyorsun ihtiyacım olduki aldım bunu bilmelisin dedi..merak etme en kısa zamanda yerine koyarım diyor ama sorunun altınları alıp bozması değil gizlice alması bunu anlamıyor yada işine gelmiyor..' ve bunu üçüncü kez yapıyor..

eşim hayatımın en büyük hayal kırıklığı ....

çok bencil,cimri,alkol alıyor,değişken bir yapısı var çok,bir an çok sever bir an gelir yerin dibine sokar,öfke kontrolü sorunu var...

hayatımın en zor zamanlarını onunla geçirdim ve tecrübeyi onunla yaşarken edindim, halada ediniyorum...

Çözüm için yapabileciğim bir şey yok şu an için..

tek başıma başa çıkamıyorum ve sadece bu süreçte ne kadar yanlız olduğumu anladım..vede güçlü olduğumu

Evet arkadaşlar gene eşim dışarda içiyor bu saat oldu hala eve gelmedi...ilk başta saat 21:00 geleceğim görümcemin eşini ve arkadaşını yemeğe götürüdüğünü söyledii saat dokuzu geçtğinde tekrar aradım gelmiyormusun diye saat 23:00 de geleceğim dedi az evvel aradığımda ise artık sinirlerim çok bozuldu saat 1 de geleceğim diyince telefonda kavga ettik ve hiç gelmeyeceğim diyerek telefonu kapattı ..(bu arada buraya yazdığımı bir şekilde öğrenmiş çokta öenmli değil..bu yüzden eve gelmediğini söyledi artık sinirden gülüyorum..) Hep aynı şey bir karar aldım bu son gece artık bitti bunun sevgiyle aşkla alakasuı yok bu artık benim için ölüm olduuu...Bunları ağlayarak yazıyorum inşallah bu son ağlamam olacak..Allahın adaletine güveniyorum bu dünyada değilse ahirette hesap sorsun inşallah..

Canim selam. Ne demek bu benm icin olum falan. Neden öluyosun ki! Birak gitsin bu kadar mutsuzken. Alkol problemi olan biriyle cok zordur eminim. Benim kaynim da boyle icer icer icer. Eltimbo kdar mutsuz ki anlatamam. Senden nice kotu durumda olanlsr var. Bunu dusun. Eltim hem alkolik bir koca hem de k.v. Kpeder ve gorumce ile uc odali evde sekiz sene kalmis neler cekmis kadin. En azindan bosanmayi dusunebiliyorsun ve bence bu kadar mutsuz ge umutsuzsan bosanmalisin. Yok haala ben seviyorum olsun diyorsan da bu hayata alismali ve boyle olun gibi sacma dusunceleri kafandan cikarmalisin. Her caresiz hissettiginde bunu mu yapmaya kalkacajsin? Kalk bi abdest al iki rekat namaz kil dua et rabbime. Sana,esine dogru yolu gostersin. Allah yRdimcin olsun...

Merhaba Arkadaşlar,

Evdeyim ve gene yanlızım...yazmadığım zaman çerisinde gene olaylar oldu..bi akşam gene eşimle tartıştık ve eşim bu sefer ailesine giderek konuşmak istediğini,benimle ilgili nelere katlandığını ailesine göstermek istedi bende kabul ettim ve ailesinin yanına giderek konuştuk..(eşim gene alkol almıştı)..o gece anladım ki ben ne yaparsam yapayım hiç bişey değişmeyecek eşim ısrarla aynı şekilde davranmaya devam ediyor..bende bunları kabul etmiyorum ve etmeyeceğimde hayatıma bir düzen vermem gerektiğini biliyorum ve bu evde ne beklediğimi bilmeden beklemekten çok yoruldum..sinirlerim artık altüst oldu ne eşim nede ailesi buna aldırış etmiyor..rica ettim olmadı ,ağladım olmadı,bağırdım gene olmadı ben eş olarak ailemi kurtarmak için elimden geleni yaptım daha başka bişeyde elimden gelmiyor..eşim bişeyleri değiştirmediği sürecede değişmeyecek..bir gün eşim çok pişman olcak ağlayan o ,umursamayan ve bildiğini yapan ben olacağım ..peşinden severek geldiğim erkek e karşı artık inanılmaz bir hırs ve öfke duyuyorum..evliliğimizin ilk zamanlarındaki kadarda bana o kadar artık acı vermemiyor..biliyorum herşey daha güzel olcak sadece güçlü olmalıyım....Allıhım bana o gücü verecek..

Merhaba arkadaşlar;

Size dün yaşadığım olaylardan bahsetmek istiyorum söyleyin bana kim yanlış kim doğru bu kadar da olamaz denilen olaylar yaşıyorum..

