• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

vücuduma güvensem seve seve yaparım da bu işte görsellik önemli gibi geliyor bana. benim sevgilim de istiyor ama şimdi o kadar seksapele bürünmüşsün müziği açmışsın kıvrak kıvrak soyunuyosun karsısında, göbekten yağlar sarkıyo :S olmaz ki.. kilo veriyim kesinn ilk iş yapıcam..

ben yapıorum her ilişkide deil ama böyle arada renk katmak istediğim zamanlarda çokta uzun sürmüo zaten dayanamadığı için benimkiii atlıo hemen :)

Böyle seyler icin tabiki öncelikle evde kayinvalide bilmem ne olmazsa daha rahat :P
Bence bazen renk gerekli degil mi evlilikte, yani kilolu olanlarda cekinmesin, bir sekilde kendine güvenince zaten esi onun kilosuna bakmayacaktir o anda.

Eslerimiz yapsinlar bize birazda gösteriyi ehueheh :D

bende yapmadım .utanırım zaten:asigim:.10 yıllık evliyim ama hala utanıyorum:asigim:.arada renklendirmek lazım ama nerde bende o cesaret.renklendirenlere bravo valla kızlar.

ayy bende 10 yıllık evliyim bende yapamam ne o öyle oynucam herşey bi tarafa oynucak o bana yapsın onlar utanmaz...

2 yıldır evliyim ondan öncede 3 yıl çıktım ama hala utanıyorum zaten biliyordum bende tuhaflık olduğunu yazılanları okuyunca emin oldum

aynen ya bu kadar olur bende 2yıllık evliyim ondan öncesi var 3yıl
ve bende hayatta yapamam dahası komik geliyor bu kadar cesaretli bayanları görüncede kendimi tuhaf hissettim şimdi

çok güldüm ya okurken mesajları

ne var canım utanacak. kocanız bu sizinle en özel şeyleri yaşayan tek insan. bir daha mı geleceğim dünyaya. sefam olsun. yaparım güzel güzel. hatta alışkanlık haline getirip eve gelince güzel bir müzikle üstünüzdeki değiştirmeyi deneyin. yavaş yavaş alışırsınız. belkim o ara kocişlerinizde görür çaktırmadan izler :D (duyanda beni kırk yıllık evli sanır)

utanılcak bişey yok arkadaşlar erkekler de ateşli kadınları seviyor yani her gece fasulye yenmez arada renk katmak lazım. yeni evli de olsan arada yapılması gerekir .. sadece onun için değil önce kendin için. bu arada striptiz poker oynayan var mı bilmem ama yenildikçe soyunmak istiyorsan bunu tavlada remide de yapabilirsin.. üstelik yatak odasında yatakta oynasan daha harika olur ..

ya bende yaparım ama etkiliş bir striptiz nasıl yapılır onu bilmiyorum işte sırnaşık şey:dance::roflol:

utanılcak bişey yok arkadaşlar erkekler de ateşli kadınları seviyor yani her gece fasulye yenmez arada renk katmak lazım. yeni evli de olsan arada yapılması gerekir .. sadece onun için değil önce kendin için. bu arada striptiz poker oynayan var mı bilmem ama yenildikçe soyunmak istiyorsan bunu tavlada remide de yapabilirsin.. üstelik yatak odasında yatakta oynasan daha harika olur ..

bu fikir için gerçekten çok teşekkürler en kısa zamanda uygulıycam bayıldımm hem inanılmaz seksi hem de cok eğlenceli! :)

bu fikri tuttumhihoyyyt
Bizde hep tavla oynarız neyine oynasak diye düşünüyoruz ehehehehe güzel fikirsengözlerimebaksanab
Bu arada bende kocama striptiz yaparım ilk başlarda utanırım ama yaparım yani:)Ama oda bana yaparsa:jeyyar::sm_cool:

bende yapmayı cok ısterdım ama utanırım bıde gulecem dıye yapmazdım herhalde ama fılımlerde felan gorunce hoş gorunuyorlar kızlar eşimız yapıyor derken dogrumu soyluyorsunuz eşimım yaptıgını duşunemıyorum

düşünemiyorum gülme krizine girerdim ve belli yerden sonrasına bakamazdım heralde ama gülmekten ölürdüm zaten o da yapmazdı ki...teklif dahi edilemez..anayasa gibi....kadına yakışır ama...saçlarını açar savura savura, kıvıra kıvıra, sallana sallana sarhoş eder karşıdakini....sonrada odayı kapatır dışarı çıkar....:roflol::roflol::roflol::roflol: içerde kalsın tek başına:.kaydirigubbakcemile3

Söylemem Söylediğim zaman kocam kızıyoooo.
Niye özelimizi herkesciklere anlatıyon diyooooo naniknaniknaniknaniknaniknanik

Back
X