Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar eşimden şiddet eğilimi görmekteyim sorun ise erken boşalması cinswllikle ilgili foruma giremedim burdan yazıyorum bugün resmen beni boğuyorrdu birde utanmadan erkekliğime söz değdirmem diyor zorla 2 dakika bile olmadan zevk almak zorundamıyım 10 yıllık evliyim 5 yaşında çocuğum var ama olmuyor işte hep tiyatro filan son bir kaç yıldır dile getiriyorum ama zoruna gitmeye başladı olmuyor işte olmuyor bana yardım edin bırakıp gidesim var şuan gitti uyuyor ama az önce resmen sıktı Boğaz'ımı erkekliğime laf söyletmem diyor olmuyorki ben birşey anlamıyorum diyorum daha çok sıkıyor ölebilirdim Allah kurtardı beni elinden hala boğazım ağrıyor bana yardım edin ne yapayım boşayıcam artık yetti Can'ıma
Evet gitmiyor yemin ederim sıktı ve hala acıyor ölücem zannettim o anda bende sıktım bıraktı şuan hayvan gibi yatıyor
Bende onu söyledim buyur git dedim yok ben gitmem deDi sen git deDi yattı hayvan şuan uyuyor kitledim üzerine benim erkekliğime laf erdiremezsin diyor şaka gibi
Bacılar şuan gidiyorum rapor almaya dua edin bana bitti bu iş artık ama fena acıyor boğazım fenasıktı hayvan her an ölebilirdim
Doktora gitti ona Nasıl bir ilaç verdiyse artık saniyeye düştü içme bu ilaç senlik değil diyorum onada bozuluyor kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez onun için hava hoş beni o konuda düşünmüyor dün resmen hakaret etti Boğaz'ımı sıktı git Ozaman başakalarıyla beraber ol deDi resmen şok oldum erkekliğime laf söyletmem deDi kavga eder gibi birşey demedimki normal konuşuyordum bir anda patladı bugün arkadaşımda kalıcam yarın anneme geçicem bakalım hayırlısı olsun ama resmen boğuyordu beni bende ona yapışınca bıraktı Hakkı'mızda hayırlısı olsun artıkLiva nasıl yani??? Hemen darp raporu al, en azından şimdi birşey yapmayacaksan da elinde bulunsun gülüm, eşinin yaşadığı sorun fizyolojik veya psikolojik, orasına uzman karar verir ama tabii bunun için doktora gitmesi lazım, sana şiddet uygulamaya kalkan bir adam doktora gidelim desen ne yapar kestiremedim şu an![]()
Hiç sorma Can'ım ameliyatıda onun yüzünden oldum birde biliyormusun psikolojik baskı ile bune ya ne hale geldi bunlar falan filan diye diye psikolojimi bozdu cinsellik var ama tek taraflı valla birşey hissetmeme Zaman yok anlamıyor anlamıyorCnm çok üzüldüm. Kaç aydır şu ameliyat sorunlarıyla uğraştın. Bide üstüne bu pess. Cinsellik olmayınca çok zor evlilik. Hele böyle bi adamlabi kere geliyoruz dünyaya. Heba etme kendini.
Aldım Can'ım şuan arkadaşımdayımYahu çıldırdınız mı siz? Psikopat herif canınıza kastediyor çocuğunuz var kalkıp gidin darp raporu alıp uzaklaştırma aldırıp boşayın.. Elinde kalmayı mı bekliyorsunuz?
Türk erkeklerinin genelinde var erken boşalma. Bu birini gırtlaklamak için yeterli sebep mi?
Ayrıca şiddetin sebebi olmaz ki sebepsiz şiddet diye bir şey olsun..