Eşinden kaynanasından, görümcesinden çeken kadınların haline bakalım mı beraberce

Şu an kurtulmuşsun, bitirmişsin bu ilişkiyi ve mutlusun ne kadar güzel filiz..sorunlarımız hemen hemen aynı..Görümcüler, kaynana vs vs..Şu ana kadara şiddet uygulamadı eşim bana ama bu uygalamayacağı anlamınada gelmez. Ayrıldıktan sonra ne yapacağımı düşünyorum ben. Sırf o istanbulda diye buraya geldim ben! buraya atamam yapıldı. ailemi arkadaşlarımı , düzenimi hayatımı bırakıp geldim ben.. değermiymiş peki?...
tek başıma ne yapacağım bilmiyorum..zaten nefret de ediyorum istanbuldan iyice çakılı kaldım. zor bi hayat beni bekliyo..kafam karman çorman...

mutlu olmaya calisiyorum cnm...ilerde ne basima gelcek orasini Allah bilir..kim istemezki mutlu bir yuvan olsun ilk evlendigin insanla...ne umutlarla evleniyorsun sonra zorla zulüm yapip insani evlilikden, hayatan, kendilerinden ve hatta kendinden bile sogutuyorlar..

bu insanlarin Allah korkusu birazcik olsa, bi baska ana kuzusuna böyle davranmazlardi.. demek ki Allah'dan korkmuyorlar..O yüzden Allah'a bana karsi yaptiklari kötülükleri havale etmekden baska bi care kalmiyor.....zalimin zulmü varsa sevgi dolu bi insanin Allah'i var..

Ben sana cocuk yapmamani tavsiye ediyorum cnm.....
bak bakalim kocan zamanla senin tarafini tutacakmi...kocanla aran nasil, evliligin nasil, kac zamandir evlisiniz bilmiyorum ama belki biraz zaman verirsen düzelir, seni tutar onlara laf söyletmez, zulüm yapmazlar vs.... ben burda sana akil vermem dogru olmaz...

kocani seviyorsan ve ayrilirsan sonra bide pisman olursun....ama diyorsan canina tak eti... o zaman orasini sen karar vermelisin....ama iyice düsünülmüs bi karar olmali...fevri davranarak karar verme bence...yoksa pisman olursun belki....nasil bi durumdasin onu bilmedigin icin bilemiyorum pisman olurmusun olmazmisin..?!.

Ailenin yanina gitme sansin yokmu canim?

Benim kii fenaa evet
Benim ki hemde kalıyor arada gelip 1 ay 15 felan..
oğlunu bolcada görüyor..
Fesatından yaa bir insanın evindeki bardak kaşık ne bilim işte yicek bakliyat alınırmı alıyor..düzenim kalmadı..
Eşime söylüyorum almasın ellemesin benim hiç bişeyimi diye olsun ben sana iyisini alırım diyo geçiştiriyor sizin kaynanalarınızında evinizden bişi alma (çalma) karıştırma gibi huyları var mı
Benimkinin var kaç defa da denedim hatta bu kadın bunu hep yapıyor..

Benim görümcemin evin altını üstüne getirme rekoru var. Bir keresinde de kayınvalidem benim küpelerimi almış, yanında götürmüş. Başka şehirde oturuyorlar. Bir kaç hafta sonra biz ziyarete gittiğimizde şöyle salak bir cümle kullandı: "Gelinnnn, ben senin küpelerini gördüm evde çantama koyduydum, aha al bunları" dedi. Ne demek oluyor şimdi bu benim küpelerimin benim evimde görünmesi kadar doğal bir şey var mı? O küpeler neden çantaya koyulup kendi evine götürülme ihtiyacı duyar? Şaştım...

