• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esine "sana guvenmiyorum" diyen var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysana

Ziyaretçi
Merhaba kizlar diyelim ki esinize sana guvenmiyorum dediniz
(aldatma konusunda), bu durumda erkekler ne dusunur,
iliskilerde ne degisir, kaybedilen guven "tamir edilir mi?"

sorum cok oldu kusura bakmayin

Benim eşim kızar bana çünkü iş hariç günümüzü birlikte geçiririz tek başına pek iş yapmaz

Nerden çıkardın bunu , birşeylermi gördün duydun filan diyede sorular sorar

Güveniyor gibi görünüp güvenmeyeceksin..
Ben sevdigime bir keresinde, "sana güveniyorum, yanlis yapmazsin, ama yaparsanda beni gözden cikarmis olursun, benimde beni gözden cikaran biriyle isim olmaz", demistim o ne demek istedigimi anladi:jeyyar:

Anne-baba haric, sonradan üzülmemek icin kimseye %100 güvenmeyeceksin ama onlar güveniyorsun zannedecekler..
Cünkü insan kendine güvenilsin ister, birine kalkipta ortada birsey yokken sana güvenmiyorum demekte biraz ayip olur.

ben her zaman sana çok güveniyorum çünkü şeffafsın çünkü ne sorsam sıkılmadan cevap veriyorsun herşeyini rahatlıkla karıştırıyorum bu yüzden daha daa çok güveniyorum derim..
:)
:delphin:yerimseniben
ama ufacık birşeyy olsa mesela telefonu alo die açsın şüphelenirim. hmen beni seviyor musun diye de sorarım::jeyyar:

BEN DERİM ama mimli olduğundan diil,allaha şükür vukuatı yok..tam tersine çok ta bağlı...
ama insan oğlu bu...
ben derim ....'' kimseye %100 güvenmem, kendimden başka''derim eşime ama aslında güvenirim ;)) hatta kendimden daha çok bazı durumlar karşısında...

ooooooooooooooooooooooo defalarca hatta ama arsız erkeklere ne dersende sadece cenenı boşuna yormus olursun ne yaparsan boş yanı!!!!!!!!! boyle adamları boş bı arazıye atıp benzını dokup çakmağı çakıp atese verıceksın!!!!!eskı eşim adının tekıydı cunku! daha cok şeyler yazmak isterdım ama sıte benı saf dısı eder!!!!!

Güveniyor gibi görünüp güvenmeyeceksin..
Ben sevdigime bir keresinde, "sana güveniyorum, yanlis yapmazsin, ama yaparsanda beni gözden cikarmis olursun, benimde beni gözden cikaran biriyle isim olmaz", demistim o ne demek istedigimi anladi:jeyyar:

Anne-baba haric, sonradan üzülmemek icin kimseye %100 güvenmeyeceksin ama onlar güveniyorsun zannedecekler..
Cünkü insan kendine güvenilsin ister, birine kalkipta ortada birsey yokken sana güvenmiyorum demekte biraz ayip olur.

Sana katılıyorum Bu erkek milletine asla güvenmiyceksin ama bellide etmiyceksin.

ben kocama aldatma konusunda sonsuz guvenirim ama annesine babsına karşı beni savunma konusunda hiç guvenmem ve ozamannn çok gıcık olurum guvenmediğimide sölerim sanırım öbur konudada sölerim oda bana diğer konuda kızdığı bu konudada kızmıştır

Back
X