- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
- Konu Sahibi alonedark18
Neden yemek yapmayı iş yapmayı eziklik olarak görüyosunuz ki. Küsünce eşiniz nasıl bu hafta size para mara yok aç kalın demiyorsa, işe gitmeye devam ediyorsa sizin de evin düzenine devam etmeniz gayet normal. Farklı sorumluluklarınız oluşmuş şartlara göre biriniz dışarda çalışıyor diğeriniz evde. O zaman kocanız da ezik, küstüğü halde çocukları ailesi için işe gidiyor her gün.
Şuan evin geçimine katkım var. Olmadığı zaman da oldu. Ama hiç koca parası yiyormuş gibi hissetmedim. O dışarda çalıştıysa ben de evde çalıştım. Çocuğumuzu büyüttüm. Sayemde baba oldu, sayemde düzeni yuvası oldu. Ne kazanıyorsa ikimizin. Hiç de eline baktığımı düşünmüyorum. Karşılıklı sorumluluklarımız var o kadar.
Şuan evin geçimine katkım var. Olmadığı zaman da oldu. Ama hiç koca parası yiyormuş gibi hissetmedim. O dışarda çalıştıysa ben de evde çalıştım. Çocuğumuzu büyüttüm. Sayemde baba oldu, sayemde düzeni yuvası oldu. Ne kazanıyorsa ikimizin. Hiç de eline baktığımı düşünmüyorum. Karşılıklı sorumluluklarımız var o kadar.