• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

ben geldim şakıda buldummmmmmmmmmmm hehehehhe prensesits bunla biras prova yap beğenceksin koca bularsam ilk bu şarkıyı denicemmmmmmmmmmm (eurythmicks sweet dreams)işte buu mujk

ben geldim şakıda buldummmmmmmmmmmm hehehehhe prensesits bunla biras prova yap beğenceksin koca bularsam ilk bu şarkıyı denicemmmmmmmmmmm (eurythmicks sweet dreams)işte buu mujk

canım ya şarkının adı bumu?? arattırdım indirmek için ama bulamadım yaa

arkadaslar keske benimde simde ynaimda olsada bende yapsam, bende önceden derdimki hayatta yapamam diye, ama insan sevdigi icin neler ypamaz degil mi:)
mesela nelere dikkat edilmeli striptes yaparken, kiyafet ne olmali, mesela ic camasirlariyla mi yoksa mini etek üsten dar bir body, hele en önemlisi müzik....acaba 50 cent-candy shop uygun olurmu sizce???

Son düzenleme:
ya hayret bişi yanı millette ne kocalar var . yokkk anammmm benimki bırak şstemeyş aklına bile gelmez böle bişi.... 40 gün yanaşma ne oluo die sormnaz bile...kullanma kılavuzu lazım bana kocamı cözebilmek içinnn....

bikeresinde müzik açıp romantik bi gece gece geçirelim dedikte benim 2 yasında kızım uyanıp geldi içeri ve anne noyuyoooo die sordu hiç kızım oynuyoz dedim ve o benden önce müziğin sesiyle oynamaya basladı bide striptiz yapmaya kalksam ufaklık uyanırsa ne hesap veririm maaaaazallaaahhh:roflol::roflol::utangac:

valla bende bu konuda ne kadar utangaç olursam olayım kendinden emin davranırım
yani vucudumu göstermek
oynamak
zıplamak
ve onun ilgisini deli gibi üstümde toplayacak herşeyi denemeyi isterim
erkekler herzaman o konularda kendinden emin lan bayanların havasında savrulurmuş..
yani utangaçlıkta bi yere kadar
bol renk iyidir
alla çok merak ettim deneyenlerde yazarlarsa çok süper bir tecrübe olur bizim için..(yani neler yapabilceğimiz şekillenir akıllarımızda)
zaman geliyo,2009 da lazım olacak olanlar vardır belki:():)

yenı evlendıgımızde esım bana yapmistı gayette ıyıydı:dance: takiii atletını cıkarıp savurana kadar:teytey:lamba kırıldı ama romantızm bıtmediŞeniz

valla evli degilim ama oyle bi hayalim var evlenim ilk gece sevgilime striptiz yapcam soz verdim:)

yaa benden istemişti haskumm ama utanıyorum yaa:utangac::utangac:aslında aklımda çokk sey var ama yenecem bi gün şu utangaclıgımı evlendiğimde meselakaydirigubbakcemile3
şarkıda yardımcı olabilirim ama yonca evcimikten tatlı kaçık ve sexy şarkıları kanımca ortama çokk uyarkötükedihüso

Back
X