Eşinden sebepsiz şiddet eğilimi

Merhaba kızlar evet aldım raporu çok moralim bozuk şuan evde Değilim arkadaşımdayım inanın moralim çok bozuk ağla ağla gözlerim şişmiş şu mübarek günde başıma gelene bakın yemin ederim bir fazlasını yazmadım buraya ne oldu bir anda anlamadım bukadar saldırgan olması içindeki canavar çıktı bugün arkadaşımda kalıcam yarın anneme gidicem inş herşeyi yoluna anneler sokar beni bu gözlerle görsün istemiyorum

Livacım bir an önce boşanma davası aç bu adama ne olur,bugün boğazını sıkan adam yarın ne yapacağı belli olmaz.
Ailenede anlat bunları haberleri olsun..

tehlike!!!! ay inanamiyorum yaaa. boyle seyler okuyunca aglayasim geliyor. Benim hemcinslerim neden böyle zulümler altinda nedennnn! beyaz gelinliklerimizi giyerken hayallerimiz bunlar mi yaa! sizin erkekliginize tuküreyim et parcaniz ne kadar da kiymetli! lanet olsun! savunulacak hic bir yani yok rapor alin ve o manyagi bosayin. sinirim bozuldu sabah sabah yaa:(

Evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz aileme anlatıcam ama şuan göZlerim çok şiş sokağa çıkacak gibi değil ağlamaktan mahvolmuşum bugün biraz dinleneyim yarın ailemin yanına geçicem bu arada Boğaz'ımı sıkarken bende onunkine yapıştım öyle Bıraktı iyiki yapışmışım boğuluyordum az kala

Evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz aileme anlatıcam ama şuan göZlerim çok şiş sokağa çıkacak gibi değil ağlamaktan mahvolmuşum bugün biraz dinleneyim yarın ailemin yanına geçicem bu arada Boğaz'ımı sıkarken bende onunkine yapıştım öyle Bıraktı iyiki yapışmışım boğuluyordum az kala

Oğlun seninle beraber demi yanında..

tehlike!!!! ay inanamiyorum yaaa. boyle seyler okuyunca aglayasim geliyor. Benim hemcinslerim neden böyle zulümler altinda nedennnn! beyaz gelinliklerimizi giyerken hayallerimiz bunlar mi yaa! sizin erkekliginize tuküreyim et parcaniz ne kadar da kiymetli! lanet olsun! savunulacak hic bir yani yok rapor alin ve o manyagi bosayin. sinirim bozuldu sabah sabah yaa:KK43:
Raporu aldım dıştan birşey görünmüyor ama filim çektiler içten zorlama olduğu çıktı çok şükür hiç sorma onlar erkek bizi mal gibi görüyorlar of moralim acayip bozuk

Raporu aldım dıştan birşey görünmüyor ama filim çektiler içten zorlama olduğu çıktı çok şükür hiç sorma onlar erkek bizi mal gibi görüyorlar of moralim acayip bozuk

icten ispatlanmasi cok iyi olmuş. bu adama bir daha dönüp bakma.hayat boyleleri olmadan daha guzel emin ol. sakin korkma bosanmaktan.onu et parcasiyla birak gitsin.nedir bu yaa korku filmi gibi. Seni annen prensesler gibi,boyle hayvanlar bogazlasin diye mi büyüttü. cok gecmiş olsun canim

