- Konu Sahibi nisandakar
Şu an kurtulmuşsun, bitirmişsin bu ilişkiyi ve mutlusun ne kadar güzel filiz..sorunlarımız hemen hemen aynı..Görümcüler, kaynana vs vs..Şu ana kadara şiddet uygulamadı eşim bana ama bu uygalamayacağı anlamınada gelmez. Ayrıldıktan sonra ne yapacağımı düşünyorum ben. Sırf o istanbulda diye buraya geldim ben! buraya atamam yapıldı. ailemi arkadaşlarımı , düzenimi hayatımı bırakıp geldim ben.. değermiymiş peki?...
tek başıma ne yapacağım bilmiyorum..zaten nefret de ediyorum istanbuldan iyice çakılı kaldım. zor bi hayat beni bekliyo..kafam karman çorman...
mutlu olmaya calisiyorum cnm...ilerde ne basima gelcek orasini Allah bilir..kim istemezki mutlu bir yuvan olsun ilk evlendigin insanla...ne umutlarla evleniyorsun sonra zorla zulüm yapip insani evlilikden, hayatan, kendilerinden ve hatta kendinden bile sogutuyorlar..
bu insanlarin Allah korkusu birazcik olsa, bi baska ana kuzusuna böyle davranmazlardi.. demek ki Allah'dan korkmuyorlar..O yüzden Allah'a bana karsi yaptiklari kötülükleri havale etmekden baska bi care kalmiyor.....zalimin zulmü varsa sevgi dolu bi insanin Allah'i var..
Ben sana cocuk yapmamani tavsiye ediyorum cnm.....
bak bakalim kocan zamanla senin tarafini tutacakmi...kocanla aran nasil, evliligin nasil, kac zamandir evlisiniz bilmiyorum ama belki biraz zaman verirsen düzelir, seni tutar onlara laf söyletmez, zulüm yapmazlar vs.... ben burda sana akil vermem dogru olmaz...
kocani seviyorsan ve ayrilirsan sonra bide pisman olursun....ama diyorsan canina tak eti... o zaman orasini sen karar vermelisin....ama iyice düsünülmüs bi karar olmali...fevri davranarak karar verme bence...yoksa pisman olursun belki....nasil bi durumdasin onu bilmedigin icin bilemiyorum pisman olurmusun olmazmisin..?!.
Ailenin yanina gitme sansin yokmu canim?