Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa Evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

• İkiside suçlu

OY: 410 75,1%
  • erkek suçlu

OY: 110 20,1%
  • bayan suçlu

OY: 26 4,8%

• Ankete Katılan
    546
Ikiside suclu olur ama esini aldatan kisi daha suclu olur cünkü esine bir ömür boyu sadik kalmaya söz vermis ama sözünü tutmadigi icin kötükedihüso

Eşini aldatan erkek suçlu bence..sonuçta o "x" bayan olmasaydı bi başkası olucaktı..çünkü adamın aldatma potansiyeli varmış demekki..evli erkekle beraber olan kadınların bi kısmı adamın evli olduğunu bile bilmiyo..ama bütün evli erkekler kendi evliliklerinden %100 haberdarlar..ben evli olduğumu bilmiyodum ki diye bi savunma mümkün değil doğal olarak..kadın kuyruk sallamış yada sallamamış beni ilgilendirmez..benim eşim o kuyruğun peşine bit gibi yapışmışmı ben ona bakarım...adam dediğin iradeli olucak..sadık olucak..ayran gönüllü olmıycak..bi kadın kur yaptı diye 24 ayar tutmıycak..

bencede erkek tabiiki. öyle kadın baştan çıkardı lafları da palavra bence.

kesinlikle erkek suçludur. Ben bunu yaşadım ve hiçbir zaman kadın için konuşmadım sonuçta o bekar ve istediğiyle olabilir. Kendi karakteridir evli erkekle beraber olmayı kendine yakıştırıyorsa sorun yok. Ama erkek tamamen suçlu, affı yok. Tabi şu da var o kadınla konuşmayı çok isterdim bağırıp çağırmaz asla da hakeret etmezdim. Ona söylemek istediğim tek şey vardı. 2 haftalık evli bi erkeğin evinde karısı evde yokken, evde daha açılmamış çeyiz kutuları varken ve gelinliği yatak odasında daha asılı duruyorken o yatağa girebilecek kadar nasıl rahat olabildin?????

en suçlu erkek tabii ki. sadık kalması gereken bu sorumluluğu taşıyan o. ikinci suçlu ikinci kadın. çünkü sonu olmayacağını bile bile hem kendini harcayan hem de hemcisninin yuvasını yıkan o. zaten yuva yıkanın da yuvası olmazmış, bu da tescilli bir genelleme bence. ama biri daha varki bence bazen onlarda suçlu. aldatan erkeğin karısı :sm_confused: çünkü bazen kadınlar eşlerini o kadar garanti görüyorlar ki hele bir de çocuk yapmışlarsa... ne kendilerine bakıyorlar. ne eşleri ile ilgileniyorlar evdeki tek sıfatları annelikmiş gibi bir moda geçiyorlar. bence aldatan erkeklerin eşlerinde de hatalar olabiliyor bazen. tabi bu herkes için geçerli değil.bunu huy edinmiş adamlar da var yanii klava:

bence erkek suclu kimse kimseye zorlan birsey yaptirmiyo...hatta cogu zaman kadin evli oldugunu bile bilmiyo is isten gectikten sonra ögreniyo.....

Ben aldatmaya her haliyle karşıyım. Evdeki sana yetmiyorsa ayrıl sonrasında ne halt ediceksen et kardeşim :mymeka:
Her ikiside suçlu bence evli erkekde , evli olduğunu bilip onunla ilişkiye giren kadında. klava:

aslında hem evli erkek hem de evli olan erkeği baştan çıkaran kadındır suçlu..ama sanki kadın daha bi suçlu gibi gelior bana ya:uhm:

