- Konu Sahibi prensesist
erkeğin yaptığını düşünemiyorum gülmekten ölürüm ben herşeyi mahvederim :sm_cool::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman nama nere strşptiz yapacaz ya 4 bebe var gece bi kalkmasa biri kalkıyo anca soyunup işi yapıyoz oda yakalancaz diye nası yaptığımızı anamıyoz yaf
aman nama nere strşptiz yapacaz ya 4 bebe var gece bi kalkmasa biri kalkıyo anca soyunup işi yapıyoz oda yakalancaz diye nası yaptığımızı anamıyoz yaf
ben yapmadım ama müzik için bence erotic lounge albümü uyar derim
tmm cnm aklımda olsun hemen indiricem bu müzüği
okucam canına
kiz allah iyiligini versin nasil calistin valla ben de yapcak olsam nasil yaparim hic bilmiyorum yahukıslar bende nişanlıma yaptım. İnsan biras utanıyo ama onun halini görünce daha da bi gaza geldim sanki yerimseniben Müzik olarak da Enigmadan Sadness i 10 gün boyunca çalıştım :dance: dansçıların 1 numaralı striptiz müziğiymiş. Denemek isteyenler bu müziği kullanabilir. Şarkıyı dinlerseniz erkekleri heyecanlandıracak bir havası var gerçekten
kiz allah iyiligini versin nasil calistin valla ben de yapcak olsam nasil yaparim hic bilmiyorum yahu![]()
canım öncelikle bi boy aynasının karşısına geçilir. sırnaşık şey Daha önce netten detaylı olarak izlenmiş olan dansları uygulanmaya çalışılır :) Müziğe uygun geliştirdim birazda hareketleri tabi. Bide uygun gecelik ayarladın mı :teytey: kimse tutmasın seni
Allah iyiliğini versin güldürdün benii:roflol::roflol:kız onu yapmadımda bi kere mezdeke çalıyodu ben de iki döktüriyim dedim(güzel oynarım) la bi döndüm benim herif horluyo:mymekandan son bi daha rüyasında bile göremedi nerde kaldı striptiz(yazılışı neyse ondan işte):dilcikar:
Amman sabahlar olmasin desene sırnaşık şey
allah iyiligini versin kiz azmetmissin hakkaten sen ogrenmek lazim tabi ramazan bitsin bu konuya bir ara egileyim boyle seylerde hic istegim sabrim ogrenme azmim yok benim tebrik ettim senikaydirigubbakcemile5
ben bır kac deneme surusu yaptım evde yokken kocişşkom başarılı olduğumu sanıyorum ama ıste uygun muzık bulaamadım :)
Allah iyiliğini versin güldürdün benii:roflol::roflol:
yok ya bende yapamam.utanırım![]()