• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

:utangac:ayyyy valla yapabilmeyi çok isterdim ama gülmekten iki büklüm olurdumkaydirigubbakcemile3

eşimde hiçççççççççç hayır dermi..ben utana sıkıla yapıyom işte ama loş ışık olucak
tabi oda yapar keyifli

Loşş ışıkta güzel olacağını tahmin ediyorum da güzel bir müzik lazım bunun için yabancı biraz dans edicelecek gibi olsa ii olur değilmi kızlar?

böyle bir şarkı bilen varsa ismini yazsın bende ilk denememmi yapayım kocişkoma :)

Utanma canim neden utaniyorsun kocan o senin, ilk harekete söyle basla bak

sositosositosositosositosositososito

:roflol:

Saka bir yanada bende utanirim yahu:utangac:
O bana yapsin evlenince, o utanmaz:1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsin kızımm ya hiç güleceğim yoktu :roflol

müzik olarak tavsıyem şudur mezdekenın butun sarkılarııhihoyyytkaydirigubbakcemile2

yapamam heralde yawwwkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
o bana yapsın hatta karşılıklı ankara msketle başlayalım sonrasına bakarıssskaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

evli değilim ama ben oynayamıyorum bile yahu ne striptizi. aşmam lazım kendimi kaydirigubbakcemile2

kız onu yapmadımda bi kere mezdeke çalıyodu ben de iki döktüriyim dedim(güzel oynarım) la bi döndüm benim herif horluyo:mymeka:ondan son bi daha rüyasında bile göremedi nerde kaldı striptiz(yazılışı neyse ondan işte):dilcikar:

bende yapmayı cok ısterdım ama utanırım bıde gulecem dıye yapmazdım herhalde ama fılımlerde felan gorunce hoş gorunuyorlar kızlar eşimız yapıyor derken dogrumu soyluyorsunuz eşimım yaptıgını duşunemıyorum

yapamayanlar tavla oynasın o zaman,
e mecbur, her kaybedişte :utangac: -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Back
X