- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi alonedark18
Seni cok iyi anlıyorum ve inan yanliz degilsin,suanda bence dunyada bir cok kisi bu psikolojide hepimiz en depresif zamanlardayız.Kaldı ki sen zorlu bi donemden geciyorsun bebegin ve ufak cocugun var.Bazen ne yemek yiyecegiz sorusu bile beni sinir edebiliyor.3 ogun yemek dusundugumuz bir donem.Cocuklar ayri ilgi bekliyor es ayri ilgi.bende çocuklarımla çok mutluyum ama onlar var diye onların sevgisiyle mutluyum ...ama ruhum bir yandan bunlari hissediyor ...bazen anne mutsuz olunca o evde üst ust herdk çocuklarla durması daha da kötü aslında ..ruhu dinlenmiş doymuş bir anne daha çok verimli olur yaa ...inanın günlük rutinimiz hiç şaşmaz..sabah kalk ayilamadan kahvaltı hazırla çocuklarla ilgilen ...ufacık bir arada bulaşık evi derle tapla hop bı otur nefes al derken yenide. açılan cocuklwr yeniden oluşan bulsiklar , yemek hizmet bekleyen koca gece uyutmayaca çalıştığın bebek , derslerine yetişmek zorund aoldugun birinci sınıf çocuk ve sürekli etkinlik oyun isteyen...kolik bebek ...gece dört falan olunca anca yalnız kalıyorum ...nekadar verimli olabilirim ruhum iyi degil
Kk olmasa bende kendimi cok yanliz hissederdim burada guldugum eglendigim kadar belki de bende cok mutlu degilim reelde.Sen cok verimli bir annesin gune mutlu basla cocuklarin senin el emegin buyuduklerinde gurur duyacaksin kendinle.