- Konu Sahibi alonedark18
Ne demek istediğini çok iyi anladım.. Tabi ki çalışan kadın daha güçlüdür.. İster istemez çevresi ve eşi de çalışan kadını daha güçlü görüyor bence.. Yani kim ne derse desin ben bu şekilde düşünüyorum.. Çünkü görüyorum yani bu böyle...flortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...
Ama siz ezik gibi görmek falan biraz fazla abartmışsınız.. Siz bence pandemi falan çok bunaldınız çünkü çalışmıyorsunuz diye ezik olmazsınız sizin yaptığınız iş dışarıda çalışmaktan daha büyük emek istiyor bence.. Sizin şuanki probleminiz iş ortamınız, iş arkadaşlarınız, dolayısıyla sosyal bir hayatınızın olmaması.. Bu pandemi Allahın izniyle bittiğinde kurslara falan gidebilirsiniz.. Ne bileyim bebeğiniz biraz daha büyümüş olur girip bir işe çalışırsınız.. Hiç çocuklar elimi kolumu bağladı diye düşünmeyin ailede yardımcı olabilecek birileri varsa onlar siz işteyken çocuklara bakabilir ya da kazandığınızın yarısını bakıcıya bile verseniz kendinizi yine de daha iyi hissedersiniz.. Az da olsa insanın kendi kazandığı parayı harcaması gibisi yok.. Ben hamilelik dolayısıyla işi bıraktım ama Allahın izniyle doğsun 5 6 aylıkken işe geri dönmeyi planlıyorum neden çocuğum elimi kolumu bağlasın ki..