Allah sana da sabır versin, senin ki de az fena değilmiş..

benimde sizler gibi kaynanayla basım dertte görümcem yok ama 2 tane eltim var allahım düsman basına vermesin en küçük gelin benim eltilerim beni cok kıskanırlar kaynanamda oglunu:(hepimizde aynı apartmanda oturuyoruz sürekli burun burunayız esim işten gelir hemen anası karsılar sadece haftada bir gün evde kahvaltı yapar anası hazırlar cagırır bende inerim kızımıda alıp kahvaltıyı iki kişilik hazırlamıs benide görünce sendemi geldin diye begenmez begenmez yüzüme bakar daha 15 günlük gelindim beni evden kovdu neymiş evinin huzurunu bozuyomusum sebebte esimle biyere gidecektik oda gelmeye kalktı esime gelmesin dedigimi anlamıs nereye gitsem gelmeye kalkıyor yaptıgım bişeyi begenmiyor arkadaslarımı begenmiyor giydiklerimi yakıstırmıyor yaptıklarımı yemiyor eltilerim bişey alır evlerine veya kendilerine onu görmez benim aldıgım herseyi görür oglunu gereksiz yere masrafa sokuyormusum eltilerimde aldıgını söyledigim zaman hemen savunmaya gecer anneleri alıyormus onlara kac yıllık veliyim daha biseyide kendilerinin aldıgını duymadım nedense hep anneleri alıyor cok sıkıldım bunaldım bunlar yüzünden kızımada verimli olamıyorum oda etkileniyor arada cocugun agladıgını duysun hemen geliyor oglum bizde yat bunlar seni uyutmayacak diye ne yapacam ben ya nasıl kurtulacam bunlardan psikolojimi acayip bozdular

Benim görümcemin evin altını üstüne getirme rekoru var. Bir keresinde de kayınvalidem benim küpelerimi almış, yanında götürmüş. Başka şehirde oturuyorlar. Bir kaç hafta sonra biz ziyarete gittiğimizde şöyle salak bir cümle kullandı: "Gelinnnn, ben senin küpelerini gördüm evde çantama koyduydum, aha al bunları" dedi. Ne demek oluyor şimdi bu benim küpelerimin benim evimde görünmesi kadar doğal bir şey var mı? O küpeler neden çantaya koyulup kendi evine götürülme ihtiyacı duyar? Şaştım...

Allah sana da sabır versin, senin ki de az fena değilmiş..

aminnn..
Ama bu hırsızlık Allah katında böyle izinsiz alıyor çalıyor
ve bunu hep yapıyor 1 ve ya 2 defaya mahsuz değil el uzunluğu hastalıkmış zaten

benimde sizler gibi kaynanayla basım dertte görümcem yok ama 2 tane eltim var allahım düsman basına vermesin en küçük gelin benim eltilerim beni cok kıskanırlar kaynanamda oglunu:(hepimizde aynı apartmanda oturuyoruz sürekli burun burunayız esim işten gelir hemen anası karsılar sadece haftada bir gün evde kahvaltı yapar anası hazırlar cagırır bende inerim kızımıda alıp kahvaltıyı iki kişilik hazırlamıs benide görünce sendemi geldin diye begenmez begenmez yüzüme bakar daha 15 günlük gelindim beni evden kovdu neymiş evinin huzurunu bozuyomusum sebebte esimle biyere gidecektik oda gelmeye kalktı esime gelmesin dedigimi anlamıs nereye gitsem gelmeye kalkıyor yaptıgım bişeyi begenmiyor arkadaslarımı begenmiyor giydiklerimi yakıstırmıyor yaptıklarımı yemiyor eltilerim bişey alır evlerine veya kendilerine onu görmez benim aldıgım herseyi görür oglunu gereksiz yere masrafa sokuyormusum eltilerimde aldıgını söyledigim zaman hemen savunmaya gecer anneleri alıyormus onlara kac yıllık veliyim daha biseyide kendilerinin aldıgını duymadım nedense hep anneleri alıyor cok sıkıldım bunaldım bunlar yüzünden kızımada verimli olamıyorum oda etkileniyor arada cocugun agladıgını duysun hemen geliyor oglum bizde yat bunlar seni uyutmayacak diye ne yapacam ben ya nasıl kurtulacam bunlardan psikolojimi acayip bozdular