HAmileyim arkadaşlar buna sevinemiyor bu sevinci eşimle paylaşamıyorum çünkü eşim yanımda olmayı tercih etmiyor..
Gece kanamam olması üzerine bün sabah erkenden doktara gittik eşimle ve düşük tehlikesi olan gebeliklerde kullanılması gereken bir ilaç ve vitamın yazdı doktor oradan eşimin isteği üzerine ailesinin yanına gittik durumu anlattık ... eşim saat 1 gibi evden çıktı .(evden çıkmadan önce hem ben hemde annesi erken gel aç gel hep beraber yemek yeriz diye konuşuldu..)akşam saat 6 .30 kadar eşimş bekledim (bu arada doktorun verdiği ilaçlar yan etki yaptı o gün başımı yastıktan kaldıramadım ve eşimden bir teleffon bile gelmedi nasıl oldun diye) eşimi aradıım ve ne yapıyorsun diye sordum oda dışarda olduğunu henüz kalmadığını söyledi bi yarım saat sonra tekrar aradım kalktın mı diye ama gene oturduğunu söyledi bu arada kanaman oldumu diye sorunca bende çok mu merak ediyorsun diye sordum ve telefonu kapattı ..Bu arada görümcem ve kayınvalidem masa hazırlıyorlardı bende eşimi tektrar arayarak ne kadar ilgisiz ve umursamaz olduğuunu söyleyince telefonu kapatarak ev telefonundan annesini aradı ne oldu bir durum mu var neden böyle diye anneside gayet sakin bir şekilde bir şey yok evde oturuyoruz benimde iyi olduğumu söyleyerek telefonu kapattı ardından ban dönerek sen nasıl eşinle konuşyorsun böyle diyerek bana çıkıştı bende karşılık verdim içinde kalmış bir kaç olayla ilgilki bvana yüksek sesle konuştu 65 yaşında olduğunu nasıl ona gözlerimi açarak konuştıuğumu terbiyesizce davrandığımı onun ve ailesinin üzerine gelip onları korkuttuğumu söyledi benim zorum derdim neymiş ? görümcemle birlikte hayatlarında benim gibi biirni görmediklerini ortada bir sorun yokken sorun yareattığımı söylediler (bu olaylar olurken kayınpederimde içeride ) bende sorunun eşimin yanımda olmaması dedim ne varmış her dakika eşim benim yanımda olmazmış herkes bu şekilde yaşıyormuş benim farkım neymiş gibi konuşmalar yalnız ben bu konuşmaları düşük tehlikesi olan bir kadına yapıyorlar ve eşimi hala müdafa ediyorlar ...masa kuruldu bende kayınvalidem masada oturmamı istediği için masaya geçtim görümcem ve kaınvalidem hala konuşuyorlardı biz alışık değiliz böle şeylere diye bende afiyet olsun dedim ve masadan kalktım görümcemde arkamdan güle güle diyerek gidip uzandım eşimin gelmesini bekliyorum ki eve gdelim ve eşim saat 8:10 geçe eve geldi ve hiç bişey yokmuş gibi oturup konuştular bende içerde oda da yatıyorum yarım saat sonra yanıma kayınvalidem gelerek ateşimi ölçmek için alnıma elinikoyarak nasıl oldun diye sordu!!!!!! ben de iyim deyip yanlarına gittim kayınpederim uzanmış uyuyor görümcemle kayınvalidem ve eşim oturuyorlar eşimin gözleri kan çanağı olmuş ve uyku hali var gene alkol almış.. bende kalkalım mı diye sordum ve eve döndük.... işte bugunu yaşıyorum pazar ve eşim gene dışlarda öçğlen çıktı bu saat oldu ne aramak var ne sormak az evvel ben aradım nerdesin diye eve geliyormuş osirada evli, olan diğer görümcemin eşi ve arkadaşları bu şehire gelmişler( buraya iki saatlik olan başka bir şehirde oturuyorlar) eşimi aramışlar onlar bir yerde oturyorlarmış yanlarına gidecekmiş bende avazım çıktığı kadar bugün pazar bize ait bir gün olmayacakmi diye bağırdım ve telefonu yüzüme kapattı şimdi arkadaşlar ben problemli ve sorun yaratan birriniyim lütfen cevap verin aklımı kaçıracağım bir insanın üzerine bu kadar gelinebilinir miiii söyleyin...

ya nasıl tahammül ediyorsunuz böyle bir adama.hamile olmanıza cok üzüldüm.keşke olmasaydı diyeceğim üzülerek.bi mucize olsun da eşiniz düzelsin evine bağlansın demekten başka çare yok.evlenmedne öncede böyle alkol ve sorumsuzluk gibi durumları varmıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…