Eşinden soğuyan

Sizin çocukluk travmanız olduğu gibi, onun da böyle asabi, küfürlü konuşmasına sebep olan çocukluk travmaları ya da yetişme tarzı olabilir. Bu sebeplerin üstüne gidip çözmelisiniz. Tabii bunun için kendisinin bu yaptığının yanlışlığının farkında olması lazım

Çocuğunuz ve sizin için çok üzüldüm.! Oysa insan ne iyi niyetlerle, aile olmak için çıkıyor bu yola ve ne kadar tanıdım dese de evlilik yolunda tanıyor eşini.
Eğer ekonomik şartlarınız ayrı yaşamanıza elveriyorsa ve sevginiz bittiyse ayrılın derim, çocuğunuz bu ortam da büyümesin. Sevgiler.

Sizin çocukluk travmanız olduğu gibi, onun da böyle asabi, küfürlü konuşmasına sebep olan çocukluk travmaları ya da yetişme tarzı olabilir. Bu sebeplerin üstüne gidip çözmelisiniz. Tabii bunun için kendisinin bu yaptığının yanlışlığının farkında olması lazım
İlla ki var vardır ama eşimi mi.tedavi etmeliyim yanaşmasada( ona göre normal kendisi bu tutumlarında) yoksa evladımı mı hasta etmemeye çalışmalıyım

Cocuga bagiran ve kufur eden birinin size karsi cok kibar ve saygili oldugunu dusunmuyorum. Kimsenin degisecegini de dusunmuyorum. Hayat sizin, karar sizin.

Back
X