Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa Evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

• İkiside suçlu

OY: 410 75,1%
  • erkek suçlu

OY: 110 20,1%
  • bayan suçlu

OY: 26 4,8%

• Ankete Katılan
    546
büyük konusmaktan korkarim ama ben türkiyede olsaydim sanirim yine affetmezdim...bana ait olan özelim baska kadinin tenine deyecek bende affedecem onu...böööhhhggg..:bbo:...düsüncesi bile midemi bulandiriyo....her insanin hassas oldugu´bir nokta var benimde hassas noktam ihaneti affedememek ....10 cocugumda olsa ne yapip edip o cocuklara bakarim ama ihaneti affetmekmi asssssssslllllllaaaa,,,,,,,,yasakkelime..

Son düzenleme:
el alemin kocasını azdıran kadında
gül gibi karısı durururkan el alemin karısına bakan adamda suçludur

ben evli erkeklerle beraber olan kadınları bi türlü anlamıyorum kadınların birbirine her konuda destek olması lazım.hepsi suçlu ama en çok bunu yapan kadın suçlu bence aklım almıyo bi türlü

ben evli erkeklerle beraber olan kadınları bi türlü anlamıyorum kadınların birbirine her konuda destek olması lazım.hepsi suçlu ama en çok bunu yapan kadın suçlu bence aklım almıyo bi türlü

düşüncenize saygı duyuyorum ama ben tam tersini düşünüorum...2sinide suçluorum ama %60 erkek,%4o kadını suçlu buluorum...çünkü bi erkeğe eşi emek werio değer werio herşeyini hayatını paylaşıo yani adam bu kadını düşünmüyorsa elin kadını nie düşünsün ki tanımadığı birini?? sonuçta kadın bekar istediğini yapar ama başı bağlı olanda yapıosa
bu suçluluğun çoğunluğunu sahiplenio demektir...aynı şey roller değiştiğindede geçerlidir yanii ewli bi kadın kocasını başka bi erkekle aldatıyorsa yine başı bağlı ewli olan daha suçludur benim gözümde...ama toplumumuz her konuda kadını suçlamayı kendine hep borç bilmiştir malesef we bunu yapan en başta kadınlarımız malesef...yanii kadın, kendisini aldatan eşini suçlamıo onu ayartan kadını suçluyo...ne erkek ne kadın Allah kimseye aldatılmayı tattırmasın:Saruboceq:

aynen arkadasim sana katiliyorum...az bile yazmisin %80 erkek suclu,,,,%20 kadin suclu yazsaydin daha dogru olurdu.....sonucta kimse kimseye zorlan bir sey yaptirmiyo.......ve kadin kocasini deyilde karsi tarafi yani kocasiylan iliskide bulunan kadini sucluyorsa bence bu..piskolojik tatminlikden, kendini kandirmak ve kendine sahte-teselli vermekten baska bir sey deyil .....dedigin gibi bizim millet adet haline getirmisler her sekilde kadin tarafini suclamaya....

Son düzenleme:

Fikrinize saygı duyuyorum, ama size katılmıyorum.Çünkü aldatan evli bir kişi (erkek - kadın fark etmez benim için)karşıdaki beni ilgilendirmez.Eşim beni aldatıyorsa ben eşimi suçlarım karşıdakini değil. bana yanlış yapan, aldatan eşimdir,bayan değil.

Ben de fikrinize saygı duyarım, ama sadece bayanın suçu değildir bu. Ne yani erkekler robot mu, gelip birinin ayartmasıyla ona yönelsin. Tam tersini düşünelim, evli bir bayan baska bir erkek için evliliğini bitirse o zaman 3. kişi suçludur demenin anlamı var mı?
Yuva kurmuş, sadakat yemini vermiş olan kişi eğer evliliğine ve eşine saygı duyamıyorsa en büyük suçlu odur.Kadın yada erkek farketmez bence.

Ben de bunu anlamıyorum.Başka konularda her zaman erkekler öndedir, sen bayansın bilmezsin orda dur der toplum.Ama konu aldatmaya gelince bayan suçlu, bayan aktif, bayan yaptı.Erkek kanmaya çok müsait, zavallı bir yaratık.Kadın karsısına çıkmasa gül gibi yaşar giderdi.kötükedihüso
E bu kadar zayıf yaratıklarsa medem, bıraksınlar dünyayı da bayanlar çekip çevirsin.

bence erkek suclu
bir kadin, adamin evli oldugunu bile bile kuyruk salliyorsa
o kadin da dunyalar guzeli olsa bile erkek bakmamali..
sadik olmali diye dusunuyorum

İki taraf da haklı görülemez fakat bir fark var.Erkekler kadınlar kadar uyanık,şeytan değiller,o yüzden kadın daha suçlu geliyor bana.Bir erkeği kandırmak o kadar kolay ki;zayıflar,zaafları var ve bunu bilen kadınlar evli erkeklere üşüşüyor resmen.Erkekler sonucunu pek düşünmüyor,2 gün sonrasını bile hesap etmiyor bazen ama kadınlar baştan sonucu görebiliyor.Zaten erkekler yalanı pek beceremez,saklayamazlar sıkıştırınca ama kadın öyle midir ya,yalanı ana dili gibi konuşur kötükedihüso Sırf bu örnek bile yetiyor bana,kadının en büyük düşmanı kadındır der annem hak veriyorum.
Sanki erkek kıtlığı var,evli ve sevgilisi olanlara neden yapışırlar hayret birşey :mymeka:klava:

ikiside suclu ama bence en cok erkek suclu cunku onun dusunmesi gereken bir diger kisi var

Erkek suçludur..
Yalan söylemiş olabilir bayana bekarım diye..
O yüzden diğer bayanı suçlu bulmam..

Erkek suçlu ...

Şimdi evli bir kadın eşini aldatsa ,karşıdaki adamı mı suçlayacaktık... Tabiki kadını...

İnsan bi anlık hevesine uyma gafletine düşmemeli ,,, Allah irade vermiş , kullanmasını bilmeli..Karşındaki

"miss world 2009" bile olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…