• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşine striptiz yapan varmı?

kaydirigubbakcemile2:utangac:
sositososito:utangac:
:jeyyar::utangac:
:teytey::utangac:
.........bilmem anlatabildim mi...kaydirigubbakcemile4sengözlerimebaksanab

Cinsellikte heyecan ve istek olmazsa olmuyor kızlar...İkisi de birbirini tamamlayan unsurlar zaten...
-Eşimin en sevdiği parfümden sıkılırım.Kokuyu alır almaz etkisini gösteriyor zaten :1closedeyes:
-Kışkırtıcı iç çamaşırlarımdan giyinirim. Sırf dantel ve tangalı takımlardan örneğin...
-İç çamaşırlarıyla karşısına geçip otururum. Hemen istemediğimi söylerim,beklerken deli olur -tatlicadiarzu-
-Altımdan çamaşırım görünecek şekilde kısa minicik bir eteğimi giyerim,tabi üstüne de bunu tamamlayan göğüs dekolteli bir badi...
-Odayı bazen mumlarla süslerim..Kırmızı egzotik kokulu mumlarla.Hoş bir havası oluyor gerçekten...
-Krem şantili çilek salatası yaparım bazen.İçine çikolata parçaları katarım.Yatakta birbirimize yedirmek inanılmaz oluyor kaydirigubbakcemile2
-Romantik bir dans şarkısı açıp dans ederiz.Dans ederken öpüşmeye başlarız.Çok heyecan verici.Tavsiye ederim :1closedeyes:

Şimdilik yaptıklarımdan bunlar aklıma geliyor ,eklerim aklıma geldikçe kaydirigubbakcemile4

Gız melan_choly adamın canına okuyon demek :jeyyar: :roflol:

PRENSESİST HADİSEDEN HADİ DELİ OĞLKAN HADİ BELİME DOLAN NASIL AMAAAAAAAAA kaydirigubbakcemile DOLANİM YAFRUMM :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaww ben ne cahilmişim millet neler yapıyor kocasına benim hiç aklıma gelmez alla alla ya bende mi yapsam ne

şımarmazmı bu herüfler acep yapınca

yaww ben ne cahilmişim millet neler yapıyor kocasına benim hiç aklıma gelmez alla alla ya bende mi yapsam ne

şımarmazmı bu herüfler acep yapınca ?

kızlar asşlında böyle şeyler eşleri eve daha çok bağlıyo.dışardaki hatunlardan beklentileri kalmıyo.ama şu an yapamam.koca göbüşü sallaya sallaya striptiz mi yapayım.aa valla heyecandan karşısında doğuruveririm.zati 1 ay kaldı...

TUSLU ÇEREZİM SARKI HISLI AMA İÇERİĞİ ADAMI DELİRTCEKK CİNSTENN :lepi: BENCE STRİPTİSİ ADAMI BAĞLAYARAK YAPMAK LAZIMKİHİÇ BİŞE YAPAMICAK.AMA SEN ONA HAFİFCE DOKUNCAN ADAM İİCE DELİRCEKK TABİ ÇÖZÜLÜNCEDE ARTIK O SENİN CANINIMI ÇIKARIR BİLEMEM HEUEHUEHUEHUEHEUhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

evet panzehircim bağlamak lasım bazılarını. Gerçi ben benimkini bağlamamıştım ama dokunmak istediğinde de izin vermemiştim :utangac: bi işim var seni bağlamam lazım dur kıpraşma da kaydirigubbakcemile diyemem gerçi ben :delphin:

anam bu sitenin karıları da azmış.:1shok:valla ben evde tek değilim.evde kimi ararsan var anasını satıyım.kayınvalide,görümce,kayınbaba...kaydirigubbakcemile.bi mum ışığında kocişime yemek hazırlayıp sürpriz bilem yapamadım bırak adamı yatağa bağlamayı.valla bunların özlemini çekiyorum yalan yok.senağlama

Alemsiniz hatunlar :jeyyar: ne diimmkaydirigubbakcemile3
Topiği okuyorum arka fondada Emre Altuğ bağrınıo...
Sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcakk olucakk...die
Evlendirin artık beni yaw.
Ben koca istiemm:teytey:kaydirigubbakcemile2

Alemsiniz hatunlar :jeyyar: ne diimmkaydirigubbakcemile3
Topiği okuyorum arka fondada Emre Altuğ bağrınıo...
Sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcakk olucakk...die
Evlendirin artık beni yaw.
Ben koca istiemm:teytey:kaydirigubbakcemile2

:1shok::1shok::1shok:istemem yan cebime koy yap barisırnaşık şey cok acık sozlusun masallah kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

arada simarsa nolcak canim allah askina koca senin degil mi alirsin simarikligini yiine:delphin:

eger buna yanlis yada ayip diyen kadin varsa bunun erkegi aldasada sasmamak lazim erkegimin aklini basindan almak icin bundanda fazlasini yaparim

Back
X