- Konu Sahibi prensesist
dınlıyım canım bakalım bulayım hemen :) valla su an ıyı gıbı kocişkoma süper bi akşam yapıcamm o gun yemekde hazırlıycamm![]()
geceliğinide ayarladın mı şekerim :))) ne giyceksin :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dınlıyım canım bakalım bulayım hemen :) valla su an ıyı gıbı kocişkoma süper bi akşam yapıcamm o gun yemekde hazırlıycamm![]()
Siz yapmayın canım. Adamlar zaten striptiz klüpleriyle bu eksiği gideriyorlar. Hem de Rus hatunlarla.
Bana kalırsa yatak odasına bir direk de koydurun. Şovunuz tam olsun. Kocasını klüplere göndermeyenler için söylüyorum tabeeelülülülülülü
ayarladım şekerim :) dantelli yeni aldığım bir gecelik vardı onu :)
yok bacım ben de utanırım.bekarlar bile bizden iyi bak:teselli:
Siz yapmayın canım. Adamlar zaten striptiz klüpleriyle bu eksiği gideriyorlar. Hem de Rus hatunlarla.
Bana kalırsa yatak odasına bir direk de koydurun. Şovunuz tam olsun. Kocasını klüplere göndermeyenler için söylüyorum tabeeelülülülülülü
allah iyiliğinizi versin bende ne diyo bunlar diyorum türkçe konuşsanız ya striptiz.spriptiz deseniz ya.ecnebiceye ne gerek var? kaydirigubbakcemilecanim spriptiz türkcesi hani teker teker kiyafetlerini dans esliginde cikariyorsun ya o.demi moore in filmi vardi ya öyle bisy iste
kızlar bu yüz ifadelerini yaorumlarda koyamıorum ben hani öle buton yok yardımcı olurmusunuz
kızlar çalışmalarım süper gidiyor :) diğer sitelerden de bir kaç yapan kişileri izledim.. ben neden yapamayayımkii demi tuzlu çerezim![]()