• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden şiddet gören var mı?

Konusunca mantikli geliyor ona da ama cok cimri yaa :KK43: bosa para vercez falan diyo, sinir oluyorum. Belediyelerde oldugundan haberim yoktu. Bi arastirayim, cok tesekkurler :)
seni sevdiğini söylüyorsa burdan başlayabilirsin bende seni seviyorum ve bu sevgimin bitmesini istemiyorum bana böyle yaptığın sürece kırılıyor ve inciliyorum sende psikoloğa gidelim bunun eğitim olduğunu bir süreçten geçeceğini bu güzel yıllarımızın daha mutlu yaşayalım gibi konuşsan

canım nerde yaşıyorsunuz beyaz masada pdm olarak ücretsiz gidebilirsiniz
yada belediyelerde veriyor ama sıraya koyuyor

resmen olasi siddete hazirlik yapiyorsun su an.
esine de sakiiin bu cesareti verme ha!
o seni tek tokatla gidecek bilsin. yoksa ofke + kaybetmekten korkmama birlesir o kalkan el iner.
Zaten oyle biliyo esim de. Ve ben aslinda burda yazarak cok net ifade edemedim de. Yani siddetten korktugumdan degil, ondan sonra ne yapacagimi bilememek kast ettigim. Yani ben de mi ayni sekilde karsilik vermeliyim, evden mi atmaliyim mesela? Yada tum herseyi bi kenara atip ayrilmali miyim, yoksa aman cocugum var bi daha yapmaz diye devam mi etmeliyim? Sacma sapan seyler dusunuyorum iste :)

Biz de iyiyken cok iyiyiz. Bana cok deger verdigini hissettirir, yardim eder, attigi her adimin kararini, harcayacagi paranin kararini birlikte aliriz. Fakat gel gelelim sinir aninda anlasamiyoruz. O da ben de sivri karakter. O acaip sinirli ofke problemi var insallah gidecez danismana tekrardan. Kavga aninda benim canimi acitmaya calisir.ben.karsilik verdigimde de daha da.siddetli karsilik verir. Bende baristiktan sonra acittigi her yerimin acisini alirim.o sakinken ben vururum ona.Hastalikli bir iliski haline geliyor bizimkisi kavgalarda.
Bosanmayi cok düşündüm. Boyle iliski olur mu be dedim. Damarina basmadigim kavga da yapacagi tutumu gozlemeye karar verdim. Çünkü evet hicbir sey siddetin bahanesi olamaz, aldattim seni dediginde cekip gidecek adam da vardir seni dograyacak adam da vardir. Sanirim ben de ona onemsiz oldugunu, assagilandigini hissettiriyorum.iletisime kapatiyorum kendimi adami cildirtiyorum.

Benim esimde köpürür sinirlenince canavara dönüsoyr hepsi hepsi 30 dk sürer.ama ben altan almiyorum artik basini duvara vursun :)

Back
X