canim benim ya...sanada Allah sabir versin..bide cocugun olmus daha halen seninlemi ugrasiyor kadin...sen esinle iyisen, esinde annesinin dediklerine fazla kulak asmiyorsa sen esinle devam iyi olmaya bak...salla kadini gitsin....eltilerine senden iyi davraniyorsa, davransin.. (kesin eltilerin kaynanani yagliyip yüzlüyorlardir)...takilma ona...kadin senin sinir oldugunu görüp daha fazla üstüne geliyordur...belki hosuna gidiyordur senin üzülüp sinirlenip kendine dislanmis hissetmem...ona o kosu verme bence...

eger yaptiklarinin seni etkilemedigini görürse belki pes eder ve birakir seninle ugrasmayi....

cocugunda varmis sen kadini takma, kötü laflari duy ve unut..esinle iyi olmaya bak....

tabi bu benim düsüncemm cnm..:hulya:

canim benim ya...sanada Allah sabir versin..bide cocugun olmus daha halen seninlemi ugrasiyor kadin...sen esinle iyisen, esinde annesinin dediklerine fazla kulak asmiyorsa sen esinle devam iyi olmaya bak...salla kadini gitsin....eltilerine senden iyi davraniyorsa, davransin.. (kesin eltilerin kaynanani yagliyip yüzlüyorlardir)...takilma ona...kadin senin sinir oldugunu görüp daha fazla üstüne geliyordur...belki hosuna gidiyordur senin üzülüp sinirlenip kendine dislanmis hissetmem...ona o kosu verme bence...

eger yaptiklarinin seni etkilemedigini görürse belki pes eder ve birakir seninle ugrasmayi....

cocugunda varmis sen kadini takma, kötü laflari duy ve unut..esinle iyi olmaya bak....

tabi bu benim düsüncemm cnm..:hulya:

sagol canım esimle cok iyiyim allaha sükür annesine karsı hep beni savunur kadın benimle ugrastıkca esimde onunla kavga eder ama yine ben suclu olurum oglunu ondan sogutmusum evlendigimizden beri bi huzur vermedinki oglun ne desin diyemiyorum işte bi kızım var ve hamileleigimide dogumumuda burnumdan getirdi hemileyken yürüyüse cıkmamıza bile karsıydı herkes yürüyerekmi doguruyor oglanı evde durdurmuyosun diyodu dogumumdada hastanede kavga etti herkesten nefret ediyorum diyip kapıyı carptı gitti onun yüzünden sütümden inmedi kac gün agladım yavrum ac kaldı offffffffffff hangi birisini anlatıyım sıkıldım bıktım iyice kızımdan baska hiçbirseyi görecek gözüm yok alsın oglunuda basına calsın :(((

sagol canım esimle cok iyiyim allaha sükür annesine karsı hep beni savunur kadın benimle ugrastıkca esimde onunla kavga eder ama yine ben suclu olurum oglunu ondan sogutmusum evlendigimizden beri bi huzur vermedinki oglun ne desin diyemiyorum işte bi kızım var ve hamileleigimide dogumumuda burnumdan getirdi hemileyken yürüyüse cıkmamıza bile karsıydı herkes yürüyerekmi doguruyor oglanı evde durdurmuyosun diyodu dogumumdada hastanede kavga etti herkesten nefret ediyorum diyip kapıyı carptı gitti onun yüzünden sütümden inmedi kac gün agladım yavrum ac kaldı offffffffffff hangi birisini anlatıyım sıkıldım bıktım iyice kızımdan baska hiçbirseyi görecek gözüm yok alsın oglunuda basına calsın :(((

eger baska eve cikmaya maddi yönden sorun yoksa bence sen kocacigini ikna et biraz uzakaga gidin...yoksa yazik sanada iyice sinirlrini bozacak kadin..tam kizkanclik krizinde oldugu belli...benim eski kaynanam ve görümcemde fesatliklarindan aramizi acmaya calisiyorlardi...zaten acikdi o baska......

