Amin insallahhata dediğin bir kere olur, ikinciye tekrarlaması zaten artık hata değildir.
umarım dediğiniz gibi ilk ve son olur. ancak ben eşimi tanıdığım ve bildiğim için ona bu konuda güveniyorum. Rabbim başımdan eksik etmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahhata dediğin bir kere olur, ikinciye tekrarlaması zaten artık hata değildir.
umarım dediğiniz gibi ilk ve son olur. ancak ben eşimi tanıdığım ve bildiğim için ona bu konuda güveniyorum. Rabbim başımdan eksik etmesin.
benim kocam da aşırı sinirli manyaktır dikkat edin bu tiplerin elinin ayarı olmazBoyle baslik actim ama siddet gordugum icin degil sadece bundan korktugum icin. Yani korkmak dediysem su sekilde:
Benim esim cok ofkeli bi insan. Biseye sinirlendigi zaman gozu hicbisey gormuyo. (En fazla yarim saat sonra sinirinden eser kalmaz ama basta boyle tuhaf oluyo neyse.) Ben genelde alttan almaya calisiyorum sinirliyken. Ben de bagirsam onun gibi kesin buyuk tartisma cikar. Simdiye kadar pek olmadi ama illaki benim de sinirli anima denk gelip cok bagirdigim olur.
Ve boyle bisey yasarsam ne yapacagimi kestiremiyorum. Yani tabiki tekme tokat dalacak degil ama ne bileyim en basitinden hafifce bi yerime vursa yada ittirse falan bile o anda ne yapacagimi hic bilmiyorum. Affedemem diye dusunuyorum ama cocugum icin affetmek zorunda kalsam devami gelir surekli. Affetmesem biliyorum ki bu onun zaafi ve hemen sakinlesebiliyo. Bosuna yuva mi yikmis olurum? Bende o anda ona bi siddet mi uygulamaliyim sinirim gecsin diye? Ne yapilmali bu durumda?
Yani herkes gulluk gulistanlik gorunuyo ama her evlilikte oluyo mudur boyle seyler? Oluyosa sonrasinda nasil davranilir?
Belki sacma bi soru oldu ama kendi hayatinizdan ornek vererek cevaplarsaniz sevinirim
Kacmayi gurura yediremem ama ses cikarmiyorum geneldebaktın sinirleniyor üzerine gelecek
kaç odadan git
yarım saat sonra ortalıkta gözük
Ayari var mi yok mu hic bilmem insallah :)benim kocam da aşırı sinirli manyaktır dikkat edin bu tiplerin elinin ayarı olmaz
İyide şiddet sadece fiziki değil ki, bağırıp, çağırıp sizi pıstırıyorsa, acaba birgün bana vuracak mı diye korkuyorsanız bu da basbayağa psikolojik şiddet.Boyle baslik actim ama siddet gordugum icin degil sadece bundan korktugum icin. Yani korkmak dediysem su sekilde:
Benim esim cok ofkeli bi insan. Biseye sinirlendigi zaman gozu hicbisey gormuyo. (En fazla yarim saat sonra sinirinden eser kalmaz ama basta boyle tuhaf oluyo neyse.) Ben genelde alttan almaya calisiyorum sinirliyken. Ben de bagirsam onun gibi kesin buyuk tartisma cikar. Simdiye kadar pek olmadi ama illaki benim de sinirli anima denk gelip cok bagirdigim olur.
Ve boyle bisey yasarsam ne yapacagimi kestiremiyorum. Yani tabiki tekme tokat dalacak degil ama ne bileyim en basitinden hafifce bi yerime vursa yada ittirse falan bile o anda ne yapacagimi hic bilmiyorum. Affedemem diye dusunuyorum ama cocugum icin affetmek zorunda kalsam devami gelir surekli. Affetmesem biliyorum ki bu onun zaafi ve hemen sakinlesebiliyo. Bosuna yuva mi yikmis olurum? Bende o anda ona bi siddet mi uygulamaliyim sinirim gecsin diye? Ne yapilmali bu durumda?
Yani herkes gulluk gulistanlik gorunuyo ama her evlilikte oluyo mudur boyle seyler? Oluyosa sonrasinda nasil davranilir?
Belki sacma bi soru oldu ama kendi hayatinizdan ornek vererek cevaplarsaniz sevinirim
Aynen, cok dogru soylediniz. Ama ne yapabilirim ki? Konussam bak korkuyo diyecek, bunu da istemiyorumİyide şiddet sadece fiziki değil ki, bağırıp, çağırıp sizi pıstırıyorsa, acaba birgün bana vuracak mı diye korkuyorsanız bu da basbayağa psikolojik şiddet.
Aslinda ben ikna etmistim ofke kontrolu tedavisine. Ama devlet hastanelerinde olmuyo malum. O kadar parayi bosuna verecez falan diyo. Yok en az 15-20 seans gidecekmisiz, dunyanin parasiymis falan filan
Ofke kontrolu yoksa cocugunuz falan olmadan psikologa gitsin rahat edin yani bence en mantiklisi bu.Daha hicbisey olmadan siz kacis yontemi planliyorsunuz kendinizi yipratmayin :)
Kacmayi gurura yediremem ama ses cikarmiyorum genelde
Aslinda sakinken tum yanlislarini hatalarini kabul ediyo ama sinir aninda gozu bisey gormuyo. Bagirip cagiriyo etrafindaki herkese. Cabuk sakinlesiyo ama ben o kadar bagirmasini gururuma yediremiyorm. Ama o an bisey desem de buyuyecek iyice. Ne yapcgmi sasirdm :)Canım o dayağı yemektense kaçmak daha mantıklı
gurur deme daha çok sinirlenir bu sefer elinden zor kurtulursun
bunun olmasını beklemeden konuşsan
eşin sakinken
Aslinda sakinken tum yanlislarini hatalarini kabul ediyo ama sinir aninda gozu bisey gormuyo. Bagirip cagiriyo etrafindaki herkese. Cabuk sakinlesiyo ama ben o kadar bagirmasini gururuma yediremiyorm. Ama o an bisey desem de buyuyecek iyice. Ne yapcgmi sasirdm :)
Evet aynen. İnsallah kabul ettirebilirimpsikoloğu kabul ederse kalıcı çözüm olur hem
Evet aynen. İnsallah kabul ettirebilirim