- 24 Ekim 2019
- 8.116
- 49.681
- 548
- Konu Sahibi alonedark18
Aynı mantıkla çalışan kadın olsaydınız, adam eve getirdiğiniz paradan dolayı size saygı duyacaktı.
Çalışmıyorsunuz diye bu kadar ezik hissetmenizi anlayamıyorum. Anlayamamam.
Çalışmıyorum, mesleğim var kendi isteğim eşimin tercihi ile çalışmıyorum.
Çocuklarımı büyütmekle meşgulüm.
Hiç de ezik hissetmiyorum. Bu eşimin tavırları ile de alakalıdır belki. Beni çalışmamla mesleğimle değerlendirmiyordur.
Eşimin aldığı maaş "maaşımızdır".O dışarda çalışıyorsa ben de tüm gün evde çalışıyorum. Yaptığım yemek çocuklarımın da benim de kursağımızdan geçiyor. Sadece adama değilki.
Küsüşsek, tavırlı olsam aklıma hemen maddi özgürlüğüm gelmez. Çalışmıyoruz diye küsmeye hakkımız yok mu allahaşşkına :)
O eve ekmek getirmekten vazgeçmezki ben bir çorba kaynatmaktan vazgeçeyim.
Ayrıca çocuklarım var. Çocukları yemeksiz bırakmam iki tavır yapacam diye.
Birşeye kızınca masadan kalk, evi terket, telefonlara çıkma gibi davranışlara olan hevesinizi unutun evlilikte böyle şeyler olmaz. Olmamalı diyeyim daha doğrusu.
Sevgililik tripleri, o ulaşılmazlık falan güzel şeyler, insan özler ama evlilikteki güzelliği bu davranışlarla yakalayamayız. Onlar sevgililik döneminin yakışanıydı.
Belki biraz bunalmışsınızdır
Eşinizle konuşmayı deneyin, sizi üzen şeyleri anlatın, beklentilerinizi...
İletişim daha güzel trip yapmaktan.
*çok uzun yazdım ama
Çalışmıyorsunuz diye bu kadar ezik hissetmenizi anlayamıyorum. Anlayamamam.
Çalışmıyorum, mesleğim var kendi isteğim eşimin tercihi ile çalışmıyorum.
Çocuklarımı büyütmekle meşgulüm.
Hiç de ezik hissetmiyorum. Bu eşimin tavırları ile de alakalıdır belki. Beni çalışmamla mesleğimle değerlendirmiyordur.
Eşimin aldığı maaş "maaşımızdır".O dışarda çalışıyorsa ben de tüm gün evde çalışıyorum. Yaptığım yemek çocuklarımın da benim de kursağımızdan geçiyor. Sadece adama değilki.
Küsüşsek, tavırlı olsam aklıma hemen maddi özgürlüğüm gelmez. Çalışmıyoruz diye küsmeye hakkımız yok mu allahaşşkına :)
O eve ekmek getirmekten vazgeçmezki ben bir çorba kaynatmaktan vazgeçeyim.
Ayrıca çocuklarım var. Çocukları yemeksiz bırakmam iki tavır yapacam diye.
Birşeye kızınca masadan kalk, evi terket, telefonlara çıkma gibi davranışlara olan hevesinizi unutun evlilikte böyle şeyler olmaz. Olmamalı diyeyim daha doğrusu.
Sevgililik tripleri, o ulaşılmazlık falan güzel şeyler, insan özler ama evlilikteki güzelliği bu davranışlarla yakalayamayız. Onlar sevgililik döneminin yakışanıydı.
Belki biraz bunalmışsınızdır

Eşinizle konuşmayı deneyin, sizi üzen şeyleri anlatın, beklentilerinizi...
İletişim daha güzel trip yapmaktan.
*çok uzun yazdım ama