neyse bence senin ve kocanin, kadinin yakinindan uzaklasmasi en sagliklisi olur yoksa bi gün patlarsan, kocanin gözü önünde sen kötü duruma düsersin..ve senden sogur kocacigin......

ben baslarda herseyi görmemezlikden geldim.....aptalmis gibi davrandim, esimi cok sevdigim icin..sonra aramizda bazi sorunlar olunca......tüm zaman icinde yutuklarimi bi anda kusdum.. fena bi sekilde patladim......iyide oldu...kurtuldum onlardan..Allah hepimizin sonunu hayir etsin...:Saruboceq:

böyle kadinlar ya gencliklerinde sevgi göremedikleri icin kizkaniyorlar yada su an kocalari yok ondan fesatlaniyorlar ve yuva bile yikmakdan Allah'dan korkmuyorlar..Allah'im sen büyüksün daha edepsizlerle karsilastirma kimseyi Insallah......onlar haric

Son düzenleme:
baska eve cıkmak için maddi yönden sorun yok ama esim istemiyor kendi evimden cıkıp neden kiraya geciyim diyor oda bıkar bi gün sabret diyor ama kadın sabredilecek gibi degilki cok istiyorum ayrı bi ev aynı sehirde bile yasamak istemiyorum ama uzatırsam esimle aramda sorun olacak onunda eline koz gececek ogluyla aramın biraz bozuk oldugunu anlasın konunun ne oldugunu bilke bilmeden baslıyor beni suclamaya gecen komsuya gitmisti orda demişki oglu cok pişmanmıs benimle evlendigi için esime sordum böyle bişeymi dedin dedim yok dedi kızımızın üzerine yemin etti inandım eltim 1 haftadır yok eskisehirdeki ablasının yanına gitti ben dün aynı sehirdeki anneme gittim orayı bekliyosun dedi geldigimde o görünmüyor ben görünüyorum annemede 1-2 haftada bir gidiyorum bigün bu kadını bogarım ben ama hangi gün bilmiyorum seninde dedigin gibi allahım böyle edepsizlerle kimseyi karsılastırmasın benide bian önce kurtarsın en büyük korkumda seninki gibi bigün patlarım gözüm bişey görmez yuvamı bozarım allahım esirgesin

baska eve cıkmak için maddi yönden sorun yok ama esim istemiyor kendi evimden cıkıp neden kiraya geciyim diyor oda bıkar bi gün sabret diyor ama kadın sabredilecek gibi degilki cok istiyorum ayrı bi ev aynı sehirde bile yasamak istemiyorum ama uzatırsam esimle aramda sorun olacak onunda eline koz gececek ogluyla aramın biraz bozuk oldugunu anlasın konunun ne oldugunu bilke bilmeden baslıyor beni suclamaya gecen komsuya gitmisti orda demişki oglu cok pişmanmıs benimle evlendigi için esime sordum böyle bişeymi dedin dedim yok dedi kızımızın üzerine yemin etti inandım eltim 1 haftadır yok eskisehirdeki ablasının yanına gitti ben dün aynı sehirdeki anneme gittim orayı bekliyosun dedi geldigimde o görünmüyor ben görünüyorum annemede 1-2 haftada bir gidiyorum bigün bu kadını bogarım ben ama hangi gün bilmiyorum seninde dedigin gibi allahım böyle edepsizlerle kimseyi karsılastırmasın benide bian önce kurtarsın en büyük korkumda seninki gibi bigün patlarım gözüm bişey görmez yuvamı bozarım allahım esirgesin

ay pismanmis kocan ne sacma ne cahilce bi laf ne kadar büyük fesatlik var icinde kadinin..ve ne büyük edepsizlik..Allah'dan korkmuyor bu insanlar...sanki bü dünya sirf onlarin üzerine kurulmus...baskalari insan degil..kul degil....
iyice sinir nerdeyse benim eski cadiloz kadin gibi..ama seninki yine benimkiyle kiyaslarsan az sakincali..tek basina oldugu icin kadin sana anca bu kadar kötülük yapabiliyor...

