• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

Arkadaşlar bunda utanılacak ne var..Kocamız aaa..Neyimizi bilmiyorki neden ayıp olsun valla ben ağdamı bile eşime yaptırıyorum elimin yetmediği yerlerde.Ayıpmı var karı koca arasında..:))

karı koca arasında yaıp yok utancak bişi yok...
ama elimizde degil birazda basta utanılır gecer beee...
mutlulugunuz için yapın be nolcak...
daha iyi yaa bi heyecan geliirrr..
hepinize kolay gelsin.

bb king-tracy chapman ikilisinin-thrill is gone parçası bence güzel temposu olarak..zati caz parçaları daha uygun kanımca piyano ve saksofon coşturur...

siyah dize kadar çizme ,parlak deri süper mini bi etek,korse -ona uygun süper makyaj-seksi bi koku

ben yapmadım ama bende aşka gelip gözümü karartırsam adam yaşadı...:D

ben bu göbüşle yapsam nasıl olur acabasırnaşık şey
valla süper olur adam nerden geldiğini şaşırır kesin:roflol:

iyi fikirmiş ben bi deniyeyim sonra olanı yazarım....:jeyyar:

yok yokk vazgeçtim çocuğum babasız büyümesin neme lazım kalpten filan gider:roflol:sırnaşık şey

adamlara hos gorunecegiz diye kiliktan kiliga giriyorlar acaba adamlar size hos gorunmek icin neler yapar dusunen varmi acaba

Arkadaşlar bunda utanılacak ne var..Kocamız aaa..Neyimizi bilmiyorki neden ayıp olsun valla ben ağdamı bile eşime yaptırıyorum elimin yetmediği yerlerde.Ayıpmı var karı koca arasında..:))

vallahi hiç bir söz bulamadım söyleyecek azım açık kaldı şunu söyleye bilirim
helal olsun bende kapıları kilitlerim ki aman gelip de beni o halde görmesin diye ne denile bilir ki:utangac:

ben özel günlerde filan yapıyom çok tahrik edici oluyo loş ışığı takıyom müziğimi açıyom beyaz jartiyerlerimide giyiyom gerisini zaten yazmama gerek yok :D

bende müzik olarak snoop dogg un next episode ı öneririm zaten videosunda da striptiz var iki salınsanız yetcek zaten

valla ben ben yapmayı hep çok istedim ama çekindim bu ne ya falan derse diye aslında demez ama ne bilem bide bu göbekle biraz daha çekinirim

bence de karı koca arasında utanılacak bişey yok
ben de yaptım çünkü :utangac: kocişimin de çok hoşuna gitti bayıldı bayıldı
mltm87 snoop dogg un next episode süpermiş yaaa bayıldımmm
süper fikir oldu bana teşekkürlera.s.

abuuuuuuu kızlar bende daha bekarım çiçeği burnunda olanlardan
valla ben yapamam diyenlerden korkun yaparsınız beeeeee
ben evlenince yaparım ama koçişkomun tabi bu dans sırasında saldırıya geçerse benim iş
maviş olur böyle şeylere ihtiyaç duymayız tabiiiiiii naniknanikkaydirigubbakcemile
bizi bir an önce baş göz etsinler bence durum yoksa kritik......

Back
X