ikiside suclu. ikiside ahlakını kaybetmiş insanlıkdan nasibimini almamıs ailelerini düşünmeyen vicdansız insanlar
ben evli erkeklerle beraber olan kadınları bi türlü anlamıyorum kadınların birbirine her konuda destek olması lazım.hepsi suçlu ama en çok bunu yapan kadın suçlu bence aklım almıyo bi türlü
düşüncenize saygı duyuyorum ama ben tam tersini düşünüorum...2sinide suçluorum ama %60 erkek,%4o kadını suçlu buluorum...çünkü bi erkeğe eşi emek werio değer werio herşeyini hayatını paylaşıo yani adam bu kadını düşünmüyorsa elin kadını nie düşünsün ki tanımadığı birini?? sonuçta kadın bekar istediğini yapar ama başı bağlı olanda yapıosa
bu suçluluğun çoğunluğunu sahiplenio demektir...aynı şey roller değiştiğindede geçerlidir yanii ewli bi kadın kocasını başka bi erkekle aldatıyorsa yine başı bağlı ewli olan daha suçludur benim gözümde...ama toplumumuz her konuda kadını suçlamayı kendine hep borç bilmiştir malesef we bunu yapan en başta kadınlarımız malesef...yanii kadın, kendisini aldatan eşini suçlamıo onu ayartan kadını suçluyo...ne erkek ne kadın Allah kimseye aldatılmayı tattırmasın:Saruboceq:
ben evli erkeklerle beraber olan kadınları bi türlü anlamıyorum kadınların birbirine her konuda destek olması lazım.hepsi suçlu ama en çok bunu yapan kadın suçlu bence aklım almıyo bi türlü
Erkek suçludur..
Yalan söylemiş olabilir bayana bekarım diye..
O yüzden diğer bayanı suçlu bulmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?