benim bide felaket bi görümcem ve arkamda durmayan pisikopat, beni döven ve daha kötü seylere kalkisan bi koca vardi...ne kocaydi ama evlerden uzak dursun....bende basta adam sanmisdim onu..ne yanilmisim...kader..kismet...bu senin iyi kalpli, yada güzel bi insan olup olmamanla alakali deyil...gercekden kader kismet...ne elinden is gelmeyen insanlara Allah ne sanlar veriyor.....tabi devamda versinde Allah hicbir kulunun baska kul ve kular yüzünden huzurunu bozmasin.....iyi sans cok önemli...

Yine söylüyorum sen takma kadini salla gitsin, kocanla iyi olmaya bak..ben sana bide doktora ( terapist gibi) gitmeni tavsiye ederdim, bana düsmez ama....gercekden hicde fena olmazdi...cok isine yariyabilir...

böyle doktorlara gitmekde hicbi sakinca yok..herkes gidebilir...bu senin asla hasta bi kisi oldugun anlamina gelmiyor...asil hastalanmamak icin gidiyorsun böyle terapiste.....

burda almanyada cok fazla insan böyle doktorlara , terapistlere gidiyor...derdini anlatirsin..terapist seni dinler...icini dökersin..rahatlarsin...o sana bu zor kadinla nasil sinirlerini cok fazla yipratmadan basa cikabilecegin yönünde tavsiyelerde buluna bilir..tabi iyi bi doktor bulmak önemli...her doktor ise yaramaz.

Allah sana sabir versin cnm.....icini dökmek icin burda yazarsan benim icin sorun degil seni dinlerim..... herkez okuyor diye rahatsiz oluyorsan..özel mesaj da yazabilirsin... gercekden elimde anca bu geldigi icin üzülüyorum...cünki senin neler hissetigini cok iyi anliyorum....

Allah yuvani bozmasin Insallah..cocugun olmazaydi (tabi Allah bagislasin onu sana, iyikide olmus bebisin) cekme derdim ama cocuk var kocanda iyi,idare ediver gitsin.. "Allah'im günah yazmasin böyle dedigim icin ama zaten sen ondan cok daha fazla kocanla yanliz yasiyacaksin..yerimseniben

iyi aksamlar canim

filizcim ilgin için cok tesekkür ederim canım benim anlatmak gercekten iyi geliyor senin adına cok üzüldüm ama en iyisini yapmısın bosanmakla bu dünyaya bidahamı gelecez demi eden bulur güzelim insallah sende görürsün...allahtan benim görümcem yok ama felaket iki eltim var durmadan kaynanaya yalakalanıyorlar birbirlerinden bulsunlar baska bisey demiyorum ama bana muhtac olmasınlar terapiste gitmeyi aslında bende cok istiyorum ama duyarsa beni iyice tefe koyar zaten heryerde gelin sinir hastası deyip duruyormus o beni deli ediyor geri cıkıp melek oluyor ben sinir hastası oluyorum ufacık bi hatamı görsün yapısıyor üstüme resmen bana sinir krizi gecirtiyor sonrada ben senden korktum diyip cıkıyor hakaret bnile etmiyorum inanki sadece kendimi savunuyorum aklı kesinlikle hayra calısmaz hep serre calısır kafasında kurar bişeyler sonrada ona inanır gelir eziyet eder ya diyorum ben bişeymi dedim nerden cıkarıyosun böyle seyler ben herseyi bilirim diyor deli ya resmen:( esim ona yanlız her gittiginde benim yemekleri falan soruyormus doymuyorsan senin yemegini ben yapıyım diyormus allahtan esimde beni savunuyormus cok güzel yapıyor falan diyormus bana öyle söylüyor ama bilmiyorum... sen almanyada napıyorsun canım ailen yanındamı bari yoksa gelinmi gitmiştin oraya

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
offff baştan sona okudum valla içim daraldı
nefret edıyorum bu geçimsiz huysuz erkek annelerınden ablalarından

Back
X