- 25 Eylül 2019
- 762
- 2.925
- 63
- 30
- Konu Sahibi alonedark18
Aynen öyle.Bence her kadın çalışmalı. Nasıl ki erkeklerin böyle bir tercih hakkı yok, "bana göre" kadınların da yok.
Ama herkes benim fikirlerime göre yaşamıyor tabii ki :)
Sizin ezik hissetmeniz için de bir sebep yok. Böyle hissediyorsanız sorun ya sizde ya da eşiniz size böyle hissettiriyor.
Çalışan kadınların hepsi el üstünde tutulmuyor ve çalışmayan kadınların da hepsi kendilerini güçsüz hissetmiyorlar.
Maddi güç kötü bir durumda anında kapıyı çarpıp çıkabilmek için önemli ama geriye kalan tüm ilişki bunun üzerine oturmuyor ki. Eşiniz saygısızsa çalışsanız da saygısız bir adam olacak. Ya da siz boyun eğecek bir yapıdaysanız çalışsanız da boyun eğersiniz.
Neden tripleriniz çekilsin istiyorsunuz, ulaşılmaz olmak istiyorsunuz onu da anlamadım. İlişki bir tarafın diğerini süründürüp kendisini tatmin ettiği bir şey değil.
Sorunlar konuşarak çözülür. Konuşamayacak kadar büyük sorunlar varsa onlar da triple düzelmez zaten. Birbirinizi yıprattığınızla kalırsınız.
Erkek için çalışmamak bir tercih olamıyor. Hatta yetişkin yaşa gelip çalışmayan erkeği gerek bu forumda gerek toplumda tabiri caiz ise taşlarlar. Ama kadına gelince çalışmamak gibi bir lüksümüz olabiliyor, tercih etmiyoruz falan. Hatta daha fenası eşim öyle istiyoru. Assla anlamıyorum asla