• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

Siz yapmayın canım. Adamlar zaten striptiz klüpleriyle bu eksiği gideriyorlar. Hem de Rus hatunlarla.

Bana kalırsa yatak odasına bir direk de koydurun. Şovunuz tam olsun. Kocasını klüplere göndermeyenler için söylüyorum tabeeelülülülülülü

yok yaw gitmez benimki öyle kötü yerlere fisfisfis

ben bekarım ama evlenince yapamam diye düşünüyorum gözümün önünde canlandırdımda utanırım yaa hemde komik gelirkaydirigubbakcemile3 uuuu hem dans edecem hem soyunacam aboooow:1shok:

özel istek üzerine erotic lounge albumunden parça isimleri yazıyorum:

A love bizarre
Yes Baby yes
Take it Slow
Je te veux

söyleyenleri bilmiyorum yalnız

Siz yapmayın canım. Adamlar zaten striptiz klüpleriyle bu eksiği gideriyorlar. Hem de Rus hatunlarla.

Bana kalırsa yatak odasına bir direk de koydurun. Şovunuz tam olsun. Kocasını klüplere göndermeyenler için söylüyorum tabeeelülülülülülü

allahım şu bekarlarda herşeyi filmlerdeki gibi sanıyor ya,laelaelaelaelae

dahada neler diyorum başkada bişey demiyorum fisfisfissiz evlenince, canım ben yapamıyorum ama yapan biyere gidebilirsin dersin ok.:icecream:

kölemiyiz biz her istediklerini yapacağız ben istersem yaparım,gerçi kocişim böyle bişey yapmamı istemez çünkü daha sütyenimi görür görmez üstüme atlar da:utangac:

evli olsammm allahhhhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yapardımmmm valla ama evli değilim
pek dans edemem ama daha cok zamanım var kendımı geliştirmem içinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seni seniiiii,sen yapman gereken sitriptizi zamanında yapmışın kanımca:)))

--------------------------------------------------------------------------------
yok anam ya ben anama öle striptiz neyin cahıllık işte gençken ıışı gören geldi ben gözümü açasıya baktım 4 tene olmuş bebe hehehehehe

ben striptiz yapmam ama onunla oynarım 5dk bana dokunmama yasağı veririm bazen o daha heycanlı daha güzel oluyor ,ona bile 10sn sonra cıvıttığı oluyor

deliriyor kocişim :utangac: ay kendimden utandım bi an valla

canim spriptiz türkcesi hani teker teker kiyafetlerini dans esliginde cikariyorsun ya o.demi moore in filmi vardi ya öyle bisy iste
allah iyiliğinizi versin bende ne diyo bunlar diyorum türkçe konuşsanız ya striptiz.spriptiz deseniz ya.ecnebiceye ne gerek var? kaydirigubbakcemile

ben ewlenince yapamam öyle şeyler çok utanç verici bikere biz beceremeyiz zaten adamın gözündende düşeriz o komik haraketlerle

kızlar bu yüz ifadelerini yaorumlarda koyamıorum ben hani öle buton yok yardımcı olurmusunuz

kızlar çalışmalarım süper gidiyor :) diğer sitelerden de bir kaç yapan kişileri izledim.. ben neden yapamayayımkii demi tuzlu çerezim :D

kızlar çalışmalarım süper gidiyor :) diğer sitelerden de bir kaç yapan kişileri izledim.. ben neden yapamayayımkii demi tuzlu çerezim :D

Eksiğimiz yok fazlamız var şekerim maşallah :nazar: İki kıvırtıp yapamıycağımız bişi değilya. :dance: Eminim onlardan daha da seksi görünürüz. Nede olsa sevdiği insanı izliyo karşısında :)

Back
X