hallokitty arkadasim ben cok farkli düsünüyorum arkadasin inat edip affederse ve diyer kadinda inat edip iliskileri devam ederse ne olcak o kadin icin fazla zor olmaz evli haliyle iliskiyi sürdürmek ,zaten öylede kabullenmis..o kadinla olmazsa bile baskasi olur...aldatan her zaman aldatir..olan yine arkadasina olacak..arkadasinin cani daha cok yanmicakmi.dünyada erkek kitligimi var .bi inat ugruna neden onurumu serefimi ayaklar altina aldirayimki...bu aptaliktan ve zayifliktan baska bir sey deyil..aldatan bir erkek icin parmagimi bile oynatmam ben:mymeka: benimde bi arkadasin basindan yillar önce ayni senin anlatgin gibi olay gecti..arkadasim affeti ve hala arkadasimi aldatiliyo ve hep aldatmaya devam etti kocasi olacak yaratik. oh ne güzel bi eli yagda bi eli balda. sanki bulunmaz hint kumasi mübarek...asil affederse onlara en büyük iyiligi yapmis olur unutma yasak tatlidir ..bak bi yasak kalksin ortadan o iliskinin tadi tuzu kaliyormu ..yuva yikanin yuvasi olmaz derler...ve ben erkek olsaydim asla karimi aldatmazdim isterse dünya güzeli olsun...benim ikinci esimde ayni benim gibi düsünüyor....belki inanmayacaksin ama oda bir erkek ve saglam kisilikli--karekter sahibi nefsine hakim olan kul hakkini bilen bir kocam var..Allah herkeze bu sekilde karekterde koca nasip etsin...kimse unutmasinki kendine yapilmasini istemedigi birseyi karsisindakinede yapmamasi gerek..ki nasil bir kadin olarak o sekilde düsünüyorsun anlamis deyilim...ben olsam öyle düsünmeden önce ben erkek olsaydim ve aldatilsaydim ne hissederdim nasil aci cekerdim düsüncesi daha dogru olurdu..seytani düsünene kadar ALLAHI düsünmek lazim..sanki o düsüncenle öyle bir shartlanmisinki bütün erkekler namuzsuzluk yapiyo ve nefislerine yenik düsüyo..nefislerine karsi güclü karekter ve kisilik sahibi serefli erkeklerde var buna inanabilirsin...dost aci söyler derlerya..gercekler acidir..kendimizide kandirmayalim.....her halde ne demek istedigim anlasildi ..aci geldiysede kusura bakma...gercekleri yazdim sadece ..hayatin gercek yüzünü görmüs ve yasamis birisi olarak....

Son düzenleme:
Bence de ikisi de suçlu. Biri yapmaya diğeride kabullenmeye razı.Ama olan evde ki kadına oluyor.
Ne olursa olsun, hiçbir sebep eşini aldatmayı gerektirmez. Eğer yapmak istiyorsa boşanıp yapsın insanlar.
Ayrıca da unutulmasın ki' BU DÜNYANIN BİR DE AHİRETİ VAR VE YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ...'

ikiside sucluuuuuuuuuuuu allahim versin cezalariniiiiiiii böylelerin.yuva yikan mahluklar,bu dünyada öbur dünyadada sorsun allah bunlara cezalarinii hic affettmesiiiin

hallokitty arkadasima.....haklisin türkiyedeki kadinlari isi daha zor bunun zaten farkindayim...ama ben öyle güclü kadinlar biliyorumki türkiyede 4 cocugunu yalniz büyüten hem annelik hem babalik yapan.......bu birazda kadina bagli ..ve o senin dedigin seyler kocamin basindan gecti....ama kimse ayartamadi kocami..tabiki beyinsel olarak kim kimi aldatiyo kimse bilemez..zaten aklindan gecen kötülüyü veya yanlisi gerceye dönüstürmedikce ona Allah günah yazmazmis onun her zaman dönüsü ve affi var.yeterki bu yanlistan Allaha siginmak seytana deyil..bi kadin daha taniyorum türkiyede o da cekti yillardi kocasi olacak sahizin kahrini hastalik bulasti kadina yasama ihtimali cok az .cocuklarini düsünüyodu güya Allah korusun kadincaza bir sey olursa cocuklar yine ortada kalmicakmi kocasinin yasama ihtimali zaten nerdeyse hic yok.....Almanyadada cocuklu olan annelere bir yere kadar bakiyo devlet üc yasini cocuk doldurduktan sonra baski yapiyorlar.. en kötü islerde calismak zorunda kaliyo kadin..yani sandigin gibi burdaki kadinlarinda tuzu kuru deyil,,,,saat ücreti 1-2 oyroya casmak zorunda kaliyo kadin is bulamadigi takdirde..yani is bulamadigi zaman kadin devletin teklif ettigi iste calisimak zorunda kadin.. ister beyen ister beyenme ......calismak istemezse o iste, bütün yardimi kesiyo..bilmem anlatabildimmi...ama yinede ona razi geliyo gururunu ayaklar altina aldirmaktansa ...

Son düzenleme:

tek kelimem yok başka da. Ellerine sağlık canım çok güzel yazmışsın.

Rabbimiz bosuna emretmemis nefsinize hakim olun aksi takdirde bedeli cok agir olur diye,,,yani o uyuyan nefsimiz uyansa bile hakim olmak zorunda insanlar....sonucunda ebedi cehennem hayatini yasamak var,kul hakki var,,bunu unutmasin özellikle eslerini aldatan erkekler ve evli erkekle iliski yasayanlar

Son düzenleme:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…