Arar bak gör eve gelmeyecekmisin diye soracak sana..
Kesin arayacak ama ben şimdi engelliycem onu arayamıycak terbiyesiz evlendiğim günden beri çalışıyorum bir gün dinlenmişliğim yok herşeyine göz yumdum üstüne bana yaptığına bak nankör bulsun bakayım benim gibi birini yeter artık valla sıkıldım yemin ederim arkadaşım 2 dakika bile değil yanlış anlamasın kimse ama bir ömür böyle geçmezki git doktora diyorum bir sefer gitti bir ilaç vermiş saniyelere düşürdü ne anlattıysa artık erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar bizimde var artık boşu boşuna duş almaktan sıkıldım yeter ya birde erkekliğine laf söyletmezmiş rezil valla

icten ispatlanmasi cok iyi olmuş. bu adama bir daha dönüp bakma.hayat boyleleri olmadan daha guzel emin ol. sakin korkma bosanmaktan.onu et parcasiyla birak gitsin.nedir bu yaa korku filmi gibi. Seni annen prensesler gibi,boyle hayvanlar bogazlasin diye mi büyüttü. cok gecmiş olsun canim
Saol Can'ım inş herşey güzel olacak

Kesin arayacak ama ben şimdi engelliycem onu arayamıycak terbiyesiz evlendiğim günden beri çalışıyorum bir gün dinlenmişliğim yok herşeyine göz yumdum üstüne bana yaptığına bak nankör bulsun bakayım benim gibi birini yeter artık valla sıkıldım yemin ederim arkadaşım 2 dakika bile değil yanlış anlamasın kimse ama bir ömür böyle geçmezki git doktora diyorum bir sefer gitti bir ilaç vermiş saniyelere düşürdü ne anlattıysa artık erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar bizimde var artık boşu boşuna duş almaktan sıkıldım yeter ya birde erkekliğine laf söyletmezmiş rezil valla

Nasıl bir ilaçmış öylede saniyeye düşmüş doktorda işinin uzmanı değilmiş demekki..
Sen yinede dikkatli ol canısı,nerde olduğunu filan biliyormu şu anda dışarı filan da çıkma sakın..

Çok mu ağır konuştuınuz acaba çünkü burada baya fevrisiniz kısa sürüyor boşuna duş alıyorum vs diye. Doktora da gitmiyorsa tabii ki fena ama şöyle düşünün sizde de vajinismus olabilirdi ve o da sizi aşağılayabilirdi. Ayrıca neredeyse öleceğim kadar boğazımı sıktı diyorsunuz ama dışta hiçbirşey olmaması morluk bile olmaması tuhaf değil mi? sonra geliyorsunuz o halinizle hemen hastaneye gideceğinize burada konu açıyorsunuz. Cinsellik elbette evliliğnin bir parçası şiddette kabul edilemez ama sizin tavrınızda önemli madem bu kadar şikayetçiydiniz erkekliğine laf söylemeden aşağılamadan ayrılmak istediğinizi yürümediğini söyleseydiniz normalde nasıl bir insan bilemiyorum ama başka konunuz yok hatta siyasette geyikleriniz var bilemiyorum o da istemezdi belki de böyle olsun

kendi eksikliğini size kaba kuvvet uygulayarak ben güçlü bir erkegim demek istiyor aklınca..ne yazık ki böyle erkekler çok..birde üstüne açıklarını kapatmak için kadın kız muhabbetlerinide çok yaparlar..neden iki hatta bir buçuk dakikalık performanslarını çaktırmamak için..aslında bir buçuk dakikadan .neolur ki..demi ama ..aklıma bazı şeyler geldi de çok sinirlendim şu an..En Büyük KK:sinirli:

Nasıl bir ilaçmış öylede saniyeye düşmüş doktorda işinin uzmanı değilmiş demekki..
Sen yinede dikkatli ol canısı,nerde olduğunu filan biliyormu şu anda dışarı filan da çıkma sakın..
Yok nerde olduğumu bilmiyor şuan pişmandır istesede yapamaz ben tanıyorum onu gündüz birşey yok iş başa düşünce anlıyor kıymetimi akşam olunca erkek oluyor ilacı hiç sorma artık ne dediyse doktora ona o ilacı vermiş şaka gibi Doktorun suçu yok bence neyse beter olsun o ilacıyla kendine yeni sevgililer bulsun inş diye dua ediyorum valla arkadaşım iyi geldi bana bak bugün orucumuda tutamadım Allah kahretsin onu

Back
X