Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa Evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

• İkiside suçlu

OY: 410 75,1%
  • erkek suçlu

OY: 110 20,1%
  • bayan suçlu

OY: 26 4,8%

• Ankete Katılan
    546
Esi suclu.. Evine sadik, harami helali ayirt ede bilen iyi bir müslüman erkek bunu asla yapmaz. Tabii bu aslinda her iki taraf icin gecerlidir. Bu dünya sinav dünyasi, nefisle karsi mücadele edemeyen ve nefsine düsen erkek madem bu kadar iradesiz ve gücsüz ise zaten ondan hersey beklenir. Böylesi ahlaksizlik asla kabullenemez ve kesinlikle özrüde yoktur.

yaaa vallah ben hayattaa evli biriyle çıkamam. zaten allahtan korkan biri öyle bişi yapmaz. diyelimki çok seviyorumm ama evli olduğunu bilimiyorum bir süre sonra öğreniyorum tam aradığım adamdır falan felan dediğim zamanlarda ve çok sevdiğimi anladım zamanlarda tak evli olduğunu anlıyor olsam bileeee asla ve aslaaa bir tek söz söylemeden TERK EDERİM. aslında neden ben gideyimki onu def ederim:))) inann tek bir bakışımaa hasret kalırrr. o anda herşey biterr. etmediğim bedduada bırakmam tabi:))

her ikisidee suçLuuu bence..

erkek tertemiz karısını namusunu aldatıyorsaa

kadındaa o erkeginn evli oldugunu bilip yuvasının yıkılcagını bile bile onunla oluyorsaa

aldatan herkeziin Allahhhh cezasını verir bi qün elbet..

Aldatmak için iki kişi gerektiğine göre, her iki taraf da suçlu tabiki! ayrıca da,aldatılana suç bulmuyorum...

gözü dışarı kayan. karşı tarafa engel olmayan erkek suçludur.
evli olduğunu bile bile devam eden kadında.

ikiside ama en cok o kadın terslese yuz bulamaz erkeklerde yapmaz sonucta erkeklerı sucluyıruz ama erkekerde karılarını gene bır kadınla aldatıyor bı erkekler degıl yanı demekkı kadınlarda aslnda capkın kuyruksallıyorlarkı bunlar oluyorrr salak erkeklerde her kuyrugun pesınden gıtmemesı lazımmmm

bu kimin hesap sorduğuna bağlı, aldatılan kadın hesap soruyorsa tabii ki erkek suçlu, 2. kadının kocası, babası yada bi yakını hesap soruyorsa tabii ki 2. kadın suçlu

bence erkeklerden cok kendını bımez kadınlarda rol oyunuyo bır kadının elde edemıyecegı erkek yoktur tabii erkeklerde suc olmaz demıyorum karısına sadık olması gerekıyo ama benım fıkrım öncelık bayanlarda

kadın suçlu bence..erkekte suçlu ama kadın benim için daha da suçlu..erkek asılır,tavlamaya çalışır o kadın yüz vermezse pes eder karısını aldatamaz..demek ki kadın metres olmayı istiyor ki kabul ediyor ve adamın karsını aldatmasına göz yumuyor..metreslik hosuna gidiyor..

Bence erkeğin suçu daha ağır basar, çünkü evli olan bir kadına bağlı olan o, sadakatsizlik eden de adam olacaktır şu durumda, adam yüz vermese diğer kadın hiç bir şey yapamaz, adamın üzerine atlayıp tecavüz edecek hali yok,

kadını bir güzel rezil edeceksin çevresine komşularına akrabalarına adamın da müsait tarafını keseceksin çok afedersiniz ama bi kaç tanesini böyle yapsalar ibreti alem olsun diye süper olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…